bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

evet bende ce askitonun dedigi gibi
once normali dene olmuyorsa zaten alirlar sezaryene
allah yardimcin olsun insallah normal yoldan gelir bebegin

yarın sabah 9da pıtırcıgımı görücem kızlar inş. bir haftada güzel kilo almıştır ama hic sanmıyorum nedense neyse saglıklı olsunda döndügümde size yazarım...

adau sen bari gorceksin ya ben nedim
ne kilosunu biliyorum ne boyunu
sagligi yerindedir insallah kizinin
benimkinin ve herkesin insallah
temmuzun 1 ne cok var yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sen durma cok ciddiyim git temmuz 1 kadar durulurmu ben temmuzun 1 kadar 3 kere gitmiş olucam doktora inş. saglıklıdırlar yaa sag saglim kavuşuruz inş. yavrularımıza

corumlucumm biz hemen hemen seninle aynıyız ben artık 15 günde bir gidicem
2 hafta sonrada haftada bir gidicekmişim canımm...
sende aksatma

corumlucumm biz hemen hemen seninle aynıyız ben artık 15 günde bir gidicem
2 hafta sonrada haftada bir gidicekmişim canımm...
sende aksatma

evet ama benim doktor oyle dedi ne bilim azcik kafasinda var sanirim
neyse ben zaten nts baglanmak icin bi fikir bulurum insallah yani umarim

adasu da heyecandan ne yazdigini bilemedi canim benim 37 olcaksiniz hanim efendi :asigim:

37 HAFTALIK CANIMsırnaşık şey

evet ama benim doktor oyle dedi ne bilim azcik kafasinda var sanirim
neyse ben zaten nts baglanmak icin bi fikir bulurum insallah yani umarim

adasu da heyecandan ne yazdigini bilemedi canim benim 37 olcaksiniz hanim efendi :asigim:

anam kafam karışmış ben 37 hafta yazdım sanıyordum aman ne farkder beni biliyosunuz zaten :sm_cool: haftaya belki doktor dogumu gercekleştirelim diye bilir off yarın ne olucak ne konuşucaz cok merak ediyorum fisfisfis

anam kafam karışmış ben 37 hafta yazdım sanıyordum aman ne farkder beni biliyosunuz zaten :sm_cool: haftaya belki doktor dogumu gercekleştirelim diye bilir off yarın ne olucak ne konuşucaz cok merak ediyorum fisfisfis

Sezeryanmı olucaksınn senn kararınımı değiştirdinn...

meralcim maşallah bebişine
adasu sen yarın kontrole gidiyorsun galiba ohh 37 oluyosun bide he süppperr ...ii hayırlı haberlerle gel canım....

kızlar biz geçen hafta gittik doktora tabi size anca bugün haber verebiliyorum. bebişim 2 kilo 800 gramdı 1 ayda iki katı kilo almışş. doğuma daha 20 gün var yani bebişim tam ideal kilosunda doğacakkk.

maşallah meralcim çok ii kilosu bebişinn resmide çok hoş çımış yanaklar tombiş tombiş yerim ben onuŞeniz

kızlarrrr eger oglum 4 kılo olursa normal dogum muı sezeryan mı secmelıyım
4 kıloyu gecersee dıye dusunuyorum gecen p tesı 3,790 dı .. bu p tesıde dogum olucak sanırım...
4 kılo doguramam ben yaa :S

hayırlısı olsun cemrecimm allah kucağına almayı nasip etsinn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…