Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

o zaman keşke biraz çalışabilsen. ama çocukla da çok zor çalışması. allah kolaylık versin diyeyim. hayırlısı. ben de bir ara kilo vermiştim sabah öğlen genelde yoğurt-müsli yemiştim. akşamı da hafif geçirmiştim ama. benim 64 olmaam çok var. 70-73 arası gidip geliyorum offfff :43:

nil anlamadım bu hormonlara adet 2. günü bakılmadı mı? öyle bakılmadıysa anlamı yok. öyle bakıldıysa oldukça yüksek. menapozu gösteriyor. bence türkiyeden şu hayıt tohumunu getirt. bir de buğday çimi (wheat grass) al günde 5000 mg. inan hormon düzenlemede işe yarıyorlar.

Guzel hafta sonlari diliyorum.
Denizcim hic sorma canim yaaa artik bende bisey anlamadim bu hormonlardan adetin 2. gunu yapilmadi hatta 2 ay adet olamamistim doktorum birde hormonlara bakalim dedi degerler böyle cikti.
FSH 48
AMH 0.16
ESTRADIAOL e2 250 civari
Aklimda kalan bunlar evet semra hanimda aynisini soyledi 2. gun yapildiysa hic önemi yoook dedi.Biz dedi adetin 2. yada 3. yapilan degerlere bakariz yeni dogum yaptigim icin hemen menepoz diyemeyiz dedi.
Persembe gunu kan verdim degerler aynimi cikacak ustune baba basa soldedim doktoruma adetin ikinci gunu yapalim diye anlatamiyorum artik bennnnnnnn:32:Denizcim (wheat grass) tabletmi yoksa bitkimi beni madur gor canimya eger tabletse buradan alirim hayit tohumuna gelince ismarladim ama daha gelmedi bence benim hormonlar rayina oturamadi daha dogrusu dogum yaptiktan beridir duzenim yoook inanki turkiyede olsam hic birsey problem olmaz burda bir kan veriyorsun en azindan 1 haftada sonuclar geliuyor arti ahhhhhhh turk hekimleri gibisi varmi hele bir adetimi olayim artik kendim ev doktoruma yaptiracam degerleri hocama gondrecem oyle istedi hayirlisi
Birde benim e2 yuksek oldugu icin kiloyu zor veriyormusummm zatende hormonel oldugunu anlamistim vucudum su topluyor oda ondanmis bir yedi kolo verebilsem sen kac kilosun deniz?
Sen benim gibi degilsindir:27:bil hassa belim kalinlastiiiiiiiiiiiii

iyi geceler kızlar
nilcim umarım hormonların normale döner canım hayıt otunu bende kullanmıştım fsh ı 1 e düşürmüştü tabi hapla birlite bi ay içinde düşmüştü :)
denizcim çalışmak zor canım ama bi devreden sonrada evde hep olmak çok zor geliyo gökce az daha büyüsü ne yapıcam die düşünüyorum pc başındada akşama kadar vakit geçmiyo bulundugum yer küçük kasaba gibi yapılacak hiçbişey yok :( bakalım hakkımızda hayırlısı face ten gördüm ogluşun maşallah canım büyümüş koca erkek olmuş

merhabalar.
denizcim duzenli bi dokt yok oglum hastalaninca 15 gun once baska bir dokt goturduk.bu sefer kafa olcumunu bebeklere ozel bant ile olctu gecen aydan 1cm kisa geldi.diger kafasi buyuk diyen dokt normal meziro ile olcmustu.bu doktor normal bingildakta olabilir.sakin usg falan yaptirmayin sacma dedi.bizde vazgectik.oglumun boyu gecen ay 86 cm di.(45 cm dogdu)kimi ay boya kimi ay kiloya gidiyor.son aylarda 1-2 cm atiyor bu normal.ilk aylar ne heyecanliydi 5-6 cm atiyordu.
pisletme konusunda ben rahatim diyorum ya su dokulunce ellemiyorum gidip bez alip geliyor.babamiz asiri titiz yemek yerken bile yavruma surekli dokmeden ye.temizleyen benim cocuk bu karisma diyorum oyle alismasin diyor.oyuncaklari ortalikta olsun topla oglum eli batsin gel silelim.ben gunduzleri kirlensin dokulsun olsun oglum desemde aksam baba dusunceyi degistiriyor cocukta sasirdi ne yapacagini.baba ile konustugumda hastalik boyutuna geliyor dedigimde o kadarda degil.nasil alisirsa oyle gider diyor.
gokce ozel msj atarim cnm.
nil tuvalet egitimine erdem in istegiyle gecen ay basladim.cisini cogunluk wc ye yapti ama klozete yapaken kaciriyor yada ustunu islatiyor surekli altini acik tutmak gerekti.ev soguk usuyorbende bahara erteledim.
2 aydir kar kalkmadi bizim burada.cok soguk yaa..
ogulda bende hastalandik 15 gunde zor atlattik.ne uyku ne yeme ne dinlenme..surekli mizmiz boyle olunca gunduz birakilan emzirmeye yeniden basladim.yemek yemeyede yeni yeni basladi.hastalanmasi birsey degil huy degistiriyor.
bende ekmek ve tatliyi keserek ,pilates yaparak 2 ayda 4 kg verdim.ben yavas veriyorum daha saglikli oluyor vermem geren 7 kg var.
uyandi iyi bakkin kendinize kuzulara

