bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kızlar bugün yeni doktorumuzla randevumuz vardı...

korka korka gittim açıkçasıı nasıl biri olduğunu bilmiyodumm.

ama beklediğimden çok çok iyi çıktı hatta bu zamana kadar gittiğim doktorumdan bile daha ilgiliydi....

muaynemizi olduk... suyumuz iyiymiş. 33+2 kızım 2500 kg olmuş boyu 45 cm..

gelişimi önde gidiyomuş. haftasına göre iri bi bebek dedi doktorumuz..
bu arada muaynemiz 15 güne düştü.:teytey:

hidencim benimde öle canım ya bir toplanıyo poposunu dayıyo ayaklarıyla iktirio nasıl canımı acıtıo sıpa anlatamam arada bir istem dışı bağırıyorum ah die eşimde gülüo baya sertleşti hareketleri artık maşallah bebişimeefutbolcu yapcam ben onuu:roflol::sm_cool:

maşallah gelincikcim gözün aydın sewindim doktorunun ii çıkmasına hastaneyemni gidiosun yoksa özelinemi canım bebişte çok ii maşallah allah nazarlardan saklasın canım...

tüm bebişlere maşallah diyorum... adasu plesantaya giden damarlarda sorun olmasına rağmen bence gayet iyi beslemişsin bebişini... 2350 az değil. doğana kadar 2500 rahat olur... ufak olacak diye korkma. benim yiğenim 2700 doğmuştu sonra bi kaç ay içinde tombiş tombiş olmuştu. benim kızım da en fazla 2700-3000 arasında olacak muhtemelen. sağlıklı olsunlar da kilo işi halledilir.

maşallah gelincikcim gözün aydın sewindim doktorunun ii çıkmasına hastaneyemni gidiosun yoksa özelinemi canım bebişte çok ii maşallah allah nazarlardan saklasın canım...

yok canım özeline gitmiyorum hastaneye gidiyorum...
walla ilk başta acaba nasıl diye biliyosun nasıl üzülmüştüm..senağlama
ama boşyere üzülmüşüm.
beklediğimin üstünde çıktıııa.s.

ne güzel canım çok sewindimm bende hasteneye gidiyorumm özeline gitmiyorum bende 1 ay gitmiştim sonra 2 ay gitmemiştim gerek görmedim hastanede görmüştüm bebeğimi sonra tekrar gitcektim özeline son aylar hastaneye çağırdı ordan takip edicem dedi bende gitmiyorum artık özelinee benim doktorumda ii ama biraz ruhsuz bir adam.))yada bana öle gelio inşallah o girer o doğumuma gerçi normal olursa sanırım girmio doktorlarr hayırlısı artık dün bütün gece doktorumla uğraştım bende uyuyamadım takıyorum ya kafama nasıl olcak nasıl bitcek die hep onlarla uğrtaştım allah yardımcımız olsun wallahi...

amin canım...
bende geçen gün çok takmıştım kafama
sabaha kadar hastaneyle doktorla ilgili kabuslar gördüm.

canım bak korkacağın kadar yokmuş dimi.. çook sevindim randevunun iyi gitmesine.. bebişinede maşşallah baya iyi kilosu ve boyu

cnm doktorunu bulman çok iyi olmuş çok sevindim , hadi gözün aydın Şeniz bebişinin de maaşallahı var , nehir i ne güzel beslemiş annesi , doğumun da yaklaştı iyice .. kilosu da çok iyi nehirin .. hadi bakalım sağlıcakla kavuşursun bebişine inş. cnm a.s.

aman aman maşallah maşaalh bebişlerimize kızlar cok sevindim bebeklerinizin iyi olmasına .umarım doğuma kadar bu iyiliklerini korurlar .ya bu sene erkek senesi diyorlardı kız senesimi acaba ,herkes kız cocuklarına gebe sırnaşık şey
heyecanım giderekartıyor cünkü cok az bir zaman kaldı.aslında heyecanmı korkumu anlayamadım:dance:sizlerde heyecanmı yoksa korkumu mevcut arkdaslar:)çarşamba günü bende doktora gideceğim bakalım benim çitlenbiğim kaç kilo olmus umarım sizlere iyi haberlerle gelirim.allahım miniklerimizi bize bağışlasın ...sağlıklı buyumeler minikler allah sabırlar versin guzel anneler

bende şimdi dr geliyom gelişimi gayet iyi dedi dr 2900 olmuş prensesim allahıma şükür herşey yolunda hepimizin bebişlerine sağlık sıhat hayırlısıyla gelmelerini diliyom inşa.s.

aman aman yesinler maşallah kızımızazüüllüü tosun olcak bizimkiler sıska kaldı formu koruyolar:dance:neyse sizinkiler gibi spor derdimiz olmicak sırnaşık şeysırnaşık şey

canım yeni gördüm maşallah kızına allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…