bende bugün doktora gittim kızlar
kızımm 36+3 3500 kilo olmuşş tosuncuğumm benimm...
2 haftam kaldı kızlar doğumuaa
selam kızlar bizde şimdi geldik doktordan bizim bebiş hala ters kesin sezeryan dedi doktorum haftaya tekrar konturole gitcez bebeğin durumuna göre karar vercez tarihi bziim bebişte 2600 gram boyumuzda 46 cm ................
askito kapsama alani disinda ..msn verdigi icin:roflol:
neise demokraside care tükenmiomu$
5 te kontrolüm vardi .. 38+3 saniyorum son kontrolümüzdü .. 11inde yine randevu verdi gerci ..ins gitmek zorunda kalmam..
efe pa$anin yeni resimleri .. azucuk suratsiz oglu$um galiba :)) hic anasina cekmemis ..
51 santim ve 3490 gram olmu$ ..
ayrica acilma olmaya baslamis dedi doktorum ama kac santim söylemedi .. hayirlisi..
bende bugün doktora gittim kızlar
kızımm 36+3 3500 kilo olmuşş tosuncuğumm benimm...
2 haftam kaldı kızlar doğumuaa
Selam kızlar bizde şimdi geldik doktordan bizim bebiş hala ters kesin sezeryan dedi doktorum haftaya tekrar konturole gitcez bebeğin durumuna göre karar vercez tarihi bziim bebişte 2600 gram boyumuzda 46 cm ................
Selam kızlar bizde şimdi geldik doktordan bizim bebiş hala ters kesin sezeryan dedi doktorum haftaya tekrar konturole gitcez bebeğin durumuna göre karar vercez tarihi bziim bebişte 2600 gram boyumuzda 46 cm ................
bende fazla giremiyorum artık annemler geldiler oleyyy çok mutluyum wallahiii yatıyorum bol bol kayınvalidemle annem hiçbişi yaptırmıolar bana yağ bağlıcam onlara kalsam ama oturamıyorum fazla alışmışım herşeyi kendim yapmaya:))))
kizlar bende oğlumu gördüm geldim
hiç kilo almamiş bi haftada
kilosu ayni 2 kilo 970gr
doktor çok rahat doğurursun dedi
bebek geleceğine yakin kilo almazmiş doktor öyle dedi
yarinda nst var bakalim artik herşeyin hayirlisi
offf bu sicaklar öldürüyo insani yaa
biraz önce hastaneden geldim nst ye girdim herşey çok normal çikti doktor iyi dedi
ben sanci çiksin diye beklerkennn
haftaya tekrar nst ve ultrason var allahim inşallah normal doğumla gelir kuzum pek geleceğide yok ama
bende nst baglandıgım da hic kasılma cıkmamıstı pazartesi günü..
ama o gece sancılandım..
allahtan doğurmadım da..
tamamen nst ye guvenme yani
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?