Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Nisbet yaparmis gibi tokalar.elbiseler...ahh ahh..Neyse bende ileride gelinimi suslerim
Ben gecen ay oglumun guzelim saclarina kiydim 3 numara kestirdim.uzamaya basladi.simdilik daha canli,ayni boyda gibi.cok kisa olmasa da ara ara uclarin dan aldirin ki canlansin derim.Gokce,masallah cok guzel kizin.Muallim abla senin kizlarda ayri ayri guzel.uzun sacli kizini biliyorum.kizlardan biri guleryuzlu,birisi cok ciddi.
Deniz almadiysan playskool ilkarabami tavsiye etmem.kontrolsuz ilerliyor.Batu dusup,korkabilir.oglum kamyonla iyi oynuyor.kendince arkasina birseyler koyup tasiyor,gezdiriyor bazende kendisi cikip oturuyor.gecenlerde direksiyon kismina oyuncak kedisini bindirmis surduruyor.Bisiklet alabilirsin.bizim kontrolumuzde olan direksiyonlu,korumali.yazlikta gezdirecek yer varsa iyi olur.Erdem in koyde var gidince onunla gezdiriyoruz.Resmini ekledigin oyuncak icn yas araligi yazmislar mi? bana sanki daha ileri yas gibi geldi.Simdilik kontrol edip gecirmesi zor .sen begendigini al.simdi oynayamiyorsa kaldir ilerleyen aylarda ver.ben gidip ayina gore oyuncak almiyorum.gezdikce begendigim oldukca aliyorum.internetten cekmeli araba icinde kova,kurek,suluk,kaliplar siparis etmistim geldi.Tatilde oyalanabilecegini dusunuyorum.Haftaya bizde 15 gun izne ayriliyoruz.Yorucu ve sIkIntili gunler beni bekliyor.Tasinma isleri var.Ev bul,kiraci bul,temizlet,toparlan,yerlestir Erdem pesimi birakmaz gunde 1 kez uyur,annem yatalak babama bakiyor gelip isimin ucundan tutun da olmaz.Ne yaparim bilmiyorum.uykularim kaciyor.8.evime 5.sehrime tasiniyorum..yeter gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Denizcim iyi tatiller.Seninde bayramin kutlu olsun.

Iftara esim hazirlayacak bugun rahatim.Gerci menu belli ya izgara yada sahanda yumurta kahvalti ve cay esliginde:))
Sizler de neler var.yarina hazirlik olur.
Yarin oglusun asisi,kontrolu var.Gecen ay su sicegi asisi yapildi(salgindan dolayi)Sizlerde dikkate alin.Her gittigim yerde mutlaka kirmizi benekli cocuk goruyorum.Kizamik asisi da 9.ay da yine salgindan dolayi yapilmisti.Buayda 2.dozu olacak sanirim.
Hayirli cumalar,Hayirli iftarlar olsun..

ben bu akşam inşallah yazlığa gidiyorum. oğlumla güzel bir 3 hafta geçirip bayramda döneceğiz inşallah. bakalım oradan girebilir miyim. giremezsem herkese herkese hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar dilerim

Herkese hayirli cumalar
Kiz muallim beni guldurdun Rabbimde seni guldursun ins eeeee oglumun herseyi simdiden hazir ben gelinime altin kemer takicam annesi söz canimya inan icime dert oldu sarma dedinde birde guzel olmus dun aksam hepsi bitti sardiktan sonra dibine kemikli et koyuyorum oda ayri bir lezzet veriyor.
Ileride bol bol yeriz ins ben orduluyum fatsa samsuna coook yakiniz hemsom muallimcim eger yolun buralara dusrse gercektende beklerim.
Misafirim ol oglumda dun aksam hasta haliyle coook mutluydu coook misafir perver kuzum dun coook yoruldum sabah 5 yattim kab kasik onlari hallettim bugunde evi temizledim.
Denizbulut halan daha sancim var gecmedi birde kesilen yer coook sert tas gibi kizlar sizlerinde oylemi denizcim sana ve batuya guzel tatiller diliyorum canim kendinize iyi bakin

Hairdir canim siz daha yeni tasinmamismiydiniz yoksa benmi yanlis hatirliyorum gercektende tasinmak coook zor helede cocukla rabbim yardimcin olsun ne guzel erdem arabayla oynuyor bizimkiside atip savuruyor.
Beraber oynuyoruz yoksa oynamaz ama kendi arabamiza binince nasil dreksyon ceviriyor sipa gene ateslendi bugun fitil verdim sanirim dislerden gene bakalim ne zaman yuruyecez tembel oglum simdiden hayirli iftarlar diliyorum