selam ben geldım uyuyolar ama tam uyanma saatlerı............bebıs ıstyız canım gecmıs olsun aman daha olmayın hasta ıns bıseycı yok yakısıklının takma kafana canım valla senın koca tıtızmıs gercekten ben bazen kızıyorum babalar tam tersı oluyo bırak doksun nolcak gıbı ama genelde karıstırmıyorum cogu seyde gelenlerıde dedıdın gıbı cocuk sasırıyo ama alıscak merak etme baban böle ıstıyo de alısacak.........hersey zor rabbım kolaylık versın ıyı vermıssın bende azcık verdım dedıgın gıbı yavas vermek daha ıyı.....ben zor verırım zaten bu yasta.....nılo nasılsın noldu ya gelsın ıkıncı ınss hemen ya bekleytmesın ıns...ama stres yapma...gokce nasılsın canım denız nerdesınız ..bebeklerımız buyuyo dıslerı cıkıyo artık vakıt bıraz daha fazla kalıyo bıze ama ınanın ıkı yas sonrası bıraz daha rahatladım valla cok zor uc ttane nılo kız uçuz olsa bu sefer senınde ne ıyı olurdu valla...optum sızı

Guzel hafta sonlari diliyorum.
Denizcim hic sorma canim yaaa artik bende bisey anlamadim bu hormonlardan adetin 2. gunu yapilmadi hatta 2 ay adet olamamistim doktorum birde hormonlara bakalim dedi degerler böyle cikti.
FSH 48
AMH 0.16
ESTRADIAOL e2 250 civari
Aklimda kalan bunlar evet semra hanimda aynisini soyledi 2. gun yapildiysa hic önemi yoook dedi.Biz dedi adetin 2. yada 3. yapilan degerlere bakariz yeni dogum yaptigim icin hemen menepoz diyemeyiz dedi.
Persembe gunu kan verdim degerler aynimi cikacak ustune baba basa soldedim doktoruma adetin ikinci gunu yapalim diye anlatamiyorum artik bennnnnnnn:32:Denizcim (wheat grass) tabletmi yoksa bitkimi beni madur gor canimya eger tabletse buradan alirim hayit tohumuna gelince ismarladim ama daha gelmedi bence benim hormonlar rayina oturamadi daha dogrusu dogum yaptiktan beridir duzenim yoook inanki turkiyede olsam hic birsey problem olmaz burda bir kan veriyorsun en azindan 1 haftada sonuclar geliuyor arti ahhhhhhh turk hekimleri gibisi varmi hele bir adetimi olayim artik kendim ev doktoruma yaptiracam degerleri hocama gondrecem oyle istedi hayirlisi
Birde benim e2 yuksek oldugu icin kiloyu zor veriyormusummm zatende hormonel oldugunu anlamistim vucudum su topluyor oda ondanmis bir yedi kolo verebilsem sen kac kilosun deniz?
Sen benim gibi degilsindir:27:bil hassa belim kalinlastiiiiiiiiiiiii

wheat grass hap olarak satılıyor. günde yaklaşık 5000 mg içmek gerek. yani bir dolu hap. meyve suyu satan yerlerde taze suyunu da satabiliyorlar. tozu da satılıyor. bunu da aç karnına kullanmak gerekli.
bu perşembe mi yaptıracaksın testi?

