- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.621
evet biliyorum omağazayı izmir bornova forumda var gerçekten güzel modeller ve kaliteli ayakkabılar var kampanya zamanları iğne atsan yere düşmez mağazasında
iyi geceler kızlar benim bir arkadaşım vardı 2,5 aylık hamişti ama bebeği gelişmemiş geçen hafta kürtaj olmuştu geçmiş olsuna gittik yakın bize neyse kalkmamıza yakın çağan biraz ateşlendi oradan kalkınca doktora gittik 39 a çıkmış ateş durumu anlattım ayrıntılı bir muayeneden geçti doktor ağzını açar açmaz dişi gördü hemen boğaz temiz göğüs temiz birşeyi yok dişler dedi bir kaç gün dikkat et ateş yapabilir sonrasında diş tamamen damağı yarınca birşeyi kalmaz dedi çok şükür başka bir şeyi yok fitil attık orada ateşi düşene kadar beklettiler sonrasında evimize döndük gece vakti uğraştık ama içim rahat uyuyacağım
hepinizi öpüyorum iyi gecelermirmirmirmir
cnm çok gecmışolsun
başlık ne nimetkızlar derdim varda bir anne konu açmış çok sinirlendimm bi bakın yaaaa
günaydın kadis kolay gelsin canımgünaydın bayanlar
bügun epey işim var kendinize çok iyi bakın
öpüyorum kuzucuklarınızı ve sizi
günaydın hemşom nasılsın iyi misinbendende günaydın kolay gelsin kadis
sakin ol littleairy bide biz bakalım bakalımkızlar derdim varda bir anne konu açmış çok sinirlendimm bi bakın yaaaa
günaydın ksomonpetit günaydın canım
herkese günaydın güzel bir gün olmasını diliyorum
KADİS sen düğün için elbise bulabildin mi
nimet hangisi ben bulamadım konuyu baktım ama[/QUOTE
yokbe fatmacım daha bakamadım belki diktirim bakalım yada çarşıya çıkıcaz ayın 1 'inde ozaman bakarım eminönünden inş. bulurum olmazsa pendiğe bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?