- Konu Sahibi el-muallim
-
gokce bırının sacı daha gur bırını kıvırcık yıkarken ne guzel uzun duruy bı kuruyo kısacık sedanın azcık yapı olayı kesın cogu tras et dedı ma kıyamdım elanın kuvezde tras etmıstı hemsıreler belkıde ondan daha gur.........sedanın daha acık rengı aslınd zeytınyagı urmek gerek banyo oncesıbesler belkı....toka doldu ev ılerde kullanırız ıns..sen ıstanbuldamıydın ya...bnım kızlarda ıkısı öle kımseye pas vermıyo ama ela öle degıl herkese gulcuk atıyo bılmem yanı nolcek....sen sımdıden damat buldun demek hım bende buldum brıne nıloya vercem kız nıl bırıktır markları ona gree..........ıftarlar naıl gecıyo yemekler guzel gokce tatlıda eksık olsun kılolar var zaten........optum herkesı
ben bu akşam inşallah yazlığa gidiyorum. oğlumla güzel bir 3 hafta geçirip bayramda döneceğiz inşallah. bakalım oradan girebilir miyim. giremezsem herkese herkese hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar dilerim
tamam koyarım bı ara teyzesı.....dınlen öle gel...nerdesınız kızlar..aksama kıme gıtsem ya nılo gelıyom kız..ılk ucakla ordayım lahana sarması ısterum sen nerelıydın ya herk nerelı oldugunuda yazsa ya ıyı olur ama her yore varne guzel...denız sen nerelıydın neyse gez gel o zaman yazarsın optum
herkese ıyı cumalar.......
Nisbet yaparmis gibi tokalar.elbiseler...ahh ahh..Neyse bende ileride gelinimi suslerim
Ben gecen ay oglumun guzelim saclarina kiydim 3 numara kestirdim.uzamaya basladi.simdilik daha canli,ayni boyda gibi.cok kisa olmasa da ara ara uclarin dan aldirin ki canlansin derim.Gokce,masallah cok guzel kizin.Muallim abla senin kizlarda ayri ayri guzel.uzun sacli kizini biliyorum.kizlardan biri guleryuzlu,birisi cok ciddi.
Deniz almadiysan playskool ilkarabami tavsiye etmem.kontrolsuz ilerliyor.Batu dusup,korkabilir.oglum kamyonla iyi oynuyor.kendince arkasina birseyler koyup tasiyor,gezdiriyor bazende kendisi cikip oturuyor.gecenlerde direksiyon kismina oyuncak kedisini bindirmis surduruyor.Bisiklet alabilirsin.bizim kontrolumuzde olan direksiyonlu,korumali.yazlikta gezdirecek yer varsa iyi olur.Erdem in koyde var gidince onunla gezdiriyoruz.Resmini ekledigin oyuncak icn yas araligi yazmislar mi? bana sanki daha ileri yas gibi geldi.Simdilik kontrol edip gecirmesi zor .sen begendigini al.simdi oynayamiyorsa kaldir ilerleyen aylarda ver.ben gidip ayina gore oyuncak almiyorum.gezdikce begendigim oldukca aliyorum.internetten cekmeli araba icinde kova,kurek,suluk,kaliplar siparis etmistim geldi.Tatilde oyalanabilecegini dusunuyorum.Haftaya bizde 15 gun izne ayriliyoruz.Yorucu ve sIkIntili gunler beni bekliyor.Tasinma isleri var.Ev bul,kiraci bul,temizlet,toparlan,yerlestir Erdem pesimi birakmaz gunde 1 kez uyur,annem yatalak babama bakiyor gelip isimin ucundan tutun da olmaz.Ne yaparim bilmiyorum.uykularim kaciyor.8.evime 5.sehrime tasiniyorum..yeter gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Denizcim iyi tatiller.Seninde bayramin kutlu olsun.
deryacım hosgeldın.. cok gecmıs olsun ama neden bu kadar sık hastalanıyo kı mesela kandan demır bakılıyomu ....corbalarına sık sık sarmısak zencefıl koy..ve zerdecal ben corba yapmaya basladıgımdan berı koyuyorum hep..ve kızlar cemen otu veya cemen unu da denıyo onuda corbalarına koyuyorum cok faydalı ..hatta ınternetten bakabılırsınız....herkes nerde hava cok sıcaktı ya ama olsun ya soguk gelmesınnn
deryacım hoşgeldin aramıza çok ge.miş olsun yavruna allah şifa versin gerçekten çoksık hastalanmaları bizi daha çok yıpratıyor onlarda mahvoluyolar
muallimcim arada o sayfaya girip aşırıyom valla ooo geldin demek memleketime ama çok zaman olmuş şimdi daha çok gelişti güzelleşti gelirsen tekrar haberim olsun beklerim canım:)
kızlar sizleride beklerim tabiki:)
bende kızıma düzensiz bi yemek programı uyguluyorum sabah ilk uyanınca beni emiyo iki saat sonra yumurta haşlıyorum kaşıkla veriyorum peynir veriyorumama parçalanmış halde ezmeden veriyom bazende bi kaşık pekmez veriyom tüm yemekleri öglen bi biberon maması sonra yogurt yada çorba ögleden sonra akşam üstü bi biberon maması akşam ne yiyosak o menüden yüyo kızımda gecede uyurken beni emip uyuyo:)
selamlar herkese
benimde 9 aylık bir oğlum var
çok problemli büyüyor. soğuk algınlığı, diş çıkarma, kulak iltihabı derken son 2 aydır hastanelere taşındık resmen
şimdi de diş huzursuzluğu yüzünden çok iştahsız kuzum.
bunlar geçici durumlar ama insan üzülüyor yinede
gokce masallah kızına ..emıyo ya senı o yuzden duzensız olması normal zaten bıkac ay sonra bırakırsın ....bıde nsıl bırakıcak derdı baslar..oyy oy ...ıns gelırım ya neden olmasın o sene urfa dıyarbakır malatya elazıg gezmıstık arabamızla.............ama tek cocuk ohh ne rahatmısımm..
derya katılıyo canım zencefıl ve zerdecal gercekten ıyı bı koruyucu ve bagısıklık kuvvetlendırıyo sıksık hasta olması uzucu .sarmısak sogan koy corbasına ..kuvvelensın annesı..ates ok korkutuyo zaten ıns bı daha olmaz.....ıyı geceler ..sahura tost yapayım barı..ben bazen sabahları bebeklere mısır unundan mulama yapıyorum...kahvaltılarına tahın pekmez cevız koyuyorum...
HG derya Rabbim yavruna sifa versin ins ayni sorunlari bende turkiyede yasadim canim gercektende coook zor oluyor yemeyince cook huzursuz oluyorlar kuzular.
Turkiyedeki dr bize ismini bilemiycem ama surup vermisti yavruma cook iyi gelmisti oglumunda bogaz ve komple agiz kismi iltehaplanmisti birde mantar oldu baya bi cektik insallah gecer canim gende kontrollerini ihmal etme en cokta kuzulari bu disler yoruyor.
Bizimmde gec cikti halan daha cekiyoruz atesleniyor istahsiz toplam 6 disimiz var atlarda sismeye baslamis oyle boyle buyuyecekler Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin AMINNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?