Bebeklerimiz ve Biz

bizde iyiyiz kızlar

sorma tenzilecim
internetimize sorun vardı.
tam hallolmuşta sayılmaz.

ewet yeliz aynen oyle ,, direkt kapıyolar...
aksa babasi ile oynuyordu ,ben de firsattan istifade kermes icin bi kac takı yapayım dedim
tabi gördü geldi yanıma benim boncuklara zincirlere sardi,
babasina diyorki ''sen git icerde oyna'' :)))
komikler ya

:)) bilmemmi ben o sahneleri...
geçende anlatmıştım okudunmu bilmiyorum, deniz hep yesin diye ekin yiyecek çabuk ye hamhamhamm diyorum ağzına göre bişeyse hemen yiyor ama sevmediği bişeyse,," anne sen bunu götür ekin yesin" diyor.
Yok böyle bişey yaa :)))

Son düzenleme:
ay çok güzel diyaloglar bunlar ya.
benim zilli daha başlamadı konuşmaya.
sadece tekrarlardayız biz.

hahha atlamisin ben onu yeliz:))) alem yahu:))

yok bursada malesef, yalowada warmis en yakın internetten de satış yok
gecen gazetede eki wardi ordan baktim sonra millet blloglarda anlatmış bayaga

bilirim bilirim o takmaları,kocişin şimdi hadi gidelim dese gözünü bile kırpmazsın :))))

ıyi geceler semihacım.

Sibelcim peditus varsa bir ölçek ver canım ya da önce ballı limon ver iyi gelmezse peditus verirsin.

ewet sibelcim ballı bişiler wer keser o oksurugu

ben de kaçar kitap okumak istiyorum biras,
iyi geceleeeer yarin saatler 14ü gösterdiginde deil de 16 yı gösterdiginde görüşürüs umarim
14 gibi arkadasin yanına gidicez dogumgunusu warda , surpriz yapıcaz
opuyorum herkesi

Canlarım nasılsınız?
Aman ben tatili iple çekiyom, çook yoğun ve de yorgunum. Okul işi- ev işi...
En son Mert'in sallanmadan uyumadığını yazmıştım ya, aldığımız karyola işe yaradı, şimdi yanına yatınca uykuya dalıyo. Bazen uzun sürüyo ama olsun, sallanmıyo en azından.
Sizler nasılsınız, kuzucuklar nasıl? Yazamasam da okuyorum arasıra, unutmayın beni haa!

kızlar deicman diye bi ayakkabi magazasi warmis
acaip guzel modeller war

evet biliyorum omağazayı izmir bornova forumda var gerçekten güzel modeller ve kaliteli ayakkabılar var kampanya zamanları iğne atsan yere düşmez mağazasında

iyi geceler kızlar benim bir arkadaşım vardı 2,5 aylık hamişti ama bebeği gelişmemiş geçen hafta kürtaj olmuştu geçmiş olsuna gittik yakın bize neyse kalkmamıza yakın çağan biraz ateşlendi oradan kalkınca doktora gittik 39 a çıkmış ateş durumu anlattım ayrıntılı bir muayeneden geçti doktor ağzını açar açmaz dişi gördü hemen boğaz temiz göğüs temiz birşeyi yok dişler dedi bir kaç gün dikkat et ateş yapabilir sonrasında diş tamamen damağı yarınca birşeyi kalmaz dedi çok şükür başka bir şeyi yok fitil attık orada ateşi düşene kadar beklettiler sonrasında evimize döndük gece vakti uğraştık ama içim rahat uyuyacağım

hepinizi öpüyorum iyi gecelermirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…