- Konu Sahibi el-muallim
-
SenayGulay acep acikmiyor mu?iyice bekle oncelik sebze ver sonra sevdiklerini..Bizdede oyle cok aciktiysa 1 kase corbayii hic dokmeden agzina goturur yer.dokerse agzina bulasirsa sinir oluyor sil sil hemen.titizlik yemektede devam agzina bulasacak korkusuyla usulca dokmeden yiyor.tam acikmadiysa bize yedirir bizim tabaklarla aktar dondur yapar..
ee dun yazmıstım kı ben ya nerede ...bazen ne oluyo anlamıom ya neyse senay yerım onları ben cok tatlılar ya masallah zaten burdakı bebekler cok sejker nılonun oğlu bekletmıs valla haklı adam gec gelmekte cok yakısıklı ee kızıma alıcam nede olsa kabızlık benımde derdım pırınclı yemeklerı mamaları azaltt bıol zeytuınyag ko ayakaltına masaj yap ıyı gelıyo ısımız zor ...ya gokce nerde haberı olan varmı uyandı benımkıler corba saatlerı ben kacar azcıkda olsa yesınler opum herkesı
Senay kizin nasil oldu?Bir gelisme var mi?
Selam Kizlar
Inanin okadar yogunumki anlatamam genede burayi es gecemiyorum.Bagimlilikmi yapti evet diyorum.Arkadaslar gecen coook eylendik Kadinlar matinesi vardi sormayin Kurtlarimizi doktuk arada boyle yapmak lazim coookta iyi geldi iyicene eve baglandik buralarda havalar coook soguk kar yagacak diye korkuyorum.
Kuzum surekli kapida ac gidelim diyor soguk soguk ruzgar esiyor gene hasta edrim diye korkuyorum.Bugun oyun oynarken gordum Yavrumun köpek disleri bas vermis iki gundur huzursuzdu nedeni belli oldu Elimizde firca geziyoruz.
Kizlar sizinde cocuklarin nesnelere karsi isimleri varmi?
Oglum Kasiga,bicaga,catala,GAGASi BUNLARIN HEPSI(gagasi)Birde suyun ismi(si)Acmak (aussi)mesela tamama (tam)Yavrum benim kendi dilinde kendi dunyasinda bizlere ayak uydurmaya calisiyorlar coookta tatli oluyorlar.
Allah nasip ederse seneye bakalim nasil olacaklar meleklerimiz
Deniz nerelerdesin canim BATU nasil yemek durumu duzeldimi?
Konusabiliyormu?
Senaycim kizin nasil oldu Rabbim sifa versin
Bebek_ist erdem duzgun konusuyordu degilmi onunda varmi guzel kelimeleri?
Ikinci bebegi dusunuyormusun canim bence ara vermeden deneyin.
Gokceden haber yoook bilgisi olan varmi acaba merak ettim.Insallah hersey yolundadir.
Muallim yazin memlekete gelecenmi canim gorusuruz ins kizcelerin nasil?Herkezi kocan öpüyorum hk[/OLOR]
oh masallah senay kızlarına ....ne guzel oğremnısler darısı bıze ıns bız daha yenı yenı cumle kuruyruz kelımeler cok degıl ama anlasılmaz co konusuyolar bı okecekler ben mahvolacam kafa kalmıcak...herks nasıl nılo ıns samsuna nıyetım var orda gorusek ya..bebıs ıst nasıl alıstınmı oralara...
Erdem de ezan okununca kaydirak tepesinde de olsa ellerini aciyor AMINN diyor.kelimelerimiz kisa..
ay senaycım buyusunler azcık gotururuz ıns severler zaten.. ..........herkes nasıl gunaydın guzel bı gun olsun ıns...........ben kızlarıma nagırsajk duzenleyıcı ılac var dr verdı onu kullanıoyorum daha ıyuıler bakalım ...
bebek_ist maşallah iyi gezmişsniz, geçen hafta nl, bu hafta sen iyi stres attınız eğlencelerde... Allah neşenizi bozmasın.... benim kzımda babasına benzemiş tuvalet konsuunda, bizim de balkon kapısı ile koltuk arası tuvaletimiz... ve dediğin gibi bakmamızı bile istemyor, bakalım bizde pedagog tavsiyelerine göre hareket etcez bakalım, tuvalet eğitimine acil önercek belki de....senay benimde ilk aklima psikolojik geldi..o kadar ilac fayda etmez mi kabizliga..bir gotur bakalim ..aklim almiyor ufacik cocuklar nasil psikolojik tedavi alacaksa..insallah faydasini gorur..biz 4 gun memleketteydik iyi geldi ogluma evden iceri girmedi dugunumuz vardi oyna oyna ..dugunden cikista agladi ninn ninn hohh hohh yapcaaa..
evden disarida tuvaletini yapmiyor.oglumda kabizdi..yabanci yer, disari derken gunde 1 kez zorla kucagimda yapti..Erdem inde psikolojik bana benzemis evden baska yerde yapmiyor.Gezmeye gidelim aksama kadar yapmaz evin kapisini acinca hemen ayakkabilarini cikarmadan comelir yapar..buara evin bir kosesini tuvalet gibi kullaniyor..kakasi geldiyse hemen iceriden kosup kosesine gidip birtaraftan da ben geliyormuyum bakiyormuyum diye takip edip yapiyor..iyice bilincine vardi.mayis ayinda wc egitimini deniyecegim bakalim...
Selam Kizlar
Maasallah Erdeme:)Annesi Akilli bu bebekler Akilli Umuda bazen sasiyorum oyle zekiki her seyi cabuk kavriyorlar Rabbim daim etsin Yavrularimizi akliyla yasatsin ins
Arkadaslar okadar coook yogunumki anlatamam yorgunluktan pestilim cikti tasinmak ne zormus birde evin insaati bu gun son yarin temizlik var.
Allah nasip ederse pazartesi evimdeyim azicik dinleneyim dedim.Kuzumu uyuttum canim oglum benimle beraber namaz kiliyor ezan okuyor.
Allahup)Allahu ekber diyor bu aralar fazla ilgilenemedim yogunluktan Arkadasim var ona birakip toplaniyorum Arkadasimin kizini coook seviyor asik ona asik sürekli ismini zikrediyor.
Umutla coook iyi ilgileniyor 12 yasinda mesela dun gece saat 3 civari agladi yanima aldim sabahta alega,alega,diye uyandi sanirim ruyasinda gordu kuzum alega ablasinin yaninda coook mutlu oglum.
Dualarinizi eksik etmeyin Kizlar hepinizi kocaman öpüyoruz oglumla aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?