bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

srosecim masallah canim bebegine
bu arada sen nerelerdeydin bakiiimm:mymeka:

canım teşekkür ederim. buralardaydım sadece internetimizde sorun vardı giremedim. ama aklım hep sizlerdeydi . çok merak ettim sizi. diyorum doğuran varmı şumu bumu diye kurdum hep kafamda ama daha kimse doğurmamışşş. bitek rüzgarım doğum yapmış oda ikiz olduğu için:dance::dance:

sen daha uyumadınmı kıssssklava:klava:klava:klava:

uyudumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.naniknanik naniknanik ama tuvalete diye kalktım dön o yana dön bu yana uyuyamadım. hem sen niye uyumadın bakiiiimmmmmjeyyar

Son düzenleyen: Moderatör:
sorma uzun zamandır bölleyim ben uyku düzenim bozuldu iice sabahlıyorum 5..gibi uyuyup sabah 8-9 da kalkıyorum eşim işe giderken sonra öğlen 1-2 saat uyuyorum offff çoook canım sıkılıyor geceleri (((( gidip uyumayı deneyeceğim ii geceler cnm sana da

ya bende canım ya çok sıkılıyorum. uyku düzenim sıfır benimde. eşimde gece çalışıyo iki gün sonra gündüze dönücek allahtanki. tek başıma olunca zaten sürekli uyanıp duruyorum e birde sıcaklar malum hamilelik zormuş zooorrrr

kızlarrrr eger oglum 4 kılo olursa normal dogum muı sezeryan mı secmelıyım
4 kıloyu gecersee dıye dusunuyorum gecen p tesı 3,790 dı .. bu p tesıde dogum olucak sanırım...
4 kılo doguramam ben yaa :S

Sen doktorun 4 kilo dediğine bakma... Kuzenimin eşi yeni doğum yaptı sezeryanla.. doktor şimdiden 4 kilo oldu beklersek 4'ü geçer normal doğuramazsın dedi ve doğuma iki hafta kala sezeryan yaptı. bebek 3600 civarı çıktı. bekleselerdi tam 4 falan olacaktı. yani kilolu aman ben doğuramam deyip sezeryana yönelmeyin. zaten başlarına bin türlü iş gelmiş ama sezeryan düşünen arkadaşlar olduğu için bişey söylemek istemiyorum.

ne gelmişş meralcimmm merak ettim şimdiii:uhm:

tunam 3kılo 60 gr olmus kızlar sızce ıımı kılosu dogum 3 temmuz gıbı gorunuyo dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…