- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kızlar ben 16+1de gittim doktora 140gr 16cm.dedi sizce normal mi? burda herkes 20haftalıktan yüksek bi yorum yapamadım o yüzden.
bende son kontrolüme 14 haftalıkken gitmiştim 120 gr demişti bana çok gelmişti ama normal galiba
canım ben de normal diye düşünmüştüm ama benimle aynı haftada başka bir arkadaşın 183gr.olduğunu duyunca acaba dedim? onunki kiloludur belki diyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar da yazarlarsa biraz daha rahatlıcam.
canım ben de normal diye düşünmüştüm ama benimle aynı haftada başka bir arkadaşın 183gr.olduğunu duyunca acaba dedim? onunki kiloludur belki diyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar da yazarlarsa biraz daha rahatlıcam.
her bebek aynı olmaz canım. ilerleyen zamanlarda kiloları artar. başkalarıyla kıyaslama bence. sağlıklı olsunlar doğunca alırlar kiloyu. benim kızım doğduğunda 2280 gr dı. sonrasında maşallah iyi kilo almıştı tabi ben işe başlayınca durdu kilo alması. allah sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlar bende 16+6 da gittim 151 gr dı.zaten bu zamanlar fazla kilo almıyor bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kilo o kadar önemli değil son zamanlar toparlar onlar :)
bend e zayıd diye üüzlüyorum acıkcası ama sanırım yersiz düşünüyoruz zaman ilerledıkce kilo alıyorlar zaten.. sıkmayalım canımızıbenim oğlum 19. haftasında iken 269 gramdı biraz zayıf galiba ya şimdi biraz araştırdım da yarın da 3lü tarama sonuçlarını alıcaz üzüntüden uyuyamam artık bu gece((
bend e zayıd diye üüzlüyorum acıkcası ama sanırım yersiz düşünüyoruz zaman ilerledıkce kilo alıyorlar zaten.. sıkmayalım canımızı
3 kilo ALdım canım.. 210 gram ama benımkıle rikiz zaten cok kilolu dogm sansı yokinşallah arkadaşım ben 7 kilo aldım ama yavrum minnacıkseninki kaç gram
3 kilo ALdım canım.. 210 gram ama benımkıle rikiz zaten cok kilolu dogm sansı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?