hafsaa , hidennişko kızlar ben de aynı sizin gibi yoğurt ,süt, yumurta , peynir düzenli olarak tüketiyorum ama hamile kaldığımdan beri yeşil sebze yemeklerini özellikle etli yemekleri hiç severek yemiyorum .. çorba, bol salata , pilav , makarna, köfte , tavuk kızartması, meyve gibi .. yiyorum fakat son gittiğimde kızımın kilosu haftasına göre biraz gerideydidaha napim bilmiyom ki , sizin bebişlerin maaşallahı var walla..
Kızlar benim kuşumda 21mm daha.
Henüz ağırlık ölçümü başlamadı bizde
ay canimmmmmmmm
senin yazdiklarini okuyunca ilk aylar geldi aklima ..
hic büyümicekmis gibi geliyo dimi? :asigim:
zaman ne kadar cabuk gecmis yha msallah
hafsaa , hidennişko kızlar ben de aynı sizin gibi yoğurt ,süt, yumurta , peynir düzenli olarak tüketiyorum ama hamile kaldığımdan beri yeşil sebze yemeklerini özellikle etli yemekleri hiç severek yemiyorum .. çorba, bol salata , pilav , makarna, köfte , tavuk kızartması, meyve gibi .. yiyorum fakat son gittiğimde kızımın kilosu haftasına göre biraz gerideydidaha napim bilmiyom ki , sizin bebişlerin maaşallahı var walla..
bebişimi 26 haftalıkken gördüm 900 gr dedi drumuz.ve boyuda tahmini 31cmmiş.
iyi gidiyo kilosu dedi.kızımız çok yaramas bi sabit durmuyo.kafasını karnıma gömüyo resmen dru sevmiyo çok sarsıyo bebişimi görüntü almak için oda inatla ellerini yüzüne kapatıyo.çok tatlı kızlar yaa.onu gördükçe beklemeye sabrım kalmıyo .
kızlar bu ara işlerimden dolayı nete çoook sık giremiyorum ama yazdıklarınızı mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum benim de bugün 17.00 de kontrolüm var merak ediyorum bebim kuzuş ne kadar olmuş?:teytey:
akşam paylaşırım sizlerle
a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?