bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canım ne diyosun sen gayat iyi süper bence kilosu keşke benim kızında kilosu öyle olsaydı halbu ki aynı hafta ve günlerdeyiz seninle ama nerdeee:çok üzgünüm:

canım ne diyosun sen gayat iyi süper bence kilosu keşke benim kızında kilosu öyle olsaydı halbu ki aynı hafta ve günlerdeyiz seninle ama nerdeee:çok üzgünüm:

canım benım onemlı olan kılo deıl kı senın bunyenle benımkıde bır deıl demı ama

maşallah hafsacım çok ii kilosu bebişin maşallah canımm...

kızlarrr sabah 9 da kızımı elif azra'mı görücemm yaa çok heyecanlıyım sabahta olmaz şimdi.yarın annemde geliyo bu aradaa temizlik yapıcazz.gelince hemen paylaşırım sizlerle durumu.dua edin bizeee.

hayırlı hbrlerle gel çiğdemcim inşallah...

Hafsacımm kilosu gayet iyi bencemaşallahhhhhhhh:))) bebeğinin allah sana bağışalsın

semras seninde kızına maşallah tombiş olacak senin kız desene allah sana baığışlasın

adasu sende kilolu olsun diye düşünme sağlıklı olsun herşeyden önce hem daha kolay doğar

çiğdemcim senden de iyi haberler bekliyoruz

bizde bugün doktordaydık :dance:kızım 34 haftalık 2843 gr olmuş boyuda 49 cm.15 gün önce 1735di.

benim kontroller 2 haftaya düştü çok şükür..:dance:
2 hafta sonrada 1 haftaya düşücekk...:dance:
sık sık görücem kuzumuuŞeniz

kızlarr geldik drdann.kuzumuz bugün itibariyle 2.580 gr olmuştur duyurulurr.herşeyimiz sağlam şükürler olsun.bi sorun yok.doğum normal görünüyormuş şimdilik.

buda uyuyan güzelin plesentasına sarılmış halii.

amann yarabbimm güzellik uykusuna yatmış bu prensesss
çiğdemcim maşllah canım kuzucuğunaaa..
kilosu yerinde keyfide yerindee
maşllah maşallah

maşallah kızlar bebişlere çiğdemcim çok şeker çıkmış resimde prensesinn maşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…