bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

arkadaşlar bu gün doktora gittim 32 haftalık bebişim ve 1700 çıktı kilosu..doktor normal dedi....sezereyan içinde 22 temmuz olabilir dedi..kızım aslan burcu olucak yani

maşallah kızlar bebişlere allah nzarlardan korusun hepsini...

kızlar hepinize maşallah bizde dün gttik bebeğim 2200gr bana küçük geldi gerçi ayrıca bebeğim hala dönmemiş doktorum sezeryan olabilirsin dedi canım sıkıldı şimdi birde tetkik için sabah hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iyice keyfim kaçtı şimdi tekrar işe geldim öyle işte

canım hiç moralini bozma kan uyuşmazlığı olması
çok kötü bişey değilki iğne yapıyolardı sanırım kan uyuşmazlığı olanlarda ama
bu zamana kadar niye anlaşılmamış:uhm:
bu arada bebeğinede maşallah annesi kız 2200 olmuşş daha ne olsun canım benim...

canım bizdede var kan uyuşmazlıgı korkma dogumdan sonra 72 saat içinde sana igne yapılcak(eger bebek pozitifse)diger dogumlar için

biliniyordu ama doktor bütün riskleri sıralayınca canım sıkıldı... işte kan uyuşmazlığı için test yapalım dedi iğne yapılmasına gerek var mı on bakalım dedi bilmiyorum işte hayırlısı herkes içina.s.

anlıyorum canım seniii ama üzülme herşeyin hayırlısı olsun...a.s.
zaten biz hepimiz bu aralar canımızı sıkıcak bi şeyler buluyoruz..
iki damla gözyaşımız hazırda bekliyoo zaten...senağlama

ilkyascım bozma moralini cnm benim annemle babam arasındada varmış kan uyuşmazlığı iğne yapmışlar ablamdan sonra oanada kaç sene önce şimdi artık herşey daha ileri hiç sıkma canını canım...

İlkyascım bizde de var kan uyusmazlıgı senin ilk bebegin değil mi zaten ilk bebekte genelde bişey cıkmıyor dedikleri gibi dogum sonrası 72 saat içinde yaptırıyosun o kadar doktor da ultrasonda bebege giden kan akısını falan goruyo zaten bosuna telas yapıyosun canım uzulme

Ayrıca hayatım benim bebiş te 27 mayısta 2.200 gr dı yani 34-4 te.Kilosu az demişti doktorum.bugun gittim 2.700 olmus 2 hafta içinde doktorum normal kilosuna yetiştiğini soylediSon haftalarda daha hızlı kilo alıyolar seninki de alır

gelincik dr.undan memnun kalmana sevindim cnm korktuğun gibi olmadı şükür ki... bebişin de iimiş ne mutlu sana....

kız nerdesin sen iki gündürrrklava:

listeyi 2. gündür aksattın bacım alışmıştık düzenlemene:icecream: iyisin dimi bişeyin yok yani :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…