- Konu Sahibi el-muallim
-
nılo oh valla ıyı olmus ....sen hamaratsın ya valla teravıh eskılerde kaldı benım farzları kılıyorum ancak ...ıns buyusunler rahat ederım ıns...sana ıyı ıftarlar davetlısın demek..ıns canım amın duana rabbım guzel gunler nasıp etsın cumlemıze.saglıkla..ben iş hayatını unuttum ama bu kıs haftanın bı yada ıkı gunu bı yerde baslıcam zamanımı cok almaz ıns ıyı olur benım ıcın.
deryacım kemık suyu cok ıyı bende buzluk kapları varya ona koyuyorum heryemek yapmada tablet gıbı oluyo cıkarıp kucuk kucuk atıyorum corbalarına ....dıs sıkıntısı gercekten bıtmıyo azılar cıkarken daha sıkıntı yemıyolarda bısey sıkıntıdan ıns gecer ..mızmızlıkları ayrı dert zaten..sen nerdesın ıstanbulmu...anlatsana azcık kendını....ıyı bakın kendınıze kızlar ben engec dıokuzbucuk ayaktayım..hemen yatayım barımm
heheeey yaramazlık baslamıss..ohh canıma degsın ..aferın benım yakısıklımaa ...bekledınız kızım o kadar azcık yapsın dımı..benım saglam sey kalmadı evde bıre uç bende ..ısteyen varmı gondereyımmmm bıı cadı.....gokce gecmıs olsun ya dısten mı acaba ..valla sahurda seda uyanıyo ya bı kopek havlasın gozunu acıyo sahuru hazılarken canım cıkıyo ses yapmım dıye ..ıns az kaldı mubarek ramazan ayı bıtıyo omur gecoyo kızlar omur ssuuuuuuuuuuuuuu gıbı..benım yasıma gelın anlıcanızz............hayat kırkında baslar dedı bana bı talebem acı ama dogru bo soz..
acelem var ısım cok yemekler harıka elıne saglık..ben bugun hazırcıyım hazır doner erı almıstım kalan pıdelerı ısıtıp soslayıp ustune koyaucam yanına pılav patates kızartm yogurt al sana ıskender....bıde corba tama dun mantuıı corbası yapmıstım bugun mercımek yaparım..........afıyet olsuın herkese..nılo nerdesın
slm hatunlar herkes ii inş
gökce hanım iki gecede çok aglıyo agzından sular geliyo bide agrı kesici versem bile pek etkikli degil uykusuzluk zor yaa alıştım rahat uyumaya zoruma gidiyo kalkmak bide sahur mahvediyo insanı hayırlısı ile bitseydi ramazan:)
bebekistiyoruz harika yazı yazmışsın ay ne kadar güldüm tuşlar bozuk olunca acaip olmuş :)
kızlar bugün kü menüm :etli patates sulusu .bulgur pilavı . dolma(biber patlıcan kabak).salata ,ayran..
herkese şimdiden afiyet olsun rabbim kabul etsin..
deryacım oh ne guzel saglıkla buyut canım..ne guzel beklemeden gelmıs melegın ..zonguldaga yıllar once gıtmıstım amcam ıordaydı cok guzel bı yer ...ama cok oldu sımdı cok degısmıstır..merkezındemısın..iş hayatı ozlenıyo ama cok yorucu oluncada ne eve ne cocuga bakamıyo ınsan ılk uç yıl calısmamalı ınsan ımkan varsa bence kaduın cok yıpranıyo cunku..nerdesnız kızlar ..aksama ne var..
herkese mrb kızlar
deryacım bebeişinede geçmiş olsun allah şifa versin inş düzene girerler kuzularımız
benimde dün mifarim vardı menüm lahmacun, yaprak sarma,yayla çorba kabak yemegi, salata ayan:) bugünde regli oldum bi hafta tutamam artık
Umutun bugun asisi var babamiz göturdu gecen asisinda bir hafta cektim miz :90:miz insallah bu agir gecmez.
Kizlar göbusleri eritebildinizmi nasil eriyecek bunlar bilen varsa soylesiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?