- 1 Kasım 2007
- 4.830
- 8
- Konu Sahibi nazlxixmelek
kızlar ya benim kaan oğlan çok sinirli.. uyuturken eller ayaklar tepiniyor bu aralarda eliyle kafasına vurmaya başladı...
normalde çok uysal kendi halinde bir bebek ama kıskançlığımız var iki kardeş olunca..
bazen acaba ikisine yetemiyormuyum diyorum.. üzülüyorum oturup ağlıyorum..
ikisininde benzer özellikleri olduğu gibi çok ayrı özellikleri huyları var..
ama maşallah ikiside çok zeki çabuk kavrıyorlar..
kerem bey nazlı olunca kucağa çok alınıyor kaan beyde çok içli hemen benide alın diye çırpınıyor..
ayyy ne bileyim bu ara çok duygusalım.. akşam gittiğimiz davette kereme kaanın yerde tepinirken tekmeleri denk geldi çok ağladı tabi sofra başında oturdum bende ağladım..
birini diğerin ayırmadan ikisine eşit davranmaya çalışıyorum gücümün yettiğince ama işde kaanın bu sinirli hallerini görünce üzülüyorum..
sizin kuzularda böyle sinirli davranışlar sergileyen varmı?
normalde çok uysal kendi halinde bir bebek ama kıskançlığımız var iki kardeş olunca..
bazen acaba ikisine yetemiyormuyum diyorum.. üzülüyorum oturup ağlıyorum..
ikisininde benzer özellikleri olduğu gibi çok ayrı özellikleri huyları var..
ama maşallah ikiside çok zeki çabuk kavrıyorlar..
kerem bey nazlı olunca kucağa çok alınıyor kaan beyde çok içli hemen benide alın diye çırpınıyor..
ayyy ne bileyim bu ara çok duygusalım.. akşam gittiğimiz davette kereme kaanın yerde tepinirken tekmeleri denk geldi çok ağladı tabi sofra başında oturdum bende ağladım..
birini diğerin ayırmadan ikisine eşit davranmaya çalışıyorum gücümün yettiğince ama işde kaanın bu sinirli hallerini görünce üzülüyorum..
sizin kuzularda böyle sinirli davranışlar sergileyen varmı?