Bebeklerimiz ve Biz

yok be cnm drnle yuruyus pek rahat olmuyo malesef...
neyse okula baslayinca kısmetse
gerci o zamanda iş olacak..bu arada işle ilgili guzel planlar war kafamda,hayırlısı ise olur insallah...

yarın esım nöbetçi
bızım burdada dışarı çıkmak yasak emır tlfonu geldı offf offf çok kötu olaylar oluyormuş burda dtp bınasıda yanımda hemen

yok yeliz kendim bişiler yapmak istiyorum , bakalim daha kesin bişi yok ,hayırlısı

aman allah korusun be sibel aklina getirme....

bu arada benim uykum geldi, ya sizin?

evet cnm ya ben lojmandayım ama caddede tam çarşıya bakan taraftayım ne olursa benım evın önunde oluyor durun sıze evımı göstereyım gecen sene benım ev yanmış tv ve gazetelere çıkmış

Hadi bakalım hayırlısı olsun diyim o halde...

aynennn sıcak yatağıma gitmek üzere sizlere iyi geceler diliyorumm.

allah rahatlık versin..

Günaydın kızlar. Herkese hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin...
Kimseler uğramamış. Tatil tabi kocişler, okullu kuzular evde kimse fırsat bulamadı.
ırem daha iyi çok şükür burnu açıldı çeşme gibi akıyor. Huysuzluğuda biraz düzeldi ama yeme sıfır
Ben ağzına koyuyorum o hoppp dışarı fırlatıyor. Oda bir düzelseydi tam süper olacaktı. Neyse bunada şükür dr. görmeden düzeldik.
Sabahdan beri tv seyrediyorum. ıstanbul karışmış yine... ınşallah ölümcül birşey olmadın atlatılır bugün hayırlısı ile...

iyi geceler çiçek

hoş geldin sevilim.

Nasıl irem iyidir umarım.?

Daha iyi canım Allaha şükür... Birkaç güne kalmaz dahada toparlanır Allahın izni ile...
İremi yatırmadan önce bakayım dedim. Hemen kapattım katılamadım muhabbetinize...
Sanada iyi gezmeler kuzunla tatilin keyfini çıkartın...

Ay hepsi süperrrrr. Özelliklede babetler hepsinden bir tane istiyorum pilissss.
Hamilelikdi, doğumdu, bebekti derken topuklu ayakkabı giymeyi unutmuşum. Giydiğimde Bihter gibi yürüyorum:))
Önceden kotların altına bile hafide olsa mutlaka topuklu giyerdim. Şimdi spor ayakkabıdan botdan başka birşey takmıyorum ayağıma...

günaydın kızlar
gece sohbeti süpermiş.
bende bir ara düşündüm açayım pcyi diye sonra vazgeçtim.keşke katılsaydım bende.

hep böyle dolu dolu olsun sohbetlerimiz.

selammmm güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorumm

Kalan işler bittir kuzu bıcıbıcı yaptı, o yatağa ben buraya. Uyansın dışarı çıkma planımızı gerçekleştiricez...

sevilim iyi olmasına çok sewindim canım. dahada iyi olucak inşallah öpüyorumm

öyleydi walla semihacım hoşş en çok ben konuştum ama neyseeeeeeeeeee :)
iş yok diye erken yatmak istemedim ama kuzu çalar saat gibi 7,30 da uyandı :)

kızz yeliz bu zeynep beni öldürüyo ya sıpam benim çok tatlı bunlar

gelmiş yanıma ottuuuu anne aççç diyo (memeyi) demek istiyooo

yerim ben zillinin dillerini...maşallah sana.

öyleydi walla semihacım hoşş en çok ben konuştum ama neyseeeeeeeeeee :)
iş yok diye erken yatmak istemedim ama kuzu çalar saat gibi 7,30 da uyandı :)

haklısın yelizcim kuzuların saatleri hiç şaşmıyor vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…