iyi geceler kızlar
nilcim umarım hormonların normale döner canım hayıt otunu bende kullanmıştım fsh ı 1 e düşürmüştü tabi hapla birlite bi ay içinde düşmüştü :)
denizcim çalışmak zor canım ama bi devreden sonrada evde hep olmak çok zor geliyo gökce az daha büyüsü ne yapıcam die düşünüyorum pc başındada akşama kadar vakit geçmiyo bulundugum yer küçük kasaba gibi yapılacak hiçbişey yok :( bakalım hakkımızda hayırlısı face ten gördüm ogluşun maşallah canım büyümüş koca erkek olmuş
sağol canım. senin kıza da maşallah. belki ileride büyük bir şehre geçersiniz sen de kalbindekini yaparsın

merhabalar.
denizcim duzenli bi dokt yok oglum hastalaninca 15 gun once baska bir dokt goturduk.bu sefer kafa olcumunu bebeklere ozel bant ile olctu gecen aydan 1cm kisa geldi.diger kafasi buyuk diyen dokt normal meziro ile olcmustu.bu doktor normal bingildakta olabilir.sakin usg falan yaptirmayin sacma dedi.bizde vazgectik.oglumun boyu gecen ay 86 cm di.(45 cm dogdu)kimi ay boya kimi ay kiloya gidiyor.son aylarda 1-2 cm atiyor bu normal.ilk aylar ne heyecanliydi 5-6 cm atiyordu.
pisletme konusunda ben rahatim diyorum ya su dokulunce ellemiyorum gidip bez alip geliyor.babamiz asiri titiz yemek yerken bile yavruma surekli dokmeden ye.temizleyen benim cocuk bu karisma diyorum oyle alismasin diyor.oyuncaklari ortalikta olsun topla oglum eli batsin gel silelim.ben gunduzleri kirlensin dokulsun olsun oglum desemde aksam baba dusunceyi degistiriyor cocukta sasirdi ne yapacagini.baba ile konustugumda hastalik boyutuna geliyor dedigimde o kadarda degil.nasil alisirsa oyle gider diyor.
gokce ozel msj atarim cnm.
nil tuvalet egitimine erdem in istegiyle gecen ay basladim.cisini cogunluk wc ye yapti ama klozete yapaken kaciriyor yada ustunu islatiyor surekli altini acik tutmak gerekti.ev soguk usuyorbende bahara erteledim.
2 aydir kar kalkmadi bizim burada.cok soguk yaa..
ogulda bende hastalandik 15 gunde zor atlattik.ne uyku ne yeme ne dinlenme..surekli mizmiz boyle olunca gunduz birakilan emzirmeye yeniden basladim.yemek yemeyede yeni yeni basladi.hastalanmasi birsey degil huy degistiriyor.
bende ekmek ve tatliyi keserek ,pilates yaparak 2 ayda 4 kg verdim.ben yavas veriyorum daha saglikli oluyor vermem geren 7 kg var.
uyandi iyi bakkin kendinize kuzulara
canım boşver takma bıngıldağı. maşallah boyu çok iyi uzamış doğum boyuna göre. batu da çok hızlı büyüdü ama 12. aydan beri hiç uzamadı gibi. buna karşılık kilo aldı azcık göbek yptı. demek bundan sonraki dönem yine boya gidecek. geçmiş olsun. gerçekten hastayken o mızmız halleri hiç çekilmiyor. çok yorucu. hastalanmadan büyüse şunlar. çiş için de en iyisi yazı beklemen. sıcaklarda rahat edersin. eşin de çok zormuş yaaa. allah kolaylık versin.

