bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

benimde dr randevum varmis son randevudan beri okadar uzun zaman gectiki unutmusum..bakalim ne haberlerle gelecegiz,her defasinda bi sikayetin varmi diye sordu ben yok dedim o bana hersey normal dedi bu kadar bu sefer gece gelen sancilardan kasilmalardan bi baslayacagim bakalim ne diyecek..kilosunu boyunu pozisyonunuda soracam,yoksa söylemiyor..

biz de kızım ile geldik şimdi dr dan kızım biz bugün normalde 32+5 günlügüz ama bugün 33+4 çıktık usg de kızımın kilosu 2300 gr olmuş boyu da 43 cm olmuş teyzeleir maaşallah maaşallah normal pozisyonda duruyormuş ayrıca ay kıyamam ben ona kasık agrıları normal birtanecik scapulam bebek kendine yer açtıgı için oluyormuş bugün aynı şey banada dr un yanında oldu hemd enasıl dr um normal oldugunu ve bundan sornada olacagını söyledi benimd eböyle oldu dedi hatta dr um ile çok iyi anlaşıyoruz sevioyrum onu hemde çok birdaki randevum 26 mayıs da nst ye de gircez idrar ve kan testimiz var gene bu kadar teyzeleir bizden öptük sizi

maşallah kızına saranur Allah nazarlardan korusun zayıf olcak diyodun ama kilosu 33+4 e göre normal bizimki 33+0 ken 2200 dü tombiş olcak demişti drum seninki dedimi öyle bişey

hayır hatta kendisinin de korktugunu küçük olacagını düşündüğünü söyledi şaşrdı bugün sne dedi ne yaptın böyle hamilelği bititrir ayak ögrendin beslenmeyi dedi

sara nur maşallah kızınaa :) scapulacım senınde guzel haberlerını beklıyoruz tabı sen bızlerden daha az gıdıyorsun kontrole herseyı sor soruştu bacımmm :)

saranur ya benımnde son adet tarıhım tam anımsamamakla beraber 3 eylul . ama ben 35 haftalık oluyorum bu durumda. sen neden 33 oluyon hııı ?

hani benim yumurtlamam geç oldugu için ben pkosum ya şekerim bu yuzden yumurtlamam geç oldugu için sat ile usg uyuşmuoyrdu bundan dolayı canım dr um yeni bir tarih belirledi

hımmmm anladım off bende tam anımsamıyorum son adet tarhımı ama doktora sanırım 3 eylul dedım ona gore bakılıyor ama ılk doktorumda 8 hazıran cıkmıstı dogum tarıhı bu doktorum 3 hazıran dedı kafam karıstı bırde bnm karnım cok buyuk deıl acep yanlısmı hatırlıyorum adet tarıhımı dıye dusunuyorum anlayacagınız gunum hep dusunmekle gecıyor :)))

saranurcum maşallah kızına
çok güzel kilo almış canım
sende pko varya canım normal doğumda bir sakınca oluyomuymuş konuştunmu doktorunla
bendede görülmüştü pko
acaba diyorum rahim ağzından geçerken bebeğe zararı olurmu
gerçi pko lar nerde duruyodur onuda bilmiyorum ya

bizde geldik drdan..benim civcivimde 2.500 olmus..drumla vedalastik,burda doguma ebeler giriyor,dikis icin doktor geliyor,ondada kendi doktorumuzu talep edemiyoruz...bundan sonra 19 mayista dogum yapacagim hastanede kontrol olacak..benim adetim cok düzenliydi,hamileligimde sat ile uyumlu..bakalim hastanede ne diyecekler..

canım benim pko rahimd edegil ki yumurtalıklarda görülen bişey bir zararı olmaz merak etme ok ...saol ayrıca sevcecim

scapulacaım e sen mayıs annesi olacaksın yani öyle mi ne işin var nen bizim aramızda senağlama :roflol: hadi hayırlısı olsun bakalım saglıkla alalım kucaklarımıza amin

scapulacaım e sen mayıs annesi olacaksın yani öyle mi ne işin var nen bizim aramızda senağlama :roflol: hadi hayırlısı olsun bakalım saglıkla alalım kucaklarımıza amin

19 mayista sanirim cati muayenesi nst vs olur dogum randevum degil ki..benim dogum nasipse 13 haziran..

heeeeeeee dogum yazınca dedim korktum kaybedecez dr umuzu :roflol: :roflol:

günaydın kızlaaar
dün doktoruma gittim 33+6 yım oğluşumun kilosu da 2400 çıktı. benimki de doğum poziyonunu almış bekliormuş :)
kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? bir azalma var mı benimkinde hiiç yok bu da beni çook yoruyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…