nılo ııstemem kız kalan yemeklerı vercen dımı bıze yohh öle yagma bıze yenıden menu hazırla.....ıns kız samsuna gelınce yazları bulusuruz ne ıyı olur ..bekle bacım oğlun yurur merak etme hem kızlar daha calıskan bu husussta paşalar tembel azcık ...ya bebıs ıstıyoruz nereye gıdıyosun uzakmı valla gıtmeden mutlaka bulusalım bı yerde ramazan bıtsın ıns bulusalım ya ..tasınmak sıkıntı gercekten annnene de rabbım yardım etsın o zaten mesgulmus arkadasın yakının yokmu ..benım yakınım yok ıstanbulda bı dayım var o kadar kayınvalıde var ama yaslı sayılırlar..ama ıkı uç samımı arkadasım var valla herkese deger hamıleyken cok yarduım ettıler bebekler eve gelınce de öle ....arkadas cok onemlı..
bende ılk arabam modelını begenmedım aldım oynuyolar ama surusu guzel degıl ..kavgaları baslayınca saklıyorum ya herseydende uç tane alsanm evde yer yok kalmadı ya bana buyuk saray lazım ya..herkese ıyı geceler ..bebıs ıst bu aksam rahatsın demek ıyı olmus esler yapsın azcık...opt

nıl bence gecer merak etme benım bıle bu uç dort aydır rahatım amelıyat yerım agrımıyo ama cok sert olması ılgnc usuttunmu acaba...bı ıkı ay daha gecmesse gıt d ra ama gec gecıyo hele o uyuusukluk hıssı cok sınır bozucu ya

muallimcim ben elazıg lıyım ama tuncelide oturuyorum eşimin işi dolayısyla:) aslında durumdan memnunum çünkü annemlere yakınım batıya gidince zor olucak benim için
nilcim benim ameliyat yerim hissiz ve bazen agrı yapıyo gibi sanki elinle sıkıştırınca yanıyo gibi olur ya öyle oluyor umarım ilerde geçer..
denizcim yürümesi daha zormuş inanki hiç peşimdenayrılmıyo nereye gitsem geliyo wc ye gitsem kapı önünde bekliyo neyse tat,le gidiyomuşsun inş güzel geçer ogluşda sende eglenirsiniz seninde bayramın şimdiden kutlu olsun..
bebebkistiyoruz sen nereye taşıncan kız gene ay allah kolaylık versin bizim alt tarafada bikaç dengesiz geldi üç ay durup gidicekler ama ömrümüzü yediler kocişingözü kesse 4. kata taşınalım diyoda zor ikna ettim üst kattakinin oglu daha afacan durmaz rahat edemeyiz die:)yoksa taşıncaktım bende:)
kızlar gene basit bi menü ile karşınızdayım sebzeli kıymalı makarna, domates çorbası ,cacık ,akşamada bişeyler ekleyebilirim yanınadüşünmedim daha
bşde kızlar ben gökceye bebek hayvanları tanıtan müzikli bi alet iki tane arabaya benzer kokulu arabalar ve dişlikler almıştım bana ne önerirsiniz kızlar bisiklet alayım mı yada farklı bişey??????

Selam ranacim
Umut ayni oylle bizimkisi yuruyemiyor ama herdaim pesimde acayip akilli bisey bunlar ya bazen nan sasiriyorum evin her tarafini cook iyi taniyor.
Kiyida kosede ne varsa dökup saciyor.
Kizlar cocuklarin menusunu yazalimya mesela gunde kac ögun veriyotsunuz en cook neleri seviyorlar?
Kahvaltisini bulamac seklindemi veriyorsunuz?
Kasik mamasi veriyormusunuz?
Ne cook sordum degilmi

selamlar herkese

benimde 9 aylık bir oğlum var
çok problemli büyüyor. soğuk algınlığı, diş çıkarma, kulak iltihabı derken son 2 aydır hastanelere taşındık resmen
şimdi de diş huzursuzluğu yüzünden çok iştahsız kuzum.
bunlar geçici durumlar ama insan üzülüyor yinede

deryacım hosgeldın.. cok gecmıs olsun ama neden bu kadar sık hastalanıyo kı mesela kandan demır bakılıyomu ....corbalarına sık sık sarmısak zencefıl koy..ve zerdecal ben corba yapmaya basladıgımdan berı koyuyorum hep..ve kızlar cemen otu veya cemen unu da denıyo onuda corbalarına koyuyorum cok faydalı ..hatta ınternetten bakabılırsınız....herkes nerde hava cok sıcaktı ya ama olsun ya soguk gelmesınnn

gokce elazıg demek ..2ooo yılında gıtmıstım gezmıstım cok guzel ya ...bısıklet al ıyı olur ama bazılarında ne guzel anne veya baba arkadan tutup sureceklerı bı kol var..cok daha rahat ...arkadan cok egılmeden kontrol edebılıyosun..nılo evet ya cok sıkıntı bebeklerın yemesı benımkıler sbah kalhvaltı ama hala bulamac sonra mayaladıgım yogurt buskuvı meyve sonra corba her turlu sebze olan corba yazın yemıyolar pek az az ..ama corba ılla azda olsa verıyorum balık yagları var demır vıtamnınler cok sukur bı kere hasta olduk ıns bu kısıda rahat atlatırız tum bebekler saglıkla buyusun ıns..evde cok gıydırmeyın hava sıcak sadece badı yeıyo valla ..yaz ne guzel camasırım azaldı...akşama fırına aclı kıyma atıcam urfa usulu opğlum sevıyo ve mercımek corba..ayran ...gokce demek yemek tarıflerını asırıyosun ha ..bıde ben gezeyım orayı ama fırsatım olursa benımkıler bagrısıyoo kactımm

