Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiBebeklerine Verem Aşısı Yaptıran Varmı
kızlar dun ogluma karma ası yaptırdım hemsıre carsamba gunude verem ası sı yapılacak dedı ama daha 1 gun gecmıs oluyo aradan verem asısı ates yaparmı ve kolu acıyomu yapıldıktan sonra
canım bende yatırdım hemde bir gün içinde 5 aşı birden biraz zor oluyor ama dikkatli olursan bişey olmaz birde verem aşısı 2 ile altı ay arasında yaralanma oluyor kontürol ederek dur yaralanma olunca banyo ettirme sakın benim kızın ki 3 ay sonra patladı 2 hafta banyo ettirmedim ve hala kızarıklık duruyor iyileşmesi çocuğa göre değişiyor mesela diğer kızım bir ayın içinde iyileşmişti geçmiş olsun
verem aşısı omuzdan vuruluyor.iğne içine sokulmuyor.deri altına salınıyor.ağrı,ateş yapmaz.sadece dikkat etmen gerekiyor.banyo yaptırma.aşı yeri yara olacak kabuk bağlayacak.kabuğun kopmaması lazım.bu tuttuğunu gösteriyor.
canım bende yatırdım hemde bir gün içinde 5 aşı birden biraz zor oluyor ama dikkatli olursan bişey olmaz birde verem aşısı 2 ile altı ay arasında yaralanma oluyor kontürol ederek dur yaralanma olunca banyo ettirme sakın benim kızın ki 3 ay sonra patladı 2 hafta banyo ettirmedim ve hala kızarıklık duruyor iyileşmesi çocuğa göre değişiyor mesela diğer kızım bir ayın içinde iyileşmişti geçmiş olsun
canım geömiş olsun benim bebeğim 2 aylıktı seninki kaç aylık bilemiyorum hepetit karma poli bide bir aşı daha vurdular adını hatırlamıyorum veremde vurdular derken çocuğu delik deşik ettiler tekrar geçmiş olsun dikkat et bazen aşının yara olası zaman alabiliyor
dr 18 aylık kızımın aşı izini görünce tutmamış olabilir dedi...test yaptırdı verem savaşa gittik...sonuçlar 3 gün sonra alınacak....bu testi yaptıran arkadaslar varmı acaba...koluna yaptığı iğne izide kayboldu..acaba aşısız olmadığı anlamınamı geliyorr...merak ediyorum arkadaslar..test sonrası yaşananları paylaşalım lütfen..şimdiden tşk ederimm.......
benim kızımada yapıldı tutmadı tekrar ppd (test)yapıldı negatif çıktı aşı tekrarlandı tutmadı farklı zamanlarda üç kez tekrarlandı tutmadı allerjik olduğu için tutmamış olabilir dediler
Merhabalar oğluma bugün verem aşısı yaptırdım çok halsiz gözlerini açamıyo agliyo hep bu durum normal mi colpol verdim bir kaşık uyudu şimdi ama emmek te istemiyo oğlum 3 aylık çok üzülüyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim