- Konu Sahibi el-muallim
-
slm kızlar sizleri merak ettirmişim kusura bakmayın annemlere gitmiştim orda net yoktu ve ben orda 1 ay kaldım bulantım vardı die o yüzden uzun kalacagımıoda tahmin etmemiştim .. bebek 3 aylık oldu ikili testi yaptırdık iyi çktı çok şükür gökcenazda diş çıkartıyo mızmız bi halde bende durumlar böyle umarım sizler iyisinizdir hepinizi öpüyorum tekrardan kusura bakamyın merak ettirdimbide bugün dogum günüm yaşladım ulennnnnnnnn :)
merhaba arakadaşlar, işyerinde yoğunlaştım y,ne, giremyorum eskis gibi...
dün pedagoga gittim, kısaca yapcaklarımı anlatayım,
yemek sorunu için: biberonlar atılacak, iyice acıkması sağlanacak, ağlamaları filan umursanmayacak....
kahvaltı için ben işe gitmeden erken kalkılacak, öğlen uykusu yok veya en fazla 1 saat... böylece uyku düzeni de yoluna girecek...
kakayı tutmayla için; tuvalet eğitmine başlanaca, her gün 1 defa aynı saatte oturağa oturtulacak, ama tam aynı saatte, 10 dk erken veya geç değil, ve 10-15 dk oturması sağlanacak.. ilk 1-2 gün birşey olmaz, 3-4. gün koku duymaya başlarsın, sonrasında yapmaya başlar dedi...
bunlar zaten bildğimz şeyler de, uzman birinin yap demesi gerekiyordu sanırım...
cumartes yarın gün çalışıyorum, bu c.tesi izin alcam ve cuma dan biberonları kaldırcam... 2 günde ne kadar başarılı olabilcem bakalım... yemekle başlıyopruz, tuvalet eğitimine hafta içi başlıycaz....
konuşması ve anlatması çok kolay... nasıl uygulancak blmiyorum, ve annem eski düzenci,ne zaman isterse uyur, yemezse yemez düşüncesinde... akşam tartıştık bu yüzden...
hayırlısı bakalım...
kızlar benım oğlum 22 aylık ve cok huysuz yaramaz bı cocuk yaa ınatcı bıde nasıl basedıcemben bılmıyorum hayırdan falan anlamıyo
hayır dıyorum ınadına ıstedıgını yapıyor sızın cocuklar nasıl yardım edın bana lutfen
canım hosgeldın ..baze-ı bebekler cok hırcın olabılıyor bence anlamaya calıs mesela ne zaman yapıyo neden yapıyo ınatlasmaa asla onula en kotusuo benımkıler öle yapınca ben ya aaa bak su neymıus dıye dıkkatleru baska yone cekıyorum hıc olmuyosa yalnız bırakıyoruymazcık agkla dıyoryum hatta seda ısı ılerı goturup kusuyor ...ama sevgı ve ılgı ıstedıklerı zaman yaopddıklarını farkettım ben dıkkatlerı baska yoıne cekıp alıp sevıyorum masaml okuyorum cok ıyı oluyor bıde bolbol canım bellı saatlerde parka cıkar cok rahatlıyolar..bıde acaba demır eksıklıgı varmı yada vıtamın bazen demır eksıklıgı hırcınlık yapıyor dr söllmıstı basa cıkamazsan mutlaka dr a basvur ıyı uymuyorsa ıyı yemıyorsa hırcınlık yapar uyku duzenını olustur..ama once onu anla canım gozune bak sıor anlat konus ınan senı anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?