Bebeklerimiz ve Biz

kızlar hatırlarsanız efe 3 ay önce burnyumu kırmıştı ama agrısı hala gecmedı 2 gundur sıklastı rahatsız edıyor yarın dr gıdıcem bakalım ne dıycek

kızlar bugun cok uzuldum cok agladım kopegım olduu 6 sendır benımleydı yıkıldım resmennn

sıbelcım gecmıs olsun

ıyı geceler hepınıze

günaydın bayanlar
3 gündür yoktum iş güç gez dolaş
ii geldi diyemicem ama
bugun yeni hafta ve geçmişi unutup geleceğe bakmaka lazım de mi

size kucak dolusu sevgiler gönderiyorum öpün bebişlerinizi benim için
ay çok çok özledim yaaaa oğluşumu

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet 3 gün kuzumlaydım tabii buna beraber olmak denirsee
sadece kızımla sabah 6 dan 10:30 a kadar ilgilenebildim. geri kalan kısımlarda da benimle olmak isteyen bir çocuk ve bana iş yaptırmaya çalışan 2 kişiyle uğraştım durdum.cumartesi günü eşime patlamışım , ya dedim hadi çocuk benle olmak istiyo 4 nüzünbirden istedikleirni aynı anda yapamamki el insaf artık. bulaşık yıkarken kızı kucağımda taşıyamam aynı anda yemek yapamam aynı anda çay koyamam . sonra eşim kalktı yardım etti bende biraz kızımla vakit geçirebildim . cuam sabahı bismillah gittik pazar saat 2de pilim bitmiş artık kızla yığılıp kalmışız koltuktaaa.ben oraya hzimet etmeye değil kızımla özlem gidermey gidiyorum tamam tabiki yapılack edilecekteee, hepsini aynı anda yapamamki. yani anlayacağınız bu hafatsonu kaynoşun dengesizliği üstündeydi gene. yerinden kıpırdamadı kadın. herşeyi elinee, yok yapıcaz tamam daa. oturduğu yerden emirler yağdırması sonrada aah kızım yoruldun diyip dalga geçer gibi eşimin yanında anlaışlı kayınvalide numarası yapması delirtti beni. sabah kalkıyosun kahvalıyı hazırla kaldır kondur daha nefes almadan ne yapıyosun öğle yemeğine diye soruyo akşama kadar böle , id eistedikelri öle basit yemekler değil. açma börek istediler. börek açtım. kızla tam oturucam oynucam hop bişey istiyolar. herşeye karıştı herşeyeeeee.eşimde çok yoruldun kusura bakma yaşlılar işte diyip durdu. o yardımcı oldu allahtan. ne bileyim helva istediler helvayı o kavurdu falan. resmen komediydi 3 günn . kız bu vidaların sütünü kapatan yuvarlak hani mobilyalarda böle ufak ufak şeyler oluyo yaaa onu almış ağzına anne ben bunları başka yeri koyuyorum diyorum yapıştır yerleirne diyo sonra niye yapıştırdın diye hesap soruyoo. çok ilginçti vesselam , yok normal hali böle zatende geçen senede kzıla mı vakit geçiriyorum yoksa kölelik mi yapıyorum belli olmuyordudaaa. busefer niye bu kadar dokundu bilmiyorum. zaten cuma gitmemizle paramız yok demeye başladılar tepem attı gene, geçen hafta gittiğimde kızı var diye doldurmuştu her yerii. buzdolabını açıyorumm ulen booş ne yemek yapcam , eşimede deidm git bişeyler al gell oda inat etti. para yok zaten hafatya gelriken getiririz dedi.

he tek sevindiğim şey kuzu bütün gün dışardaa, koyunlarla civcivlerlee tarlaların içnde istediği gibi koşturuyorrr, oynuyor, bide arkadaş edinmiş, gerçi büyükler bunda biri 4 yaşında biri 10 , onların peşinde .

Günaydın
Güzel bir gün sağlıklı keyifli neşe dolu bir hafta diliyorum.

Nimocum senin menopozlu k.walidene ve antrepozlu k.pederine diyecek hiç bir lafım kalmadı artık.
Pess vallahi.
Kuzunun doğal ortamda olmasından başka keyifli bir yanı yok. Hem bizim çocuklar kendinden büyüklerle oynamayı daha çok seviyorlar,onlardan öğreneceği çok şey olduğu için.

ayy sinir oldum yaaa
ne oluyor bu siteye anlamıyorum
girmek ölüm..

umarım keyifler yerindedir. şahsen kaç gündür siteye giremedim uyuz oldum. girsemde yazamıyorum yok böyle bişi yaaa..

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum gerçi soğuk ve kapalı başladı yine hafta ((
bizde 3 gün annemlere gittik Boluya hava yağmurluydu ilk gün oğlum sokaktan gelmek istemedi koşturdu durdu kucağımıza alamadık hem koştu hemde eliyle heryere öpücük yolladı sevincinden çiçeklere, dereye, köpeklere, tavuklara ne gördüyse öpücük attı çok tatlıydı çook :)) 2.gün evden çılkamadık 3.günde döndük zaten (

bende de aynı sorun giriş yapamıyorum siteye ya
çok sinir oldum ya
oğluşumun sesi gidiyo gibi burnu da akmaya başladı iştahı yok
ve de çok yaramz oldu ya pikniğe gittik dün
imkanı var ım yapalım göle düşecek diye arkasında döndük durduk
pusetinede binmek istemiyo
eriyorum valla arkasından koşturmaktan
babamda çok koşturuyo
eşim çok rahat bu konuda ya
babamın beli ağrıyo ayağı ağryo ama
sürekli cocugun arkasında
yemek yedircem zaman babamla yediriyorum
benim herifin umrunda değil
çok sinirim çok ya
evde kalınca sinirim hafta sonu
annemlere gidince sinirm
yani ben bu adamla napcam yaaaa

selam herkese kaç gündür giremedim bende
perşembeden itibaren hergün misafir vardı ebrara çok sevindi bu duruma tabiii
yeliz eşine geçmiş olsun,
sibel sanada geçmiş olsun
kadis senin oğlunada geçmiş olsun
esma çok zor olmuştur canım senin için

nimet ne zor bir durum seninki yaa zaten çocuğundan uzaksın birde iş beklemeleri sen kim için gidiyorsun oraya.........
kadis canım sen eşine karşı iyice dolmuşsun biraz annenlere gitsen işten izin alıp imkanın yokmu bu onun daha çok mu işine gelir

Son düzenleme:
dört gündür giremiyorum bazen 10 dk bekliyorum bazen hata veriyor deli olacam yaaa güya paylaşmak için geliyoruz buraya iyi ce siir olup çıkıyoruz töbe töbe

bende de sürekli hata veriyo bütün hastalar geçmiş olsunn
bütün sinirlerr de geçer inşallahhhhhhhh
alişim falan da çok eğlenmiş bütün bebeişleri çok öpüyorumm
umarım hata vermez

Slmm günlerdir giremiyoz yaaww ne bu böleee

herkesi kucak dolusu sevgiler hepinizi çok ö zledim nabersiniz canlar kuzular nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…