selam ben geldım uyuyolar ama tam uyanma saatlerı............bebıs ıstyız canım gecmıs olsun aman daha olmayın hasta ıns bıseycı yok yakısıklının takma kafana canım valla senın koca tıtızmıs gercekten ben bazen kızıyorum babalar tam tersı oluyo bırak doksun nolcak gıbı ama genelde karıstırmıyorum cogu seyde gelenlerıde dedıdın gıbı cocuk sasırıyo ama alıscak merak etme baban böle ıstıyo de alısacak.........hersey zor rabbım kolaylık versın ıyı vermıssın bende azcık verdım dedıgın gıbı yavas vermek daha ıyı.....ben zor verırım zaten bu yasta.....nılo nasılsın noldu ya gelsın ıkıncı ınss hemen ya bekleytmesın ıns...ama stres yapma...gokce nasılsın canım denız nerdesınız ..bebeklerımız buyuyo dıslerı cıkıyo artık vakıt bıraz daha fazla kalıyo bıze ama ınanın ıkı yas sonrası bıraz daha rahatladım valla cok zor uc ttane nılo kız uçuz olsa bu sefer senınde ne ıyı olurdu valla...optum sızı
mahallenin en mutlu yumurcağında en zor döneme 12-18 ay diyor. şükür 3 ayımız kaldı. 2 yaş daha kolaymış. ama 2,5 civarı zorlaşabilirmiş. yine de büyüdükçe fiziksel zorlukları kolaylaşıyor.
nilay a dua mı ettin beddua mı anlamadım :60:

slmmm
kızlar gökce tam haşarı bi cocuk oldu çıktı yaa allah ım dere tepe dolanır gibi dolanıp duruyo ortalık heran birbirine giriyo toplayalım diyorum oralı bile olmuyo allah ım sabır diyip duruyom yaa hep aksi şeyler peşinde yukarılara tırmanmak sehpalara çıkıp hopp yapmak vs. anlatmakla bitmez :( bi büyüsede okula göndersem :) ay ne kötüyüm rahat edeyim die erkenden okula göndercem:)
muallimcim yiyim canım sagol sen nasılsın kızlar çok yoruyo senide allah kolaylık versin
denizcim inş büyük şehire gideriz bizde aslında eşimin tayin hakkı doldu ama benim memlekete yakınız die durmaya devam ediyoz ama gökce büyürse iyi bi okula gitmesini istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım sen nasılsın?
nilcim senden naber iyimisin ogluşun bıngıldagına bencede takılma ah bu dr lar insanı hasta degilken bile hasta ederler..
bebekistiyoruz canım özeldende yazdım eklemek istedim ama aramada bulunmadı sen ekle ok.:)

selam ..gokce sagol canım oo senın kız yaramaz demek oh ıyı yapsın annesı kırsın doksun bu gunlerı hayal etmedıkmı hıı......ıns ıyı bı okul gerek bızlere ıns o gunler gelsın bakalım......denız kız tabı dua ettım nıloya bundan daha guzel dua mı var kız.. oh ne ıyı genıs aıle ısteeeeeeeeee......optum sızı ben kacar aglıyolar yoluyolar bı yerlerını of

merhabalar.
muallim abla yardimcin var dimi 3 kiz cok zor Allah yardimcin olsun.biri hastalansa digerlerine gecer.cok zor ama oyle boyle buyuyorlar.senay in toprak in kizlarda 2 yasini bitirdi sirada benim sipami var:3:gunumuze cok sukur.tanistigimiz dertlestigimiz sonuc bekledigimiz zor gunler simdi hayal gibi.
Gokce(sarisin afet:23:)aksam kisa sure kizini seni gordum.anali kizli birbirinizden sekersiniz.gokce buyumus hep ufak hayal ediyordum.masallah.
vaktim az net kopuyor .
Oglum hastalandiginda 15 gun once dokt goturduk.dokt antibiyotik ilac verdi eve geldik 3 gun kullandigi halde iyilesme yok ,ates halen yuksek birde ishali basladi.bizim icin ishal buyuk sorundu. yazin 3ay atlatamamisti.hemen panikledim kuzenimi (doktor)aradim dedim su ilaci verdi duzelme yok ishal basladi.o ilaci hemen kes o tur antibiyotikler destekleyici olarak veriliyor cok etki etmez arti ishal yapar buda 1 ay surebilir ki normalde Erdem de daha fazla surebilir.o ilaci kestik kuzenin verdigi ilaca basladik hemen toparlandi ishali artmadan kurtulduk cok sukur.Aklinizda bulunsun kizlar asist.azo..gibi cogu ilac uzun sure ishal yapabiliyormus.en guzel, yan etkisi en az olan antibiyotik suprax mis.ben artik kendim oglumun doktoru olmaya karar verdim.ilaclari not aliyorum herseferinde kucaklayip doktora goturup iyice hasta etmek istemiyorum.nasil cocuk doktorlari bunlar sasiriyorum.burada 10 dokt gezdik hepsi bi kusur buluyor anca tahlil,tetkik biliyorlar.ist da Erdem dogdu dogum doktoru ile 1 yasina kadar hic ilacsiz hastaliksiz devam etmistik.buralarda olsa 1.800 gr cocugumu perisan ederlermisti.istanbul hastane hekim yonunden cok iyi..
havalar duzelcekmi nee:32:bugun yarim saat cikardim iyi oldu.cok erken kalkiyor artik.gece 23;30 uyudu sabah 7;00 ayaktaydi ne yaptiysam geri uyutamadim.
kofteli eristeli corba yaptim insallah icer.tarifi bilen vardir mutlaka.ben cok severim.
kiyma karabiber tuz karisitirp ufak kofteler yapiyorum.
kaynayan suya eriste ve kofteleri atiyorum.pisince terbiyeliyorum birazda oyle kaynatip.uzerine kirmizibiber yag gezdiriyorum.
terbiyesi:1 kase yogurt 1 yumurta sarisi sarimsak rendesi.
yine yazarim.

selam...bebıs ıstıyoz afıyet seker olsun cok guzel bu corba.....ama benımkıler yemez hala yeme sıkıntımız var bakalım ıns herseyı yerler ....yardımcım kız haftanın ıkı bazen uc gunu gelıyo ısım olunca parka veya gezmeye gıderken cagrıyorum ama onun dısnda evde yalnızım zaten ogle ıkıde uyuyolar dort veya beste kalkıyolar kız gelınce hep ukkudalar sayılır asıl uyandıkrtan sonrabaslıyo hayat bnenım evde.....bugun pazar yaptım markeet yaptım geldım dolabı yerlestırdım corbalarını yaptım camasır attım makınetye oh kı uyuyolar sımdı kalkarlar optum sıızıı yazın gelısmelerı

Kimsecikler ugramamis..Senay yok uzun zamandir insallah hersey yolundadir.
Muallim abla nasil yetisiyorsun hayranim.hamarat hatun birde alisveris yapip yerlestirmis.iyi bari kizlar uzun uyuyorlarmis 2-3 saat isler toparlanir.benim oglum gunduzleri 1 saat en fazla 1.5 saat uyur o da yarim saatte uyanir geri uyuturum.yemegi yapamadan bi bakiyorum besikten inmis yanima gelmis.
Asil yardimci disarida lazim olur yoksa 3 kizi zapdetmek:37:disariya ciktikmi 2 kisi bi oglana zor yetisiyoruz.

slm kızlar
bebekistiyoruz sagol canım sende güzelhatunsun maşallah sanada ogluşunada:)
muallimcim allah yardım etsin canım sanada
bende bikaç gündür annemlerdeydim nişan vardı gitmiştim yeni geldim evime herkez iyidir inş
güzel bi hafta sonu diliyorum herkese :)

slmkızlar kimseler gelmemiş herkes iyidir inş
hep söylüyücem unutuyom söylemeyi bu sene tayinciyiz dua edin istedigiimiz yer gelsin

Gokcenin annesi:))
hosgeldin.hayirli olsun.gezip geldin iyi olmustur yaa..gokce hasta olmamistir insallah.biz korkudan memlekete gitmiyoruz.Tayin nisan dami belli olacak.insallah gonlunuzden gecen gokce nin rahat buyuyecegi bi sehir olur.gonlum ankara ya gelmenizi de ister lojmanlara komsuyum birde komsu olurmusuz..ay harika olur..hayirlisi olsun..
Evet kimse ugramaz oldu.topige arada bakar oldum nasilsa kimse yazmamistir dusuncesiyle.cocuklar buyudukce zaman,paylasimlar azaliyor.
Gokcenin annesi ben oglumu sutten kestim.gunduzleri cok rahatladim.yakamdan dusmeyen wc ye bile birlikte giden oglum simdi tam tersi.gece cok sik uyaniyor memmem diyor sonra geri uyuyor.bisure sonra gece uykusu duzene girer diye dusunuyorum.memede uyuyordu artik uykusu gelince yataga gidiyoruz,isiklari kapatiyoruz bi kac kez anne diyor benden ses cikmayinca donup uyuyor.memeyi birakinca yemesi artar sabah cok acikir v.s diyorlardi bizde bi degisiklik yok.belkide dislerden bilemiyorum.
2 yasina kadar emzirmek isterdim ama gece uykusuzlugu,gunduz yapisik ikiz modu ikimizide yordu.encok gece derin uyusun diye kestim.buyume hormonlarinin calistigi saatlerdegenelde uyanik oluyordu.buyumesi icin uyku sutten daha faydali olcak insallah....zaten pekte sut yokmustu emzik niyetine kullaniyormustu goguslerde sisme,sizi hicbirsey olmadi.