deryacım hoşgeldin aramıza çok ge.miş olsun yavruna allah şifa versin gerçekten çoksık hastalanmaları bizi daha çok yıpratıyor onlarda mahvoluyolar
muallimcim arada o sayfaya girip aşırıyom valla ooo geldin demek memleketime ama çok zaman olmuş şimdi daha çok gelişti güzelleşti gelirsen tekrar haberim olsun beklerim canım:)
kızlar sizleride beklerim tabiki:)
bende kızıma düzensiz bi yemek programı uyguluyorum sabah ilk uyanınca beni emiyo iki saat sonra yumurta haşlıyorum kaşıkla veriyorum peynir veriyorumama parçalanmış halde ezmeden veriyom bazende bi kaşık pekmez veriyom tüm yemekleri öglen bi biberon maması sonra yogurt yada çorba ögleden sonra akşam üstü bi biberon maması akşam ne yiyosak o menüden yüyo kızımda gecede uyurken beni emip uyuyo:)

teşekkür ederim
o bitkilerin çorbalara da koyulduğunu bilmiyordum. zencefil evde varda zerdecalı aktarlarda bulabilirim herhalde.
önce grip oldu iyileşti peşine kulak iltihabı oldu. sebebide gripten dolayı burun ve geniz tıkalı olduğundan orta kulakta bakteri oluşuyormuş ve bu da iltihaba yol açıyormuş. 39 derece ateşle doktora getirdik yavrumu ( doktor bir gün geç gelseydiniz kulak zarı delinirdi dedi. şkürler olsun ki hastalık kendini ateş olarak gösterdi. atlattık çok şükür...

teşekkür ederim
amin Rabbim bütün bebekleri korusun

gokce masallah kızına ..emıyo ya senı o yuzden duzensız olması normal zaten bıkac ay sonra bırakırsın ....bıde nsıl bırakıcak derdı baslar..oyy oy ...ıns gelırım ya neden olmasın o sene urfa dıyarbakır malatya elazıg gezmıstık arabamızla.............ama tek cocuk ohh ne rahatmısımm..
derya katılıyo canım zencefıl ve zerdecal gercekten ıyı bı koruyucu ve bagısıklık kuvvetlendırıyo sıksık hasta olması uzucu .sarmısak sogan koy corbasına ..kuvvelensın annesı..ates ok korkutuyo zaten ıns bı daha olmaz.....ıyı geceler ..sahura tost yapayım barı..ben bazen sabahları bebeklere mısır unundan mulama yapıyorum...kahvaltılarına tahın pekmez cevız koyuyorum...

Selam kk guzel anneleri
Herkes iyi umarim bugun deliksiz uyku cektim yaffffff sukur babamiz oglumu yedirmis icirmis oynamislar arasira boyle ilgilensinler degilmi
Inanin yorgun ve bitkin dusuyorum.Mubarek ramazan ayimiz coook guzel geciyor.Mukabelem var onu yetistirmeye calisiyorum haril haril haftayada adetim gelir teravih var bu ramazan ayim okadar guzel geciyorki sukrolsun rabbime coook hzuzrluyum.Mevlam bu hzurumuzu ömur boyu bozulmasin insallah cocuklarimizla beraber.
Bugun davetliyim arkadsima kizlar huzrlu ve mutlu kalin bebekleri öpun benim icin herkese guzel pazarlar diyliyorum.

HG derya Rabbim yavruna sifa versin ins ayni sorunlari bende turkiyede yasadim canim gercektende coook zor oluyor yemeyince cook huzursuz oluyorlar kuzular.
Turkiyedeki dr bize ismini bilemiycem ama surup vermisti yavruma cook iyi gelmisti oglumunda bogaz ve komple agiz kismi iltehaplanmisti birde mantar oldu baya bi cektik insallah gecer canim gende kontrollerini ihmal etme en cokta kuzulari bu disler yoruyor.
Bizimmde gec cikti halan daha cekiyoruz atesleniyor istahsiz toplam 6 disimiz var atlarda sismeye baslamis oyle boyle buyuyecekler Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin AMINNNN

çorbayıda çok zor yiyor bende kemik suyu koyuyorum çorbalarına.
bende kahvaltısına pekmez koyuyorum.

hb
amin çok teşekkür ederim
ah sorma bu diş sıkıntısı 2 yaşına kadar sürecek galiba
amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…