bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

bu son haftalarda hiç geçmek bilmiyo daha 6 gün kontrole özledim kızımı bakalım bizimki neler yapıyo ben her gidişimde soruyorum hep başaşağı durdu bizim kız yazııııık ona omuzları ağrımadımı acaba aylardır bazen yoruluyo ama galiba ama bebişim bi bırakıyo kendini karnımın altı acıyo kıyamam ona çıkınca dicek ohhhh bee dünya warmış o neydi öyle aylarca tepetaklak dur dur kafamçokkarıştı bende pazt nstye gircem nasıl bişeymiş bakalım merak ediyorum gel pzt gel gel gelsırnaşık şey

gün gectikce ve bebisim büyüdükce hareketleri gücleniyor ama daha az hareket ediyor,zaten ayakta hareket halindeyken bazi hareketlerini hissetmiyoruz..özellikle babasi gelecege yakin bi basliyor,zaten gec geliyor babasi,biz konustukca o tepki veriyor,yataga gidiyorum hadi kizim uyu artik diyorum ama nafile,kipir kipir..ben bi süre sonra uyuyorum,o ne zaman uyuyor bilmem ama dogunca sanki isim var gibi,bu uyuku periyoduna alisirsa,gececi olacak benim kiz...ozaman o uyanikken bende basinda nöbette..

bizim kızda öyle ben uyuyunca duymuyorum ama eşim arada hissediyomuş gece yine parti vardı içerde diyo sabaha kadar dans ediyo kızışım içerde gündüzde uyuyor demekki hareketsiz oluyo o yüzden :1hug:

bebekler en çok gece hareket eder sebebi bizler hareketsisiz bu yuzden gündüzleir genelde biz hareketli oldugumuz için onlar uyur nedenni içinde bulundukları amniyo sıvısı sallanıoyr biz hareket ettikçe onlarda da beşik hareketi oluşturuyor bu yuzden de uyuyorlarmışç.....

tanyeri bebegin için öyle düşünme onlar anne karnında biizm tahmin edemeyecegimiz kadar mutlular ve rahatlar bu pozisyonda onlar çok rahat ediyorlar......allahın hikmeti bu onlar dogunca asıl annemin karnı daha genişti diye söyleniyorlarmış çünkü allah onlara orayı çok geniş tutuoyrmuş bende bunu biryerde okumuştum ama zaten normaldede bu böyle degil mi dr lar böyle söylüyorlar onlar çok rahatlar endişelenmeyin diyorlar yerimseniben

hehehe artık gecelerı burda buluşur beraber ağlaşırızz kızlar :)))

biliyorum canım onun içerde ne kadar rhat olduğunu ama yinede insan düşünüyo bakalım çıkıncada böyle olursa uykusu bizde wampirleşicez artık gündüz uyu gece dolan dur ama olsun kızım sağsağlim gelsinde herşeyine razıyım Allah hayırlısıyla kavuştursun bizi

valla evet saglıkla gelsin de bende herşeyine nazına razıyım sabahlamaya razıyım uyumamaya da razıyım açıkcası

ben 33 haftalık ken gıttıgımde 2,200 dü şuan kaçtır acep tahminenn

ewet canım bende drma sormuştum ultrasond ne gösteriyo doğumu diye 28 mayıs filan dedi ama adet tarihin daha önemli bizim için ona göre olur büyük ihtimal demişti

hayır betülcüm ultrason önemlı ha dr derkı bebegın gelısımı kılosuna göre falan 1 hafta önden gıdıyor bunda kalkıpta 1 hafta öne alamazsın haftayı ama sana drunun dedıgı yumurtlamayla döllenmeyle alakalı bır durumdan dolayı ultrasondakı gebelık haftan dogru gayet bılınclı bır drun var sana yanlıs bılgı vermez merak etme

kızlar eltim doğum yaptı dr.3buçuk doğar demişti ve şimdi doğduğunda 3 kiloya yakın doğdu nasıl oluyor anlamıyorum yanlış mı çıkıyor ultarasonda.

ultrason bu konuda kesin degil..ablamda 3.5 beklerken 4200 dogurdu..ordaki amac aslinda gelisim geriligive iri bebek takibi..öyle bisey olmadikca bunlar normal sinirlar sayilir ben oyüzden pek ilgilenmiyorum küsüratlariyla..

evet belki küsüratlara takılmamak lazım ama 3 buçuk nerde 3 kilo yakını nerde en azında 3 ki,lo felan olsa ... ablanın kide çok güzel yani oldukça fazla maşallah ...
ultrason bu konuda kesin degil..ablamda 3.5 beklerken 4200 dogurdu..ordaki amac aslinda gelisim geriligive iri bebek takibi..öyle bisey olmadikca bunlar normal sinirlar sayilir ben oyüzden pek ilgilenmiyorum küsüratlariyla..

canım benim zaten usg de ölçümler +/- 500 diye yazıoyr internette yani yanılma payı olabilioyr hayatım

kızlar bende haziran annesiyim 34 .haftamdayım bugün gittik doktora kızım 2370gr olmuş maaşallah.doktor haftasından ilerde dedi ama ilk kızım ondan 200 gr fazlaymış onun kadarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…