Kızlar hepinize cok teşekkür ederim morel verdiniz bende sürekli sık sık yemege calışıyorum plesenta tam etkili olmadıgı icin fazlada ac kalmamaya gayret ediyorum ne biliyim annelik ic güdüsü olsa herhalde gözüme cok kücük geliyor en azından şu 2 hafta icinde 300 grm daha alsa 2900 civarı dogar diye tahmin ediyorum ama bebegimin hem suyu hemde hareketleri az aslında biz ondan korkuyoruz doktordan ondan korkuyor sürekli kuzumun hareketlerini takip ediyorum önemli olan tabiki kilo degil saglıklı olması dogduktan sonra öyle yada böyle kilo alır büyür ama önemli olan bu haftalar dedi doktorda hareket takibi eger bir problem olursa hemen doguma giricez..
merhaaba tüm temmuz anneleri.bende temmuzda dogum yapıcam.suanda 35+3 günlük gebeyim.bebeğimin kilosu 2 kg 1oo gr .çarşamba gunu kontrol oldum .benim bebeğimde haftasına göre kucuk takip ediyor.sağlığı yerinde keyfide yerinde çitlenbiğimin.ama zayıf işte şimdiden karar vermiş manken olucak:) haftasına göre kucuk olmasındaki sebep benden bebeğime giden damarlardan kan akımı az oldugu için besinde az tasıyor buyuzden çitlenbiğim fazla beslenemıyor.ayni adasuyla hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz.haftada bir doktoruma gözukuyorum muane oluyorum.sorun oldugu takdirde erken dogum yapıcam.hergun her sanıye kulagım göbeğimde sadece kulağım değil yüreğimde göbeğimde minik yavrumda .hareketlerini sayıyorum.gerekirse hareket ettiriyorum .örneğin çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum üstünede bi bardak su sonrada sol yanıma uzanıyorum isterse oynamasın 10 takla atıyor :)allahıma şükürler olsun sağlığı yerinde zayıf olsada sorun değil.annesi ona misler gibi bakar dogunca.yeterki sağlıklı olsun.ama yinede her sabah uyandığımda acaba yaşıyormu paniği ile kalkmak ve hareket etmesini beklemek gercekten bu duygu cok zor. gecen haftalarda beni cok korkutmustu oynamadı sabah korkudan neyapıcagim sasirdim konusuyorum oynuyorum elimle sol yanıma yatıyorum yok oynamıyor beni bir aglama tuttu ilaç içtiğim içinde çikolata yiyemedim. soluk soluğa taksıye atladıgım gibi hastaneye gittim .eşşek kızım :) nstye bagladılar o kalp atıslarını duydum ya dunyalar benim oldu .neyseki canı oynamak istemmeiş kızımın hemşireyi görunce oynamaya basladı:) allahım kimseye yasatmasın bu korkuyu.işte böyle hanımlar.bu temmuz bebişleri nazlı inatcı olucaklar.i
arkadaşlar sizdede oluyomu merak ettim bi kaç gündür soluma yatıyorumya gece karnım acıyo.sanırım bebiş büyüdüğü için ağırlığı karnımı acıtıyo.sağa yatıyorum bi süre sonra gene acı hissediyorum.bide benim kızım hiç durmuyo yaa delirecem valla.gece hele kıpır kıpır.uyutmuyo.gündüz zaten ayaktayken bile ayaklarını dayayıp anamı ağlatıyo.hareketlerinden şikayetçi değilimde.sizinde karnınız acıyomuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?