bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

kız nerdesin sen iki gündürrrklava:

listeyi 2. gündür aksattın bacım alışmıştık düzenlemene:icecream: iyisin dimi bişeyin yok yani :uhm:

cnm 2 gece önce gene kasık ağrısından sabahı zor ettim hastanede geçirdik o günü idrar yolları enfeksiyonundan olabilir demişti dr. ama idrar kültürüm temiz çıktı sonra bebek doğum kanalına yerleşme çalışmalarına girmiş bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış ki çoook şükür....dünde gelen gidenden giremedim ama meraktan öldüm sizde ne var ne yok diye:asigim::asigim::asigim::asigim:

benim de misafirim vardı kulube pek giremedim .. kızlar bebişlerinize maaşallah , u2rem geçmiş olsun cnm .. a.s.

BATUHAN 'ım pazar günü itibariyle 2860grmış.boyunu yine söylemedi doktorum.ölçülmez,tam belli olmaz ama gelişimi çok güzel bacak boyu uzun,kemikleri uzun dedi.ve usg ye göre yine 1 hafta öndeymiş oğluşum.ama bide kötü haber var.ters duruyormuş.dönme şansı %10 dedi.büyük ihtimal sezeryan dedi.hayırlısı olsun.belkide döner...1hafta sonra tekrar gidecem...

kızlar maşallah bebişlerinizeea.s..yaa benimde randevum cts günü çatlıyom meraktan yaaa.off gelse şu gün hayırlısıyla.:dance:

maşallah bebişlerinize kızlarr:Nazar:

Maşallah Kizlar Hepinize:) Tüüüüü Ttüüü Maşallah Hepinize Ve Bebişlere Yaw Ne Yiyorsunuz Bana Da Söyleyin Benim Kizim Zayif Ya Kiloyu Ben Almişim Kizim Almamiş Bende Yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…