- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.641
ben de işteyim canım..sağol şeker sen nasılsın kızın nasıl
işteyim ben
yes bacım sonuna kadar haklısın dövmeli böylelerini hemde ıslayıp ıslayıpsinirlenmekte haklıymışım değil mi
kadis senin emzirme nasıl gidiyor bizde 2 gündür akşam 9-10 kadar uzattık gece aynı şimdilik
sinirlenmekte haklıymışım değil mi
günaydınnnnnn offf ne yazmışsınnız beee döktürmüşler valla
sibelcim efeye geçmiş olsun canım
aynurcum çağanda geçmiş olsun canımmm
bugün arkadaş yok eşi ameliyat oluyor tekim yoğun olurum herhalde herşey bana bakıcak koca ofiste
gelmeye çalışıcam arada hepinzi öpüyorum
mavice seni erkenden pek göremiyorduk geçmiş olsun çağana,
sibel efeyede geçmiş olsun,
nimet ve kadis sizlerede kolay gelsin,
günaydın kadis kolay gelsin canım
günaydın hemşom nasılsın iyi misin
sakin ol littleairy bide biz bakalım bakalım
günaydın kso
günaydın dünürüm.. kuzum hastalanmış.. geçmiş olsun yaa. niye hiç haber vermiyon :mymeka:
gözlükçüyüm hemşo sengözlerimebaksanabhemşo ne iş yapıyodun sen
çok saolun kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hala durgun kuzum en kısa zamanda toparlar inşallah
ben sabahları erken kalkarım bazen tekrar yatar bazen işlerime bakarım sabah sabah pc yi açmak pek adetim değildir ...
öpüyorum hepiniziiiiiii
selam kızlar hepinize güzel bir gün dilerim oğluş dün gece uyumamakta direnip beni çileden çıkarttı hep beraber yattık artık saat 11 gibi öylelikle uyudu sabahta 8 de kalkınca bende yatırdım şimdi
havalarda hala düzelmedi offf içim daralıyor yaa yaz gelsin artık
offf çılfdırıcam valla az kaldı
efe dogdugundan berı yalancı emzık emıyor fakat gunduzlrı çok nadır emer aramazdı.bende gecen gun hıç vermedım unutturayım dıye hay nerden keske denemez komaz olaydım.şimdi 1 dk bıle elınden bırakmıyor memeyle yatıp memeyle kalkıyor banyoyu bıle memeyle yapıyor.1 tane meme olsa razıyım 3 taneyle gezıyor hele bırını kaybetsın ortalık yıkılıyor napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?