Selamlar
Herkez yogun anlasilan bende giremedim.Kosturup duruyorum geceleri bakip cikiyorum.Ev tasinacaz once insaati var eksikleri tamamliyoruz.
Umutla cook zor:27:Sipam durmuyor asil isimiz nasil tasinacaz bakalim Rabbim yardim eder insallah yavas yavas toplanmaya baslayacagiz Kizlar cocuklar nasil?
Umutun 3 gundur istahi yok zorla yediriyorum bu arada poposu mantar olmus yavrumun dun feryadi figan kiyamet koptu agladi durdu Anne Anne uf uf poposunu gösteriyor kuzum.
Hemen doktoruna goturduk mantar dedi genelde bebeklerde olurmus merhem verdi gece gene aglayaraktan uyandi tekrar surdum sabah baktim geri yaniyor yarasi coook sevindim.
Doktorumuza 3 gundur yemiyor istahi yoook dedim.Coook komuik yaaa:1:gerek yook dedi uzulme cooook guclu kuvvetli dedi kilosu boyu dahada ustunde dedi inanin kendimi zor duttum gulmemek icin Annelik iste uzuluyor insan yemeyince Maasallah pasama iki aydir baya bir uzadi boyuna gitti keske saglikli olsunlarda buyusunler insallah.
Umutun gece uykusu cooook guzel maasallah aksam 10 gibi yatiriyorum sabah 9 gibi kalkiyor oglenleride 2 saat yada 3 saat uykusu var simdi yatirdim bir bakayim dedim.
Muallim insallah sorun yoktur canim deniz senay iyisinizdir umarim genede arada yazin kizlar
bebek ist erdemi alistirmaya basladinmi canim cisine umuta soruyorum annem cisin varmi diye hemen popoyu gosteriyor buda iyiye isaret sinyal veriyor.
Yaz gelsin ins alistiririz canlarim bizden bu kadar kalkip tostosuma corba yapayim taze fasulye pisirdim umut coook seviyor ins yer artik menumuzu ona gore pisiriyoruz herkezi öpüyoruz sevgiler A:E:O:16:

Kizlar nerelerdesiniz Kimsecikler ugramamis insallah iyisinizdir.
Allahim herkeze saglik sihhat versin bebelewr nasil?Biz iyiyiz sukur aradada olsa yazin hk

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür soktayım durm vahim girmemiştim ne face nede kk ya şimdi sizede haber vereyim ... hamileyimmm.. süpriz oldu ya hiç beklemiyodum ki daha gökceyi sütten kesmemiştim gecen hafta gittik dr akeseyi gördü kalp atışı için çagırdı bizi ama ben sabır edemedim daha size söyleyim dedim biraz gökce adına üzüldük sütten kesmek zorunda kaldım sonra tayinciyiz nisan gibi belli olucak evi toplamam lazım sonra kpss sınavına gircektim tam bi süpriz oldu ya :( hayırlısı diyoruz artık:) inş kalp atışınıda duyarız bide midem hep bulanıyo gibi oluyo acaip bişey gökcede böyle olmamıştım bide kahve akıntı geliyo günde iki kere felan dr a sordum crinone jel ( ismini yanlış yazabilirim) al dedi yarın onu alıcam bakalım haftaya gidince duycakmıyız kalp atışını neyse benden haberler böyle kib öptm sizleri

selam herkese............yogunum kızlar....sız nasılsınız nılo nereye tasınıyonuz ya nasıl bı ev olucak ıns saglıkla tasın canım buyukse bızde al yanına hehe ıyı olur dunur olcaz nasılsa...
ay gokce ınanmıyorum valla bırırsı böle bı supruz yapsa dıyodum hep ne guzel hıc uzulme gokce buyudu sayılır ınan beraber buyuyecekler ara vermenın zorlugunu ben bılırım ıns ya hersey yolunda gıder...suprız bu tam supruuz...herkes nasıl bebıs ıstıyoruz nasıl gııyo pasayla canım...denız senay yoklar havalar guzel olsada gezsek artık bu kıs gecmek bılmıyo...dılayı goturmekle ugrasıyorum erken dogum sıkıntısı kızıma vurd ıns dıuzelır ...herkesı cok optum

