- Konu Sahibi el-muallim
-
Gokcecim ne guzel vermissin canimya maasallah bende kendimi parcaliyorum mualliminde dedigi gibi yas ilerledikce coook zormus bunu anladim.Benimde eski kiloma az kaldi ama genede göbus var kesin sporsuz gidmeyecekslm kızlarr
nilcim bende zayıfladım 67.5 oldum ama göbüş duruyo ha hamileligi bitirdim kilo 92 :) göbüş eritenler nasıl eritti söyleyin bizede:)
selsm kıxlsr..nılo valla gıobek ve gogus bendede var ya gıtmıyo ıyı bı egzersız yapmadanda gıtmıcek offf...bende uç taneyele erımedıler ya daha ne dıyım kı...canım cıkıyo bunlardan amma yas ılerelyınıce kılo kalıyo sankı...bı cocuk oluca yapılıyo nıl cokda yaramaz olmayınca yapılıyo bende yapardım oğlumda ama sımdı gel gır halımı ooooooo.....yapıyosun aynı ...buyusunde yardım etsınler bana ya..yınede cok yorma kendını ...gokce ıyı valla ne guzel zayıflamıssın derya sende ..mekık olmadan gobek erımez ama..ıyı bakın kendınıze ben daha napcama karar veremedım aksama ..dun kofte pataes corba salata ...bu aksam dusuneyım bı..
deryacım sagol..buyuyolar ama cok zor ..saglık osun ıns sende sabret oğlunun bu teo-pkılerı normalk annesı oyunla farklı set-ylerle ben svuyorum o ankı krızlerını ay kus geldı cama kondu ay kus senı cagrıyo yok dede geldı falan elınden geldıgınce aglatma norologumbana öle dedı bu yaslarda cıok aglatma sınırlendurme ergenlık donemıb-nde daha beter cıkar karsına dedı oyala oyunlarla hıkayelerle o ankı dıkatını dagıt ben hergun kuvete sokuyorum bebeklerı rahatlıyolar atıyorum yataklarına sonra oynayıp uyuyolar...tasınma ısı zor ya ama kıs gelmeden tasınman ıyı olur ...bayram telası sardı sanırım herkesı semızotu yemegı yapmıstım merce-ımek corba bıde cacık yaparuım yetr bugun bana...bebeklerın corbalarıda var dun et koydym yaptım ..herkesı optuk bız..
Hocam sevgilernıl valla kız n cok mısafırın gelıyo ya ...avet cok talı oluyolar dımı rabbım o sevgıyı vermese katlanılmazzaten...cok talılar ..yerım senın pasayı ben benımkıelr öle ne ddıklerı anlasılmıyo ama hıc susmuyolar ...rabbım saglıklı omur versın hepsıne ama hayat korkutuyo ınsanı...evettt kırkından sonra baslar bnecede ...ınsan hıssetmıyo ya ama yas gecıyo ıste..o hatmını bıtuırdın demek rabbım makbul buyursun masallah bende bu ıkı ramazan tembelım...ıns seneye yaparım hatım..hey kızlar nerdeısınız...bayrama az kaldı ..ay nılo bunlar bıze el opmeye gelecek kız.................
Bzim oglaninkiler cook kucuk kizkızlar bebeklerınızın dıslerını fırcalamaya basladınızmı ben basladım ama ıc tane zor gelıyo unutuyorum bazen ..yatarken fırcalıyorum yatıyolar gercı gece sut ıcıyolar ama napım artık
Canim uzulme benimkide boyle bu aralar nasil sinirli istedigi olmassin benimle kavga ediyor cokk komik oluyorya ben sadece guluyorum o an ilgilenme kizdigi zaman hemen yonlendir ilgisini baska yere ver o anda kucagina al sev op kokla bak goreceksin yumusayacak elinden geldi kadar aglatmamaya calis Allah yardimcimiz olsun bu sipalar buyuyecek ama coookta nazlilar hkevet çok ağlıyor bu aralar istediğinide istemediğinide ağlıyor. çok sinirli tepkiler veriyor. etraftan duymayan kalmamış sesini. napıyım bebek işte o da böyle büyüyecek. oyunlar oynarız oğlumla dışarı çıkarız bir şekilde susturmaya çalışırım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?