kızlar hepinize maşallah bizde dün gttik bebeğim 2200gr bana küçük geldi gerçi ayrıca bebeğim hala dönmemiş doktorum sezeryan olabilirsin dedi canım sıkıldı şimdi birde tetkik için sabah hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iyice keyfim kaçtı şimdi tekrar işe geldim öyle işte
kızlar hepinize maşallah bizde dün gttik bebeğim 2200gr bana küçük geldi gerçi ayrıca bebeğim hala dönmemiş doktorum sezeryan olabilirsin dedi canım sıkıldı şimdi birde tetkik için sabah hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iyice keyfim kaçtı şimdi tekrar işe geldim öyle işte
canım hiç moralini bozma kan uyuşmazlığı olması
çok kötü bişey değilki iğne yapıyolardı sanırım kan uyuşmazlığı olanlarda ama
bu zamana kadar niye anlaşılmamış:uhm:
bu arada bebeğinede maşallah annesi kız 2200 olmuşş daha ne olsun canım benim...
biliniyordu ama doktor bütün riskleri sıralayınca canım sıkıldı... işte kan uyuşmazlığı için test yapalım dedi iğne yapılmasına gerek var mı on bakalım dedi bilmiyorum işte hayırlısı herkes içina.s.
gelincik dr.undan memnun kalmana sevindim cnm korktuğun gibi olmadı şükür ki... bebişin de iimiş ne mutlu sana....
gelincik dr.undan memnun kalmana sevindim cnm korktuğun gibi olmadı şükür ki... bebişin de iimiş ne mutlu sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?