- Konu Sahibi el-muallim
-
bebek istiyoruz....oğluna nice seneler....
sanırım benim kızla araları yakınben de alışılmışın dışında babasına kocamaaaaaaaaan bir karpuz aldırdım.üzerine iki mum koyduk.kutladıkiyiki varsın kızım diye...mumun alevinden biraz korktu.........evet canım...verdikleri mutluluğun tarifi yok
gökçerana....gökçeye geçmiş olsun.
nil.....hoşgelmişin....yoktun sanki...bende son birkaç sayfayı okuyup yazmaya çalışıyorum...denizin agresifliği ara ara uğruyor...sabredeceğiz.....
annene geçmiş olsun.
gökçe.....ben kuru olarak fırçalatıyordum.ama benim zillide sürekli kemirme huyu olduğundan ağzından çok sular gelmeye başlayınca bıraktırdım.ama şimdilerde macun kllanmamız gerekiyormuş.mercimek büyüklüğünde diye okumuştum bir yerde.
şenay ....senin kıza da geçmiş olsun.Allah beterinden korusun...
gökçe...isim konusunda.mehmet eymen kulağa hoş geliyor..alternatif olarak mehmet emin ,mehmet ali diyorum...
muallim...sana da geçmiş olsun.3kız 3 hasta...biz kötü olduk.serumla düzeldik...şükür şimdi iyi.eski neşesine ve kudurukluğuna devam....sağ olsunlarda ne yapalım...herşeyimiz...
nil...umuta geçmiş olsun.kıyamam hiçbirine...bzim de sorunumuz parmak emmeyle.yavrum emmekten görüntüsü yanık gibi oldu başparmağının....bu gece yara bantı sardım.bakalım sabaha ne tepki gösterecek.eşime arkadaşları biber sürün demiş.acı biber.ona da kıayamıyorum.sonra elini yüzüne gözüne sürerse o da var.acı oje aldım öksüre öksüre onu da emdi...ne yapacağım b,lmem...önerisi olan var mı..
şenay ...şimdi okudum.senin kız da emmiş...ne yaptınız bırakabildimi..
deniz bulutla en son bir birbuçuk ay önce konuşmuştum...batuyu kreşe vermişti henüz.yakın zamanda görüşmeik..
herkese çok selam....yavrulara öpücük...çok oldu.bir dahaya kızımı anlatırım...uyku gel di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?