- Konu Sahibi el-muallim
o zaman keşke biraz çalışabilsen. ama çocukla da çok zor çalışması. allah kolaylık versin diyeyim. hayırlısı. ben de bir ara kilo vermiştim sabah öğlen genelde yoğurt-müsli yemiştim. akşamı da hafif geçirmiştim ama. benim 64 olmaam çok var. 70-73 arası gidip geliyorum offfff
nil anlamadım bu hormonlara adet 2. günü bakılmadı mı? öyle bakılmadıysa anlamı yok. öyle bakıldıysa oldukça yüksek. menapozu gösteriyor. bence türkiyeden şu hayıt tohumunu getirt. bir de buğday çimi (wheat grass) al günde 5000 mg. inan hormon düzenlemede işe yarıyorlar.
Guzel hafta sonlari diliyorum.
Denizcim hic sorma canim yaaa artik bende bisey anlamadim bu hormonlardan adetin 2. gunu yapilmadi hatta 2 ay adet olamamistim doktorum birde hormonlara bakalim dedi degerler böyle cikti.
FSH 48
AMH 0.16
ESTRADIAOL e2 250 civari
Aklimda kalan bunlar evet semra hanimda aynisini soyledi 2. gun yapildiysa hic önemi yoook dedi.Biz dedi adetin 2. yada 3. yapilan degerlere bakariz yeni dogum yaptigim icin hemen menepoz diyemeyiz dedi.
Persembe gunu kan verdim degerler aynimi cikacak ustune baba basa soldedim doktoruma adetin ikinci gunu yapalim diye anlatamiyorum artik bennnnnnnn

Birde benim e2 yuksek oldugu icin kiloyu zor veriyormusummm zatende hormonel oldugunu anlamistim vucudum su topluyor oda ondanmis bir yedi kolo verebilsem sen kac kilosun deniz?
Sen benim gibi degilsindir