Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeklerin anne babasıyla yatmasının dinen sakıncası varmıdır
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım iki yaşına kadar diye biliyorum.ama sana şunu tavsiye ederim.burç efemde uzman Pedegog Adem GÜNEŞ in pazartesi salı ve çarşamba saat 11 de yayını var.ve Adem hoca 2 yaşına kadar çocuğun anne babayla aynı yatakta ve 4 yaşına kadar aynı odada ayrı yatakta yatması gerektiğini söylüyo.demekki aynı odada yatmanın(sadece yatmanın) bi sakıncası yok.dinlemeni tavsiye ederim...
bu konuyu bende düşünüyoırum canım eskiler hep olmaz derlerdi çevremde soruyorum sakıncası olmaz diyorlar am abenim bebeğim daha çok küçük. senin sıkıntın bebeğindende eşinden de ayrı yatmamam seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabredelim bu zamanlar geçiçek. tabniki cinsel yönden sortmadığın çok aşıkar.
ben cinsel yönden olarak düşünmedim sadece kızım küçük ve ben her anımı onunla yaşamak istiyorum malum hayatta kısa .oda çok güvende hissediyor kendini yanımda mahrum etmek istemiyorum.çünkü ben değil şuan o var
yok canım dini içerik olarak algılama sadece büyüklerimiz yatmaması gerek derler bişey olurmuş çocuğa falan gibi şeyler benide korkuttular o yüzden merak ettim.aslında ben genelde pek inanmam böyle şeylere ama yinede atkileniyo insan annne olunca
daha önce duymadım kayınvaldem anlamaz ezersiniz diyo kaldıki eşim de bende rahat yatmayı seviyoruz baya bi yayılıyoruz hakkaten tehlikeli olur gerçi ara sıra 7den sonra uyanırsa alıyorum yanımıza emzirirken uyuyor diye koymuyorum yatağın köşesine kıvrılıyorum. onun dışında beşiği yatağımızın ucunda
canım iki yaşına kadar diye biliyorum.ama sana şunu tavsiye ederim.burç efemde uzman Pedegog Adem GÜNEŞ in pazartesi salı ve çarşamba saat 11 de yayını var.ve Adem hoca 2 yaşına kadar çocuğun anne babayla aynı yatakta ve 4 yaşına kadar aynı odada ayrı yatakta yatması gerektiğini söylüyo.demekki aynı odada yatmanın(sadece yatmanın) bi sakıncası yok.dinlemeni tavsiye ederim...
benim çocuğum falan yok ama ben bu düşünceye katılmıyorum.
taş çatlasa 2 sene aynı oda da kendi beşiğinde yatabilir.
ne olursa olsun etrafının farkında olan çocuğu odamda yatırmam ben
her şeyden önce kocamın koynuna girerken çocuğun oda da bulunması bence utanç verici
O çocuk anne babasıyla o yaşa kadar aynı yatağı bırakın aynı oda da yatarsa nasıl kendi odasında yalnız yatmaya alışacak ?
Cinselliğiniz sekteye uğrar , eşlerinizle aranız bile bozulur .
sakıncalı işler bunlar ...
her şeyden önce kocamın koynuna girerken çocuğun oda da bulunması bence utanç verici
o çocuğu aynı oda da yatırırsanız cinselikte sekteye uğrar , kendi o dasına alışması da ayrı mesele tabi
canım arkadaşın yazını iyi okursan sadece yatmanın diyor kocanla özel birşeyler paylaşırken çocuğun aynı odada olmasından bahsetmiyor öylesi elbette bebek bile olsa sakıncalı
o çocuğu aynı oda da yatırırsanız cinselikte sekteye uğrar , kendi o dasına alışması da ayrı mesele tabi
bende aynı odada eşle beraber olmasına karşıyım bu hassas bi konu ve dikkat edilmesi gereken.ayrıca bebek küçükte olsa fark etmez insan kendini kötü hisseder
adem beyi ben de dinliyorum fakat onun bilhassa önerdiği bebeğin iki yıl annesi ile koyun koyuna yatması...baba ile annenin özel yaşamında ortalarında dursun demiyor elbette...
ben cinsel yönden olarak düşünmedim sadece kızım küçük ve ben her anımı onunla yaşamak istiyorum malum hayatta kısa .oda çok güvende hissediyor kendini yanımda mahrum etmek istemiyorum.çünkü ben değil şuan o var
valla canım kendini hiç bu kadar kasma daha 7 aylık bir bebek senin kokuna dahi yeni alışıyor bunu ondan mahrum etmek kimsenin hakkı değil şayet ki din evlatlar ve bireyler arasında sakıncalı durumları diye birşey olduğunu hiç duymadım ve zaten sen o cocuğu diğer odada bırakırsan asıl yanlışı yaparsın .bence tadını çıkart.ben 3.5 yaşında oğlum var ve kendine ait odası olduğu halde kışın soğuk olur üstü açılır diye hala yatağımın dibindeki beşiğe yatırıyorum bu yaz kendi odasını kullanacak .gece kalkıyorum ,bazen su istiyor su veriyorum öpüyorum kokluyorum yani gözümün önünde diğer odada olsa ben rahat uyuyamam belki sesini duyamayacağım ve şuan 3.5 yaş bile bana gece anne dediğinde anneyi bulamadığında kendini yalnız hissedicek yaşta diye düşünüyorum ve 1-2 ay daha aynı odada beşiğinde yatırmayı düşünüyorum.
eskilere bakma eskilere baksan ,cocukları zıbınlıyorlar sarmalıyorlar kan dolaşımı yok,emzik vermezler ,doğum yapan kadın su içmez,gerdek gecesi su içilmez tamamen hurafe şeyler boşver sen.tadını çıkar minik kızının.hatta al yanına koynuna sarıl kokla ona sevgini aşıla tatlım.