Bebeklerini kıskanan anneler

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhabalar, belki bu durum garip gelicek ama bebeğimi kıskanıyorum, yani kıskanıyorum derken bana düşkün olsun istiyorum ben annesiz büyüdüm o hiç annesiz gün geçirmesin istiyorum bu kıskançlık ileri boyutta değil tabi kimse kucağına almasn falan demiyorum, ama hani vardır ya böyle hep annesiyle olan bebekler onlardan olsun isterdim hep,önceden hep bana gelirdi kızım falan ama bi kaç gündür hiç aramıyor bile beni evde yanlızız oynardık falan hep şimdi istemiyor hiç ne yapmam lazım bu duygudan da kurtulamıyorum hiç kızım 1yaşında bu aradaa.. Teşekkür ederim şimdiden,

Seni istemediğini nerden çıkardın?
Kucağında oturmadığında seni istemiyor anlamına gelmez
1 yaşında yürümeyi öğrenmiş, karıştırmaya, keşfetmeye bayılan cinstendir şimdi o
Benim kızımda 15 aylık ve çalışıyorum, yol ile beraber 11 saat ayrıyız.
Benim yerimde olsan ne yapardın bilmem?

Son düzenleme:
Aranız nasıl belki

sizinle aynı tarzda olmasa da ben de kıskanç annelerdenim.
benden başkası oğlum demesin, benden başkası ile katiyen yatamaz uyuyamaz, yanında ben varsam benden başkası yemek yediremez, üstünü değiştiremez...

Uyku tamam da
Üstünü annem de eşim de değiştirebilir, yiyosa tabi
Ona kıyafet giydirmek başlı başına henüz adı konmamış bi spor çeşidi yani
Yemeği de mümkün olan gıdalar da kendi önüne koyuyorum, kendi öğrensin istiyorum

Ah kıyamam.
Ben de aynı duygulara sahibim.
Manyak mıyım diye düşünmüyo değilim hatta bazen.
Sen onun annesisin canım benim tabi ki sana düşkün olacak.
Ben çalışıyorum mesela sabah 7 den aksam 18.00 e kadar benden ayrı ama ben annesiyim onun tabi ki bana düşkün olucak... Aksini idda edenin ağzına sümsüğü geçiririm ben onu doğurana kadar neler çektim ya ona bişe olursa ya bana bişe olursa ve bebeğimi yalnız bırakırsam diye aklım gitti gitti geldi doğumda tabi ki bana düşkün olucak! Diyorum mesela...
Halbuki doğumumda hiçbi sorun da olmamıştı
Kendi kendini yeme. Sen Nasıl onu çok seviyosan o senin için apayrıysa sen de onun için öylesin

Uyku tamam da
Üstünü annem de eşim de değiştirebilir, yiyosa tabi
Ona kıyafet giydirmek başlı başına henüz adı konmamış bi spor çeşidi yani

canım ben de bu dediklerimi aştım zaten, daha bebekken böyleydim.
şimdi birine bırakıp kaçma planları yapıyorum
muhtemelen yeni bebekle yeniden aynı ruh haline gireceğim bir kaç yıllığına :)

Üstüne titrediğimizden sanırım,

Üstüne titrediğimizden sanırım,

ya biraz da huy meselesi, her zaman daha rahat olmak iyidir diye düşünüyorum.
ama bebek konusunda ben de olamadım.
gerçi demek ki benim de o zaman ona ihtiyacım varmış. kimse mükemmel değil, olmadığımız biri gibi davranamayız.
zamanla siz de biraz rahatlarsınız zaten.

Galiba ben de bir tutam kıskanç anne olacağım. Hani çocuğum hep bana bağımlı olsun - beni arasın şeklinde değil de, bir süre "Dokunmayın çocuğuma, yırtarım" tipi bi şey olacağım gibi :/ Üff.. Hiç yakışmayacak ama galiba öyle bi haller gelecek

Sağolun teşekkür ederim.

Nasıl aştın peki?

valla yavaş yavaş oluyor işte, zaten çalıştığım için birilerine güvenmek zorundayım.
şu an 2,5 yaşında, ve kendi talep ediyor benden uzak kalmayı zaten, benden babasından, onun da kişisel alana ihtiyacı var artık.
yeni bebekle ama eskiye döneceğim kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…