Bebeklerimiz ve Biz

heee ben farklı bişey zannettimde o sebeplennnn
bizdede varr tamam anladımmmmm

valla ben görev bilincini veriyorumm, mutlaka kendime yardım ettiriyorum,çamaşırları katlatıyorum, aynı şekilde sofrayı kurmaya yardım ettiriyorum, sildirtiyorum, bişey verirken ismini tekrar ediyorum, kitapdaki nesneleri şekilleri evde gösteriyorum kitapda çaydanlık mı var evdekini gösteriyorum çaydanlık nerde diyorum yerini gösteriyor

mesela beklemeyi öğrettim. bekle diyorum gelicem bekle yapıcaz bekle oynucaz
bekle dediğimde yerinde duruyor ve bekliyor tabii zamanı çok uzun tutmuyorum şimdilik ama artık yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı , bekle sen şimdi bunu yap ben şunu yapıp gelicem diyorum ve bekliyorr

birşeye kızdığında onla aynı tepkiyi veriyprum o kapıya vuruyorsa bende vuruyorum fast food olayııı
onun gibi söylniyorum sonra gülmeye başlıyor hadi gell böle yapalım şöle diye anlatıyorum
bağırmaktan daha etkili olan kısık sesle konuşmayı tercih eidyorum kısık sesle sanki gizli birşey söylüyormuş giib yapıyorum oda sesini ksııp başını sallıyorrrr beni onaylıyor gizli maceralara atılıyoruz onunlaaa babası çok kızdımı işarteleşerek sessizce konuşuyoruzzz oda baş sallayıor babayı öp barışın diyorum koltuk arkasında sakalnıyoruzzz sonra babanın üstüne atlayıp öpüyoruzzzz

çamaşırları yarıda bıraktım ebrar güzelce sepeti mutfağa götürdü çamaşırlarıda sepete attı gerisinde su koyverdi kuzu yine yardım ediyorduda beyazlar yerde sürünmein diye ara verdim uyutmaya çalışıyorum tekrardan,
silmede takıntılıyız bizde ,birde mutfak çekmecesini hafif aralık görsün hemen kapatıyor (kime çektiki acaba takıntı konularında)
kadis gep uygulaması diye bir kitap var bende m.e.b. zihinsel,sosyal,,bedensel gelişimimleri içn aylara göre 4 aktivite var sende geliştirebiliyorsun irde montessori biliyorsun ordan takip ediyorum ayrıca üye olduğum diğer kulüplerden gelen maillerden

oo nimet benimki babası olunca beni yarı yolda satar baba manyağıda azcık bazen o varken srılıp öpüyorum beni ittiriyor

oof kızlar bu silme konusu bizde tawan yapıyo bazen

''annecim ıslak mendil werir misin'' diyo,gelde werme,zaafimi da anladi hep o şekilde istiyor,kıyamıyorum,olur olmaz heryeri siliyo arada da agzını burnunu siliyo,ıslaklık gidince de çöpe atıyo:))

bizimkide görev adamı tam küçük adam birşey söylediğimiz zaman işide olsa bırakıp yapıyor mutlaka oyun oynarken oğlum hadi beni öp desem kalkıp öper geri gidip oynar :))))))

anama bunlar anaları gibi hamarattttttt ne diyim ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay yerim ben onların silen ufak elelirniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vay alişime bakkkkkkkkkkkkk öpüyor haaa görev adamı seni

yalnız tenzileciğim çok kibar bir kızın var yerim ben onun dilleirniii

ebrarcım da hamarat maaşllahhhhhhh. takıntı derken bir benzerlik sezdimmmm monpetit adlı kullanıcylaaa amaaaaaaaaaaa desem mi bilemeidm :))))))))))))))

Nimo o kulaktan kulağa oyununa bayılıyor deniizz
çoook ama çooooook seviyor hele evde annam babam kardeşim vs varsaaa eyvah diyorum hepsi
banada söyle deniz banada söyle diyorlar deniz dört köşe hepsinin kulağına mırıldanıyor :))))

kızlar yeni geldim
alışverişe gitmiştim
gitmeden evvelde bi resim çekeyim dedim ne giydine koyarım diye

benim cadıda hemen arkamdaymış:))

VAYYYDÜNÜRÜM GELMıŞ fıstığıylaaaaaaaaaaaa

süslü hatun seniiiiiiiiiiiiii

selam kso hemen geçer geçecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yelizcim çok tatlı oluyorlar demi amaaaaaaaaa

zehra çok şıksın her zamanki gibi ama zeyno daha şıkmış sporlarıyla kocaman olmuş epeydir zeynonun resimlerini eklemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…