bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kız adsu bu kadar uzulme canım ya

benım akraba 2700 dogum yaptı 1 aylık oldu bebek vwe sımdı maşşalahı var buyur uzulme o kadar saglıklı olsunda

bende merak ediyorum kuzucuğumu bu aralar pek sakin hareketler etmeye başladı yine...
kilosu ne oldu acaba pazartesi randevu aldım bakalım ne dicek doktor.

ben hic bilmiom kilosu iyi mi degil mi ben nedem ya
burasi ne bicim seymis kilo falan pek bi sey solemiolar
hey allahim
gavur nolcak isteklava:
neyse zaten bebegi pek hissetmezsem yada sancim cogalirsa acile gel demislerdi
insallah bebegim iyidir :1no2:

senın bebegın kılosu gayet ıyı bence..ben senın haftana gelınce dogumum gerceklescek...tabı erken gelmezlerse....su an cok kucukler bı 2 kılo olsalar dıyorum......

benım arkadasım 31+5 de dogum yaptı 1500 kılo bebegı yasıyor ..

saglık olsun kendıne ıyı bak..

hidencim maşallah cnm bebişin kilosuna bende çok merak ediyorumm sölemediler banada bu gittiğimdee adasucum sende üzülme canım bebişin kilosu bence ii çıkıncada beslersin tosun gibi olur hiç sıkma canını canım...

Adasucum üzülme zaten kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez. iyi yönden düşün kolay doğum olacak bebeğin içinde senin içinde... Çıkınca dışarda beslemek daha mantıklı geliyor bana..

merhaaba tüm temmuz anneleri.bende temmuzda dogum yapıcam.suanda 35+3 günlük gebeyim.bebeğimin kilosu 2 kg 1oo gr .çarşamba gunu kontrol oldum .benim bebeğimde haftasına göre kucuk takip ediyor.sağlığı yerinde keyfide yerinde çitlenbiğimin.ama zayıf işte şimdiden karar vermiş manken olucak:) haftasına göre kucuk olmasındaki sebep benden bebeğime giden damarlardan kan akımı az oldugu için besinde az tasıyor buyuzden çitlenbiğim fazla beslenemıyor.ayni adasuyla hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz.haftada bir doktoruma gözukuyorum muane oluyorum.sorun oldugu takdirde erken dogum yapıcam.hergun her sanıye kulagım göbeğimde sadece kulağım değil yüreğimde göbeğimde minik yavrumda .hareketlerini sayıyorum.gerekirse hareket ettiriyorum .örneğin çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum üstünede bi bardak su sonrada sol yanıma uzanıyorum isterse oynamasın 10 takla atıyor :)allahıma şükürler olsun sağlığı yerinde zayıf olsada sorun değil.annesi ona misler gibi bakar dogunca.yeterki sağlıklı olsun.ama yinede her sabah uyandığımda acaba yaşıyormu paniği ile kalkmak ve hareket etmesini beklemek gercekten bu duygu cok zor. gecen haftalarda beni cok korkutmustu oynamadı sabah korkudan neyapıcagim sasirdim konusuyorum oynuyorum elimle sol yanıma yatıyorum yok oynamıyor beni bir aglama tuttu ilaç içtiğim içinde çikolata yiyemedim. soluk soluğa taksıye atladıgım gibi hastaneye gittim .eşşek kızım :) nstye bagladılar o kalp atıslarını duydum ya dunyalar benim oldu .neyseki canı oynamak istemmeiş kızımın hemşireyi görunce oynamaya basladı:) allahım kimseye yasatmasın bu korkuyu.işte böyle hanımlar.bu temmuz bebişleri nazlı inatcı olucaklar.i

a.s.canım aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz.
uzun süre hareket etmeyince hemen aklımıza kötü şeyler geliyo
allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.
aramıza hoşgeldin bu aradaa.s.

aramıza hoş geldin küçükanne
ne kadar güzel olumlu bakmıssın herseye
Allah bebeginle ve sevdikleirnle saglıklı omurler versin insallah

kızlar bugün ben de doktora gittim .. kızım 1650 gr. olmuş.. 2 haftada sadece 300 gr almış ama doktor normal dedi kilosu.. boyu 43 cm.. suyu iyi .. normal doğum görünüyor..
küçükanne ve adasu benim kızım da zayıf .. 1 aydır hiç kilo almadım kızım da beslenemedi diye kaç gündür çok fena üzülüyodum ama şu anda daha iyimser düşünüyorum .. 7 haftam var kızımın 2,5 - 3 kg. arası filan doğacağını tahmin ediyorum , normal doğum olursa çok da kilolu olmasın napim diyorum .. doğunca büyütürüz biz de .. moralimizi yüksek tutalım , sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar napalım.. :icecream: ( bu arada ilk defa nst ye bağlandım .. çok heyecanlandım .. güzel bir duygu : )
hidenişko ve harzemşah bebişlerinize maaşallah

Son düzenleme:
FEBİ,HİDENİSKO,HARZEMŞAH maşallah bebişlerinize .... büyüdüler walla...hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah....:teytey::teytey:

canım evet aynı durumu yaşıyoruz birde üstüne üstelik suyumda az benim sürekli bir takip icindeyim sürekli karnıma bakıyorum bugünde azdı hareketleri 10 hareket saydım cok şükür ama gercekten hergün hareket etsin diye korkmaktan dua etmekten başka bişi düşünemiyorum hayırlısıyla bir kavuşsaktsa saglıklı bir şekilde başka bişey istemiyorum allahtan neyseki az kaldı :asigim:

adasu canım bence bebeğin kilosu gayet iyi canım .. manken olucak bizim kı desene ..çıtı pıtı.. sağlıkla doğsun canım inşallah

hidennişko maşallah canım oğluşun a nazar değmesin

febi senin kızda mankenlerden canım .. sağlıkla dünyaya gelsin canım inşallah

arkadaşlar sizdede oluyomu merak ettim bi kaç gündür soluma yatıyorumya gece karnım acıyo.sanırım bebiş büyüdüğü için ağırlığı karnımı acıtıyo.sağa yatıyorum bi süre sonra gene acı hissediyorum.bide benim kızım hiç durmuyo yaa delirecem valla.gece hele kıpır kıpır.uyutmuyo.gündüz zaten ayaktayken bile ayaklarını dayayıp anamı ağlatıyo.hareketlerinden şikayetçi değilimde.sizinde karnınız acıyomuuu.

febicim çok sewindim cnm bebiş için herşeyin yolunda olmsına zayıf olsunlar ama sağlıklı olsunlar önemli olan o...

evet arkadasım artık bende yatarken coook zorlanıyorum, gerilme hissi acıtıyor insanın canını..
cok hareketliler masallah..sertlesti iyice harekeyleri
hatta benimki yeni adet edindi bir yerde toplanıveriyo geneldede solumda top gibi cok komikkk :roflol:

masallah bebislere
doktorun söyledigi kiloya pek kafanizi takmayin .. daha öncede söyledim ..tartamiyolarkiii böyle düsünün ..sadece tahmin yürütüyolar cüssesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…