bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

gunde 1 yumurta 2 bardak süt peynırı cok yıyyorum
haftanın 4 gunu 1 er tane muz

hafsaa , hidennişko kızlar ben de aynı sizin gibi yoğurt ,süt, yumurta , peynir düzenli olarak tüketiyorum ama hamile kaldığımdan beri yeşil sebze yemeklerini özellikle etli yemekleri hiç severek yemiyorum .. çorba, bol salata , pilav , makarna, köfte , tavuk kızartması, meyve gibi .. yiyorum fakat son gittiğimde kızımın kilosu haftasına göre biraz gerideydi daha napim bilmiyom ki , sizin bebişlerin maaşallahı var walla..

Bende özellikle etli yemekleri yiyemiyorum.Ama sebzeleri bari yesen.Az yağlı az etli ve etlerini yememek kaydıyla olmaz mı?Bi de böyle dene.

Bende senin gibi pilav,köfte,makarna,tost canavarı oldum çıktım.Neyseki ben erken dönemdeyim bu açığı kapatacağım inşallah.

ay canimmmmmmmm
senin yazdiklarini okuyunca ilk aylar geldi aklima ..
hic büyümicekmis gibi geliyo dimi? :asigim:
zaman ne kadar cabuk gecmis yha msallah

askito evet bazen bende şaşırıyorum yaa diyorum daha gecenlerde 2li test yaptırmıştık (12 haftalıkken ) ne cabuk gecti diyorum şimdi 27 haftadayız ahh ahh ne kaldı şurda doguma valla gelmiycek gibi geliyor :asigim:

merak etme febicim sonradan alır bebesim kilo
meyve yiyormussun ya oradan vitamin alır bol bol
bende makarna pilav cok yiyordum bana bari bulgur pilavı ye dediler cok faydalıymıs
simdi bulgur yiyorum tavukla falan..

kızlar benim bebiş 26 da 995gr dı dr iyi olduğunu söyledi. tabi önemli olan sağlıklı olması kilo değişiklik gösterebilirmiş

kızlarrrr şimdi dr dan geldim.kızım çok sağlıklı şükürler olsun.boyu 31 cm kilosuda 850 gr.ama tabi boy biraz tahmini oluyo.drum a kilosu düşükmü diye sorunca sağlıklı bebekler 3 kilo civarıdır.fazlasını sevmeyiz bebekte.çok sağlıklı dedi.yani kilosu düşük diye korkmayın.2.5 kilonun üzerinde doğan bebişler çok sağlıklı olurmuş.3.5 kilo ya kadar ideal yani.herkesin bir olmaz üzmeyin kendiniziii.

febi arkadaşım bebişin kilosu annenin beslenmesi ile ilgili ama ....bünyeye göre değişiyoda...annne 3 elma yer mesela bazı bebekler 2 sini alır...bi annede 2 elma yer bebeiş 2 sinide yer..bünyeden bünyeye fark ediyo..benim yengem hamileliğinde 20-25 kilo alır ama bebişi çokta kilolu doğmaz...hatta doğumdan sonra sütü bile olmaz...sen sağlıklı beslenmene devam et...bebeğin gelişir merak etme...

Ayy Bende Bu Cuma Gidicem Doktora En Son 24 Haftalikken Gördüm şimdi Kocaman Olmuştur Benim Oğşuşum O Kadar çok özledim Ki Yaa Doktordan Gelir Gelmez Yazarim Sizlere

Kizlar Bende Dün Gittim 27+3 1.060 Gr Di Kizim Dr.çok Iyi Olduğunu Söyledi

Ya ben dün gördüm seyretmekten kilosunu sormayı unuttum.. Ama doktor amcamız çok güzel bir poz yakalamış,Bize öpücük atıyordu. bide bamyasının resmini çekti doktor. Büyütüp odasına asacaz (şaka şaka) Kocaman olmuş Ultrasona bütün olarak sığmıyor. Doktor dur kereta ölçememiz gereken yerler var diyor. Ne hareketli bebek ya diyor. Çok güzeldi ya haftaya gene gideceğiz. Doktor teyzemiz gene gelin dedi. Ben şimdi haftaya kadar nasıl dayanacağım... Canım oğlummmmmmm.....

yaramaz ege seni ne kiprasip duruon doktor olcum yapio aaaaa :)
benim kiz da ole diyor ultrasonu ceken kadin kiz diyor yaramaz dur da olcum yapiom dio benim kiz umru mu ki
anca depip duruyordu
kadin bi guluyor bi guluyor var ya bende gulmeye basladim
kadin nasil sevdi
boyu kilosu normallerde dedi ama bende sormayi unutum yani normal herseyi cok sukur gecen 8 nisanda gittim
simdi bakalim mayisin 5 de doktorumda var randevum mayis 15 de ultrasonda bes hafta sonra yani aman o zaman buyumus olcak kizim ay yesin annesi yesinnnnnnnnnnn

Bak bak Ayşe bebeğinde Ege bebekten kalır yanı yokmuş.. ::Yaramaz Temmuz bebekleri... Aman yaramaz olsunlar... Ben yaramaz çok bilmiş bebekleri severim zaten....

bebişimi 26 haftalıkken gördüm 900 gr dedi drumuz.ve boyuda tahmini 31cmmiş.
iyi gidiyo kilosu dedi.kızımız çok yaramas bi sabit durmuyo.kafasını karnıma gömüyo resmen dru sevmiyo çok sarsıyo bebişimi görüntü almak için oda inatla ellerini yüzüne kapatıyo.çok tatlı kızlar yaa.onu gördükçe beklemeye sabrım kalmıyo .

bende 26 haftalıkken kızımı görmeye gitigimde 900grmdı benim kızımda yüzünü elleriyle kapadı göstermedi bize doktorda ugraştı 20 dk. onu seyrettik acmadı bir türlü fındık kurdum yüzünü bende her gördügümde sabırsızlanıyorum off offfsenağlama

kızlar bu ara işlerimden dolayı nete çoook sık giremiyorum ama yazdıklarınızı mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum benim de bugün 17.00 de kontrolüm var merak ediyorum bebim kuzuş ne kadar olmuş?:teytey:
akşam paylaşırım sizlerle

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hadi canım hayırlısı bebişinin iyi haberlerini bekliyoruzz
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…