Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

hepsi çok güzel kızlar güzel günlerde giydirin bebişlerinize.
ben de ardaya lcw den bi kot kapri bir tişört bi de carrefourdan ayakkabı aldım ama sanırım havalar böyle giderse daha kalın birşeyler bakmamız gerekecek.

seni hain domdom ,bensiz gittin haa,cezalısın ,tek ayak üstünde bekle beni:jeyyar: ..bende bu hafta içi çıkıcam,kızıma bayramlık almaya :))

canım benim ya

eylül tabi tatlı olacak ,hamileyken azmı baktık piraye ablasının resimlerine

baka baka tatlılıkta bişeyler aldık tabiopuyorumnanaktan

aaaaayyyyy:)çok tatlıııııı:)Kartal'ımız olunca babasıda bunun gibi şeyler alacak inşallah oğlumuza,siyah beyaz ya bitecek bu takımı gösterdiğimde:)

cnm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin neler alırsınız ya insan gördüğü her güzel şeyi almak istiyo eskiden kendime alırdım şimdi kendime diye çıkıyorum bi bakıyorum herşeyi ona almışım ama olsun ben memnunum halimden valla cnm oğlum herşeyin en iyisine layık onlar....

BUNLARDA BENıM KIZIMIN CıCıLERı, CUMARTESı AKŞAM ALDIM...

Son düzenleme:
canım benim ya

eylül tabi tatlı olacak ,hamileyken azmı baktık piraye ablasının resimlerine

baka baka tatlılıkta bişeyler aldık tabiopuyorumnanaktan

cnm yaa sağol hepsi bal kaymak bunların.....

aynen ya bende kendime diye çıkıyorum sonra yine bebek mağazalarında buluyorum kendimi:))

seni hain domdom ,bensiz gittin haa,cezalısın ,tek ayak üstünde bekle beni:jeyyar: ..bende bu hafta içi çıkıcam,kızıma bayramlık almaya :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kışlık bişeyler almaya birlikte giderizsırnaşık şey

Pıraye hıra tŞekkÜr ederım... Son zamanlarda etek elbıse dıye tutturmuŞtu... :)

bunlar bize hediye geldi ,henüz giyme şansımız olmadı ,belki bir alternatif olabilir ,çünkü daha alışverişe çıkamadım ,çıkamassam bunlardan birini giyecek ,etekli takımın üzerine hava serin olursa hırka giydiririm ,elbiseninde içine uzun kollu bady..

Son düzenleme:
teşekkür ederiz aybikecimmmopuyorumnanaktan
zaradan aldım canım çizmeleri,
bilek kısımları biraz bol yanlız bu çizmelerin çıtçıtla küçültçem accıkk
ama kotunun paçalarını içine sokup denedim çok kokoş oliyy:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…