ayy maşallah cnm allah uzun ömür versin çocuklarına.....
eylülcüm birlikte gider alırız diyoduk ama hediye bakarken piroşa da alıverdim:)çizmeleri bend eçok beyendim:)
sedacım sağol cnm lcw de senin aldığın bahçivan pantolondan gördüm hemen eylül geldi aklıma fıstığım ya çok tatlı maşallah
selincim çizmeler pembe içine o renk badi aradım ama bulamadım beyaz aldım bende denedim güzel durdu altınada beyaz külotlu çorap bide pembeli beyazlı saç bandı okeydir:))bu arada senin 8 yaşında oğlunmu var bidedelikafadulden1986 yazıyo bende 86 lıyım sen erkencisin sanırım maşallh:))
eylülcüm birlikte gider alırız diyoduk ama hediye bakarken piroşa da alıverdim:)çizmeleri bend eçok beyendim:)
sedacım sağol cnm lcw de senin aldığın bahçivan pantolondan gördüm hemen eylül geldi aklıma fıstığım ya çok tatlı maşallah
selincim çizmeler pembe içine o renk badi aradım ama bulamadım beyaz aldım bende denedim güzel durdu altınada beyaz külotlu çorap bide pembeli beyazlı saç bandı okeydir:))bu arada senin 8 yaşında oğlunmu var bidedelikafadulden1986 yazıyo bende 86 lıyım sen erkencisin sanırım maşallh:))
çok tatlı yaaa nazar boncuğunu eksik etme sakın. Eminim bu bayram oğlundan yakışıklısı olmıcaktır :))
ne kadar hızlısınız yav :))
ramazanın ortasında başlanmış bayramlık alınmaya :))
bendemi gitsemki???
Diğer bayramlıklar da çok cici...
bende kızıma etek giydirmek istiyorum ama hava çok dengesiz...
Sizce hangisi olsun?
[/QUOTE
ZE="2"][/SIZE]
canım ben eteği sevmeyen biri olarak bahçivan daha iyi olur hem bacakları üşümez hemde kucağa alındığı zaman ay şurasını düzelt ay burasını düzelt demektense pantolonluyu tercih ediyorum çocukluğumdan beri sürekli pantolon giyiyorum bi türlü alışamadım eteğe allahtan eşim arışmıyo kıyafetime.....henüz ben daha almadım oğluma hafta içi alıcaz şık bişi olsun istiyorum gönlüme göre bişey bulursam alıcam.
canım benim ya
eylül tabi tatlı olacak ,hamileyken azmı baktık piraye ablasının resimlerine
baka baka tatlılıkta bişeyler aldık tabiopuyorumnanaktan
cnm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin neler alırsınız ya insan gördüğü her güzel şeyi almak istiyo eskiden kendime alırdım şimdi kendime diye çıkıyorum bi bakıyorum herşeyi ona almışım ama olsun ben memnunum halimden valla cnm oğlum herşeyin en iyisine layık onlar....
seni hain domdom ,bensiz gittin haa,cezalısın ,tek ayak üstünde bekle beni:jeyyar: ..bende bu hafta içi çıkıcam,kızıma bayramlık almaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?