günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet 3 gün kuzumlaydım tabii buna beraber olmak denirsee
sadece kızımla sabah 6 dan 10:30 a kadar ilgilenebildim. geri kalan kısımlarda da benimle olmak isteyen bir çocuk ve bana iş yaptırmaya çalışan 2 kişiyle uğraştım durdum.cumartesi günü eşime patlamışım , ya dedim hadi çocuk benle olmak istiyo 4 nüzünbirden istedikleirni aynı anda yapamamki el insaf artık. bulaşık yıkarken kızı kucağımda taşıyamam aynı anda yemek yapamam aynı anda çay koyamam . sonra eşim kalktı yardım etti bende biraz kızımla vakit geçirebildim . cuam sabahı bismillah gittik pazar saat 2de pilim bitmiş artık kızla yığılıp kalmışız koltuktaaa.ben oraya hzimet etmeye değil kızımla özlem gidermey gidiyorum tamam tabiki yapılack edilecekteee, hepsini aynı anda yapamamki. yani anlayacağınız bu hafatsonu kaynoşun dengesizliği üstündeydi gene. yerinden kıpırdamadı kadın. herşeyi elinee, yok yapıcaz tamam daa. oturduğu yerden emirler yağdırması sonrada aah kızım yoruldun diyip dalga geçer gibi eşimin yanında anlaışlı kayınvalide numarası yapması delirtti beni. sabah kalkıyosun kahvalıyı hazırla kaldır kondur daha nefes almadan ne yapıyosun öğle yemeğine diye soruyo akşama kadar böle , id eistedikelri öle basit yemekler değil. açma börek istediler. börek açtım. kızla tam oturucam oynucam hop bişey istiyolar. herşeye karıştı herşeyeeeee.eşimde çok yoruldun kusura bakma yaşlılar işte diyip durdu. o yardımcı oldu allahtan. ne bileyim helva istediler helvayı o kavurdu falan. resmen komediydi 3 günn . kız bu vidaların sütünü kapatan yuvarlak hani mobilyalarda böle ufak ufak şeyler oluyo yaaa onu almış ağzına anne ben bunları başka yeri koyuyorum diyorum yapıştır yerleirne diyo sonra niye yapıştırdın diye hesap soruyoo. çok ilginçti vesselam , yok normal hali böle zatende geçen senede kzıla mı vakit geçiriyorum yoksa kölelik mi yapıyorum belli olmuyordudaaa. busefer niye bu kadar dokundu bilmiyorum. zaten cuma gitmemizle paramız yok demeye başladılar tepem attı gene, geçen hafta gittiğimde kızı var diye doldurmuştu her yerii. buzdolabını açıyorumm ulen booş ne yemek yapcam , eşimede deidm git bişeyler al gell oda inat etti. para yok zaten hafatya gelriken getiririz dedi.
he tek sevindiğim şey kuzu bütün gün dışardaa, koyunlarla civcivlerlee tarlaların içnde istediği gibi koşturuyorrr, oynuyor, bide arkadaş edinmiş, gerçi büyükler bunda biri 4 yaşında biri 10 , onların peşinde .