Bebeklerimiz ve Biz

Gunaydın kızlar bız yenı kalktık malum gece efe hep mızmızlandı sabaha kadar ayagımdan ınmedı salladım hem felÇ oldu ayaklarım sabahta Şurubunu ıÇırıp uyuttum Çok yorgunum bıtkınım

Deniz hep memesini açmak istiyor bende hayır annecim çok ayıp diyorum, ve dr sana ne yapıyor diye sorduğumuzda mememe bakıyor aaaaa( ağzını açmasını söylüyor) diyor.
Duştan sonra losyonlarken anne mememe sür dedi sürdüm tabi, biraz sonra " doktor meme yok çok ayıp çok ayıp" dedi, çok güldüm sıpaya :))))

berra da bu sıralar memeye çok düştü.beni 6 ay emdi mem nedir bilmezdi normalde bu sıralar anni aç aç deyip duruyor.
bizde doktordan çok korkuyor diye ona doktorculuk oyun seti aldık.işte doktor göğsünü dinliyor sırtını dinliyor ağzına bakıyor diye anlatıyoruz.anni meme bak bak deyip oraya çeviriyor ilgisini.

deniz benim değil kendi memesini açıp göstermeye baylıyor, heee benimkini görünce öpmeden bırakmıyor o ayrı mevzu :))))

merhaba güzel anneler..netteki sorun halen çözülmedi..eşim de pek umursamaz oldu ne zaman yapılır allah kerim...

herkese merhaba
babamiza tatil deil malesef,sirkette egitim weriyorkuzu ile ewde yalniziz,uyudu bende etrafi toparladim,utu yaptim biras...

herkes iyidir insallah

Selam kızlar...
ıremi tutamadım çıktık sokağa 1 saat kadar koşturdu durdu mahallenin abileri ablalarıyla...
Eve zor attık kendimizi zor zahmet birşeyler yedirdim şimdi uyuttum. ışlere koyulacağım bir dağ misali ütüm var. Kaç zamandır erteliyordum ama kaçarı yok artık kociş kotlarım nerdeeee demeye başladı.
Oh yelizim evde olmanın keyfini çıkar. Denomada sihhatler olsun uyusunda büyüsün prenses.
Annene geçmediğine sevindim sabahdan beri aklım sendeydi acayip karışık o taraflar... Anlamıyorum bu insanları yürüyecekseniz yürüyünde o dükkanlardan, bankalardan, kaldırım taşlarından ne istiyorsunuz. Hiç birşeyin ortasını bilmeyen bir milletiz illaki uçlarda olacağız.
Kardeşimde m.köyde oturuyor sabah ablama gitmek için evden çokmışlar bir grup üstlerinew kalaslarla koşturmaya başlamış evlerine zor atmışlar kendilerini...

ütüyü bi biraktin mi kaldikca kaliyor sewil benimde allahtan az wardi kisa surdu :)

iyi uykular kuzuyada....

merhaba kızlar bebeğim bebek egzaması olmuş

Çok geçmiş olsun canım...
Kıyamama minik prensese bendede ilk 5 aylıkken çıkmış o gün bu gündür çekiyorum. Benimki sulu egzama biraz daha kötü. Sezinki kurudur inşallah o biraz daha az acıyormuş. Kremlerle ve içten kesici şurupla biranönce önüne geçersiniz inşallah...
Çok öpüyorum seni ve kuzunu...

selam ben eldim kimsecikler kalmamış sabah kahvaltıya gittik ebrar çok sevindi ordaki çocuklarla salıncağa falan bindi
öğlendede ünv. arkadaşım izmire gelmiş oğluyla o geldi çokkk sevindim 8 yıl aradan sonra görüştük snki aradan hiç zaman geçmemiş gibiydi öğle yemeği yedik öğleden sonrada alışverişe gittik beraber oğluyla ebrar a.v.m. parkında epey eğlendiler sonra ayrıldık o eşinin yanına gitti karşıyakaya eşi öğrncilerini getirmiş tenis turnuvası varmış
alışverişe gitmişken teyzesi ebrara tişört aldı bende almadan duramadım tabii(ebrar teyze de demeye başladı)
bizde eve geldik çorbamızı yedik banyomuzu yaptık, uyuduk
kevser geçmiş olsun canım serraya
tenzile, sevil sizede kolay gelsin,
kadis ne yaptı acaba olaylara karışmamışlardır inşallah
yeliz sizede iyi eğlenceler
semiha berrayıda öpüyoruz.

slm bacılarım naparsınız be yaw uyudunuzmu yoksam
sanırım yarın bana mınafır hgelecek amasyada görev yaptıgmız arkadaslarımız vardı onların tayınnı tuncelıye çıkmıştı yarın bıze geleceklermış 1 yıldır göruşmuyorduk yuz yuze esım kafa dagıtıcak moral olacak esımın ılk ev arkadası ve heryere bırlıkte gıdıyolardı görevlere yanı çok mutlu oldum esım ıçım bırazda olsa moral olur ona çok bunalmıştı çunku

Selam ben geldim ama hiç böyle tahmin etmiyordum
Arkadaşlar için sosyal topik için asosyal bir haftasonu olmuş anlaşılan.
Melekler anne ve babasıyla gezdiyse hiç önemli değil dimi :)

Dolu dolu 3 gün tatilide bitirdik sağlıkla keyifle. Cumaretsi günü kuzenime gittik,gecemiz çok güzel geçti sabaha karşı uyuduk öğlen gibide anneme geçtik kuzenlerim ve kardeşim geldik bahçe keyfi yaptık.
Akşam yedi gibide eve geldik. Duştu çamaşırdı hazırlıktı derken ojemi sürdüm kuruyana kadar bakayım dedim.
Kuzumun iyi çok şükür şakır şakır konuşmaya devam
babamızın göz problemi var kuzu hafta başında güzüne vurdu mikrop kapmış, balon gibi şişti geçer diye bekledik ama geçmedi, cumartesi günü dr a gittik 4 tane damla aldık şuanda daha iyi düzelme var.
Gözündeki problemden dolayı eşim yarın işe gitmiycek kuzuyla evdeler.

Bizden haberler böyle, sizde iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…