bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

selam kızlar
bizimde bugü kontrolümüz vardı
nst ye bağladılar ilk kez
rabbime çok şükür bir sorun çıkmadı herşey normal
kızımda baya kilo almış
bugün 36+4 günlük olmuşuz ve kilomuzda 3 kilo100 gram olmuş
maşallah benim kızıma doktor 3,5 kiloyu biraz geçer dedi oda çok normal dedi
aman sağlıklı olsunlarda kilolu olmasalarda olur
biz onları güzelce besler büyütürüz sütümüzle inşallah

kızlar ben 16+1de gittim doktora 140gr 16cm.dedi sizce normal mi? burda herkes 20haftalıktan yüksek bi yorum yapamadım o yüzden.

bende son kontrolüme 14 haftalıkken gitmiştim 120 gr demişti bana çok gelmişti ama normal galiba

canım ben de normal diye düşünmüştüm ama benimle aynı haftada başka bir arkadaşın 183gr.olduğunu duyunca acaba dedim? onunki kiloludur belki diyorum ama aynı haftalardaki arkadaşlar da yazarlarsa biraz daha rahatlıcam.

kızlar bende 16+6 da gittim 151 gr dı.zaten bu zamanlar fazla kilo almıyor bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kilo o kadar önemli değil son zamanlar toparlar onlar :)

her bebek aynı olmaz canım. ilerleyen zamanlarda kiloları artar. başkalarıyla kıyaslama bence. sağlıklı olsunlar doğunca alırlar kiloyu. benim kızım doğduğunda 2280 gr dı. sonrasında maşallah iyi kilo almıştı tabi ben işe başlayınca durdu kilo alması. allah sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah haklısın kıyaslamak çok yanlış ama ben de en azından benim bebişle aynı oranda giden var mı onu duymak istedim işte içgüdüsel rahatlama:)

kızlar bende 16+6 da gittim 151 gr dı.zaten bu zamanlar fazla kilo almıyor bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kilo o kadar önemli değil son zamanlar toparlar onlar :)

sizi yazdıklarınızı görünce içim rahatladı valla... ben 21. haftadayım gerçi suan bilmiyorum kaç gram oğluşum ama 16+3 de gitmiştim en son 188 gr demişti bana ozman iimiş bende zayıf sanıyordum üzülüyordum...

benim bebeklerimin birisi 207 gram digeri 210 gram boyları 17 cm. 250 gram olması gerek yazıyor bayagı üzüldüm... 17 6 da gittiğimizde

benim oğlum 19. haftasında iken 269 gramdı biraz zayıf galiba ya şimdi biraz araştırdım da yarın da 3lü tarama sonuçlarını alıcaz üzüntüden uyuyamam artık bu gece((

benim oğlum 19. haftasında iken 269 gramdı biraz zayıf galiba ya şimdi biraz araştırdım da yarın da 3lü tarama sonuçlarını alıcaz üzüntüden uyuyamam artık bu gece((
bend e zayıd diye üüzlüyorum acıkcası ama sanırım yersiz düşünüyoruz zaman ilerledıkce kilo alıyorlar zaten.. sıkmayalım canımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…