bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Benim oğluş p.tesi günü doktora gittiğimizde 3350 gram dı Bu arada benim doğum 19 Haziran oldu tabi daha erken gelmek istemezse......

maşallah berenocumm ay baya az kalmış senin ne güzell hayırlısı doğumlar inşallah canım sağ salim kavuşursun bebişe...a.s.
aslıcım seninde kızın pek güzel olucak maşallahh çok şeker çıkmış yerim ben onu:icecream:

Benim oğluş p.tesi günü doktora gittiğimizde 3350 gram dı Bu arada benim doğum 19 Haziran oldu tabi daha erken gelmek istemezse......

bereno bişey kalmamış senin yaaa... bi kaç gündür sesin çıkmayınca doğurduğunu düşünmeye başlamıştım... bu arada maşallah oğluşuna... koca delikanlı olmuş şimdiden :))

canım maşallah ya oğluşuna...senin az kalmış kavuşmana ne güzel...Allah sağlıkla,sıhhatle,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

benim oğluşum hala ters duruyor.karnım o kadar çok sertleşiyor ki resmen kafası ve poposu bazende ayakları görünüyor...Allah'ım sen hakkımızda hayırlısını ver yarabbim.

Biraz önce geldim kontrolden... Kızım 2390 gr olmuş. 3 hafta önce 1690'dı.. Toplam 1 kilo almışım 700 gr'ı kızıma gitmiş... çok mutlu oldum... NST'ye de bağlandım o da gayet iyi çıktı. sancım yokmuş hiç...

kiz bu size surat mi asmis ay yerim ben onun suratini masallah ya
kiz sunun burnuna bak ya yeyim yeyim
masallah nazar degmesin
kilosu da iyi masallah
benim kac acaba

meralcim maşallah kızına allah nazarlardan saklasınn
nasılda surat asmış annesiibenneyaptımki
ne yaptında kızı küstürdün bakimm:mymeka:
bu arada kızın aynı avatarındaki bebeğe benziyoo

evet suratı asık durmuş.. sanırım ne diye beni rahatsız ediyorsunuz şimdi diyor... gelincik avatardaki fıstık da kızımın kuzeni olacak. onu bana benzetirler, eğer kızım da ona benzerse demekki kızım da bana benziyecek :)))

bereno , meral maşallah bebişleriniz çok güzel kilo almışlar.. meral , askito uyuyo ikisi de dudaklarını onun için indirmişler ama ikisi de tombiş duruyor çok tatlılar maaşallah

olabilir askito... artık onlar da sıkılmıştır heralde... bazen öyle tekmeliyor ki yeter artık çıkarın beni buradan der gibi sanki... ama doktorum bugün onlar mutlu olduklarında çok hareket ederler dedi mutlu oldum ben de... gerçi bu pozu verirken de arada tekmeliyordu ama pek mutlu edemedik hanfendiyi galiba... keyfini bozduk :)))

kız meral kıza ne dedınızde surat yapmıs sımdıden ay çok tatalı ya maşallah

vallaha ana ikisi de kizmis bak sen
nettiniz hatunlar yavrulari ac mi birakionuz ne bakin size surat asmislar :)
ay hepsi cok seker yaaaaaaaaaaaaaaa masallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarrrr eger oglum 4 kılo olursa normal dogum muı sezeryan mı secmelıyım
4 kıloyu gecersee dıye dusunuyorum gecen p tesı 3,790 dı .. bu p tesıde dogum olucak sanırım...
4 kılo doguramam ben yaa :S

kızlarrrr eger oglum 4 kılo olursa normal dogum muı sezeryan mı secmelıyım
4 kıloyu gecersee dıye dusunuyorum gecen p tesı 3,790 dı .. bu p tesıde dogum olucak sanırım...
4 kılo doguramam ben yaa :S

benim arkadaşım 4 kilo doğurdu normalle rahat geçtiğini söyledi
ben sezeryan olurdum amaa.s.

bende korkuyorum cok keserler dıkısım cok olur dıye.. sanırım bende o zaman sezeryan olucam bakalım p tesı bellı olucak.. yazmaya calısıcam sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…