- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
İster istemez geliyor, büyüdükçede ilk söylediklerin geliyorGaliba ben de bir tutam kıskanç anne olacağım. Hani çocuğum hep bana bağımlı olsun - beni arasın şeklinde değil de, bir süre "Dokunmayın çocuğuma, yırtarım" tipi bi şey olacağım gibi :/ Üff.. Hiç yakışmayacak ama galiba öyle bi haller gelecek
Aranız nasıl peki nasıl davranıyorvalla yavaş yavaş oluyor işte, zaten çalıştığım için birilerine güvenmek zorundayım.
şu an 2,5 yaşında, ve kendi talep ediyor benden uzak kalmayı zaten, benden babasından, onun da kişisel alana ihtiyacı var artık.
yeni bebekle ama eskiye döneceğim kesin :)
Nasıl aştın pekii yacanım ben de bu dediklerimi aştım zaten, daha bebekken böyleydim.
şimdi birine bırakıp kaçma planları yapıyorum
muhtemelen yeni bebekle yeniden aynı ruh haline gireceğim bir kaç yıllığına :)
Aranız nasıl peki nasıl davranıyor
Baska bir akrabada falan kalmasına izin veriyormusunz kayınvalidem büyüyünce bizde kalcak falan diyor istemiyorumm onu soruyormvalla işine geldiği gibi davranıyor.
ben bir şeye kızmışsam, sen git babam giydirsin, sen git babam kitap okusun moduna giriyor.
tam tersi babasıyla bir durum olmuşsa, anne gelsin diye ağlıyor :)
tam sıpa oldu çıktı.
genel olarak ise, artık günün bazı zamanları kendi odasında tek başına oynayarak geçiriyor, o saatlerde ona karışmamızdan hoşlanmıyor.
bazen de bizimle oynamak istiyor, çok keyif alıyor, o saatlerde de çok ilgi bekliyor.
biz de onun ruh haline göre ona yakın-uzak davranıyoruz.
zaten çekirdek ailemiz var, akrabalar uzakta.
akrabaların yanına gidince de direk oğlumu kuzenlerinin arasına bırakıp eşimle kaçıyoruz, o da bizim yüzümüze bakmıyor zaten.
ama bebekken kimselere vermezdim.
Aa hamilemisiniz hayırlı olsunsizinle aynı tarzda olmasa da ben de kıskanç annelerdenim.
benden başkası oğlum demesin, benden başkası ile katiyen yatamaz uyuyamaz, yanında ben varsam benden başkası yemek yediremez, üstünü değiştiremez...
Haklısın o zaman, bebekken zaten anneden kendi ayrılmak istemiyorcanım ben de bu dediklerimi aştım zaten, daha bebekken böyleydim.
şimdi birine bırakıp kaçma planları yapıyorum
muhtemelen yeni bebekle yeniden aynı ruh haline gireceğim bir kaç yıllığına :)
valla böyle hala babanne olunca neden olmasın benim kv gözümün içine baka baka oğlumun beynini yıkıyacağını ima ediyo halası desen oralı bile değil eltisinin oğlu yiğeninden daha makbul onun içinValla kusura bakmayin bayanlar ama simdi yengemi arayip ailemize girdigi icin bir kez daha sukredecegim.Yegenime cok duskunumdur.Cogu kilik,kiyafet,oyuncaklarini ben almisimdir ve bebekliginde kisisel bakim,ihtiyaclarini donusumlu giderdik buyuk zevkle.4 yasinda oldu hala da oyledir.Iyiki sizler gibi degilmis te ben yegenime,annemler de torunlarina doyabilmisler.
Baska bir akrabada falan kalmasına izin veriyormusunz kayınvalidem büyüyünce bizde kalcak falan diyor istemiyorumm onu soruyorm
bende senin gibiyim merak etmeGaliba ben de bir tutam kıskanç anne olacağım. Hani çocuğum hep bana bağımlı olsun - beni arasın şeklinde değil de, bir süre "Dokunmayın çocuğuma, yırtarım" tipi bi şey olacağım gibi :/ Üff.. Hiç yakışmayacak ama galiba öyle bi haller gelecek
Ay ben biraz manyak ta bir anneydim..yazmadan edemeyeceğim. .bir gün Türkiye'de tatildeydik.kızım daha 2 yaşında filanda sanırım. Evde oyun oynuyorduk saclarimiza mandal takma oyunu.sözde kuaförçoluk oynuyoruz.bende senin gibiyim merak etmegerçi eşime göre fazla pimpirikliyim ama biricik oğluşum o benim kimse kusura bakmasın
Küçükken babaannemle uyurdum, amcamla vakit geçirirdim oyunlar oynardım. Babamla parka giderdim ve nicesi...
Ama annemin daima yeri başka oldu ve başka kaldı. Çünkü onun adı anne.
Annem de şükür ki bağlı olmakla bağımlı olmak arasındaki farkı bize öğretti.
Çocuğu siz doğurdunuz diye onun sahibi değilsiniz.
bende senin gibiyim merak etmegerçi eşime göre fazla pimpirikliyim ama biricik oğluşum o benim kimse kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?