evet arkadasım artık bende yatarken coook zorlanıyorum, gerilme hissi acıtıyor insanın canını..
cok hareketliler masallah..sertlesti iyice harekeyleri
hatta benimki yeni adet edindi bir yerde toplanıveriyo geneldede solumda top gibi cok komikkk :roflol:
maşallah gelincikcim gözün aydın sewindim doktorunun ii çıkmasına hastaneyemni gidiosun yoksa özelinemi canım bebişte çok ii maşallah allah nazarlardan saklasın canım...
ne güzel canım çok sewindimm bende hasteneye gidiyorumm özeline gitmiyorum bende 1 ay gitmiştim sonra 2 ay gitmemiştim gerek görmedim hastanede görmüştüm bebeğimi sonra tekrar gitcektim özeline son aylar hastaneye çağırdı ordan takip edicem dedi bende gitmiyorum artık özelinee benim doktorumda ii ama biraz ruhsuz bir adam.))yada bana öle gelio inşallah o girer o doğumuma gerçi normal olursa sanırım girmio doktorlarr hayırlısı artık dün bütün gece doktorumla uğraştım bende uyuyamadım takıyorum ya kafama nasıl olcak nasıl bitcek die hep onlarla uğrtaştım allah yardımcımız olsun wallahi...
canım bak korkacağın kadar yokmuş dimi.. çook sevindim randevunun iyi gitmesine.. bebişinede maşşallahbaya iyi kilosu ve boyu
kızlar bugün yeni doktorumuzla randevumuz vardı...
korka korka gittim açıkçasıı nasıl biri olduğunu bilmiyodumm.
ama beklediğimden çok çok iyi çıktı hatta bu zamana kadar gittiğim doktorumdan bile daha ilgiliydi....
muaynemizi olduk... suyumuz iyiymiş. 33+2 kızım 2500 kg olmuş boyu 45 cm..
gelişimi önde gidiyomuş. haftasına göre iri bi bebek dedi doktorumuz..
bu arada muaynemiz 15 güne düştü.:teytey:
bende şimdi dr geliyom gelişimi gayet iyi dedi dr 2900 olmuş prensesim allahıma şükür herşey yolunda hepimizin bebişlerine sağlık sıhat hayırlısıyla gelmelerini diliyom inşa.s.
kızlar bugün yeni doktorumuzla randevumuz vardı...
korka korka gittim açıkçasıı nasıl biri olduğunu bilmiyodumm.
ama beklediğimden çok çok iyi çıktı hatta bu zamana kadar gittiğim doktorumdan bile daha ilgiliydi....
muaynemizi olduk... suyumuz iyiymiş. 33+2 kızım 2500 kg olmuş boyu 45 cm..
gelişimi önde gidiyomuş. haftasına göre iri bi bebek dedi doktorumuz..
bu arada muaynemiz 15 güne düştü.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?