slm kızlarrr
teşekkür ederim muallimcim valla tam süpriz oldu yaa umarım dedigin gibi kolay büyürler ikisi bir gökce büyüdü ama diş derdi ha bide çiş derdi var daha:) onlarıda atlatsak belki daha rahat olurdu ya rabbim böyle uygun görmüş demekki darıısı tüm isteyenlere olsun inş.

Nilcim hayirli olsun.sanslisin umut iyi uyuyor o uyudukca toparlanirsin yavas yavas.baharda yeni bahceli ev super olur.
Doktorlar hep oyle Erdem de ishal oldugunda aylarca yemedi bunye dusuyor,zayifliyor doktorlar hep boyu kilosu cok iyi dert etmeyin demezlermi deli ediyorlar oysa cocuk halsiz baygin geziyor. birde ac olunca cok huysuz oluyorlar.doyunca hop oyuna.biz anneler dayanamiyoruz iste kilosundan degil bi eksiklik hissediyoruz.onlar yediklerinde sanki biz doyuyoruz.yinede dis cikarma doneminde israr etme sevdiklerini ver.tuvalet egitimine baslamadim ama yakinda dusunuyorum.nasilsa evimizin isinacagi yok.baharda daha da soguk olacak.once nasil kesilecek bi arastirip sonra baslamak istiyorum.
Gokceninnnn annesiii resimlere bakinca vardi bi guzellikk zeremmm:52:sasirdim yaa..hayirlisi.tam supriz saglikla gelsin..bence tam zamani.2.cocugu zaten istiyordun.kpss girince basvuru yapman ise baslaman calisman derken 4 sene gecerdi gokce 6 yasina gelince 2. zor gelir veya sil bastan yapardin..simdi ikisi birlikte buyuyecek.gokce 4 digeri 2-3 yasina gelince calismaya baslarsin.bende aralari yakin olsun isterim.biri icin vakit ayiriyorken digerinede bakarsin.yemekleri birlikte banyolari birlikte.1-2 sene zorlar ama sonra geri kalan omrunde rahat olursun.yas ilerlemeden gucun enerjin varken..superrr yaa...hmm bulantin mi var..oglan geliyorr oglan:52:doguma girerken bile ogure ogure girmistim valla..ara kanama kese yerlestigi icin olabilir..gokceyi neden sutten kestin ki.hamileliktede emzirebilirdin sakincasi yok ki.arkadas dogumdan 1 ay once kesti.bez icin acele et derim.en istekli zamaninda kes ki kardes dogana kadar iyice bezi unutsun.dogmaya yakin kesince kardes baglaninca geri istiyor gorumcemden biliyorum.cok sevindim yaa..
Muallim abla dila yuruyor mu?SIKINTISI ne.kaslarla ilgili olanmi baska olmasin da. fizik tedavi ne durumda..zamanla duzelecek insallahh.
tam kar eriyor,hava duzelecek derken yine kar yagdi.

SELAM KIZLAR,

uzuuun zamandır gelememiştim, işyerinde işler yoğundu hep, evde internet yok, zaten cadılardan girmek ne mümkün...

işler hafifledi birkaç gündür, fırsat bulunca girdim, sadece son sayfaya baktım veÇOK HARİKA BİR SÜRPRİZLE karşılaştim..
Gökçeye kardeş geliyormuş... ne çok sevindim, gökçerana'cım, senin kızlar sürprizi seviyor... bak Allah söyletti KIZ dedim... bebek-ist. oğlan demişti...
bakalım hangimizin tahmini tutacak 2-3 ay sonra öğreniriz inşallah....

Muallim ablacım, nil, bebek_ist, deniz sizler nasılsınız... bizde değişen bişey yok, kızlar büyüyor, konuşmayı iyice ilerlettiler.... hala yarım bebekçe kelimelerimiz var ama o halleri de çok tatlı... ama evde sıkıldılar iyice, yaz gelsin artık, biz bile çok sıkıldık....

HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM......

Back
X