Bebeklerimiz ve Biz

haklısın canım ama ben pek okuyamıyorum bu yazıları iyice canım sıkılıyor sen söyleyince sayfadaki diğer yazılarada bakmıştım bir kasvet çöktü içime

mavice seni erkenden pek göremiyorduk geçmiş olsun çağana,
sibel efeyede geçmiş olsun,
nimet ve kadis sizlerede kolay gelsin,

çok saolun kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler hala durgun kuzum en kısa zamanda toparlar inşallah
ben sabahları erken kalkarım bazen tekrar yatar bazen işlerime bakarım sabah sabah pc yi açmak pek adetim değildir ...
öpüyorum hepiniziiiiiii

hemşo ne iş yapıyodun sen
gözlükçüyüm hemşo sengözlerimebaksanab

dünürüm kaçtın yine..yakalayıp öpemedim seni Şeniz

salun kızlar side bakmadan edemiyorum yine
nimetcim başlığı okumadım ama içime bir kasvet çöküyo gerçekten
çok dertli insanlar var ya
özellikle eşlerle ilgili sorunları okuyunca dellenilorum benimki aklıma geliyo
bir güzel dösem diyorum
dün akşam ben yemek yaparken bulaşık makinasını boşalttı şaştım bende

ay dellendim ya
işi gücü bırakıp yorum yazdım yuh ya
birde kızına küfrettirmiş sen kimsün deyyus deyip dalacan bölelerine

ya çok aciz kalıyoruz bazen
keşke daha gözü kra olabilsek keşke

selam kızlar hepinize güzel bir gün dilerim oğluş dün gece uyumamakta direnip beni çileden çıkarttı hep beraber yattık artık saat 11 gibi öylelikle uyudu sabahta 8 de kalkınca bende yatırdım şimdi
havalarda hala düzelmedi offf içim daralıyor yaa yaz gelsin artık

aynen katılıyorum yaz gelsin çiçekler açsın arılar hep çalışsın arı vız vız vız
arı vız vız vız:roflol
:

offf sinir oldum şu malum bir derdim vardaki yazıya ne insanlar var ne hayatlar yaşanıyor haberimiz yok...
PES YANı...

offf çılfdırıcam valla az kaldı
efe dogdugundan berı yalancı emzık emıyor fakat gunduzlrı çok nadır emer aramazdı.bende gecen gun hıç vermedım unutturayım dıye hay nerden keske denemez komaz olaydım.şimdi 1 dk bıle elınden bırakmıyor memeyle yatıp memeyle kalkıyor banyoyu bıle memeyle yapıyor.1 tane meme olsa razıyım 3 taneyle gezıyor hele bırını kaybetsın ortalık yıkılıyor napıcam ben ya

meme derdi bizdede var memesiz uyumuyor gündüz göstermiyorum görürse istiyor emmiiiik emmiiikkk diye bende kara kara düşünüyorum memesiz uyumaya nasıl alışacak diye çünkü kandisi yatıp uyuyor doğduğundan beri meme olmazsa yatmıyor...

eltimin kızıda öyleydi
kendiliğinden bıraktı
1 tane emzik emerdi ama yanında mutlaka 4-5 tane emzik olurdu onlarla sadece oynardı..
zamanı gelince bırakır canım ya. bende tam zamanı bırakayım diyorum ama sonra ağlayınca emziği verince kolayca sussuyor vazgeçciyorum

enımkı gece bıle çıkarıyor agzından memeyı anne buu diyor tekrar alıyor agzına gunduzde hep agzında benımkı elınde tuttuklarınıda sırayla emıyor

çok şükür biz hiç alışmadık memeye
bazen emsin diye veriyorum ağzına yok dişiyle ısırıyo bilmiyo yani emmeyi
dişleri düz çıkar emmeyen çoçuğun eddiler ama hikaye sanırm bizim ki emmediği halde eğri

ama çok komik oluyo meme ağzındayken alışık değiliz ya
gülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…