Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar, benim prenses akşamları 8 de uyuyor ne yaparsam yapim bir türlü oyalayamıyorum doğduğundan beri böyle sabah 9 buçuk 10 gibi uyur uyanır 12 -1 gibi tekrar uyur uyandıkdan sonra birdaha da gündüz uyumaz ve akşam 8 de krize girer illa uyuyacak..hatta akşam 5-6 gibi uyutmaya çalışıyorum biraz uykusunu alsında akşamda geç uyusun diye ama imkansız bir türlü uyumuyor...
akşam 8 de uyuyor 10 da uyanıp emer 12 de emer 2 de emer 4 de emer 6 da emer:CüvCüv: bazen 6 da bazende 7 de tam anlamıyla artık uyanır uykusunu almıştır..ama sabaha kadar 2 saatte bir mutlaka uyanır....bazı geceler huzursuz oluyor saatbaşı uyanıyor ...kurulu saat gibi...:uhm:
benim kızm 3 aylık 20:30 oldumu başlar beni uytun diye ağlamaya. 21.00de derin uyku halinde yatağında olur. Gece boyunca da 2 kere uyanıp emer. Oğlum da 5 yaşında 21:00 yatma saatidir.
ah ah ben bu konuda neler çektim
bizim kız gece kuşuydu
biz uykudan geberirdik, bu uyumazdı
12 de uyudu mu sevinirdik
ben işe başlayınca sabah 7 buçukta kaldırıyorduk mecburen
buna rağmen yine çok geç yatıyordu
şurda 15 gündür falan 9a doğru uykusu geliyor
emmesi uyuması 9:45 i falan buluyor
10 buçuk gibi bir mızıldıyor tekrar emziriyoum
ondan sonrası defneye kalmış bazen 1 kere uyanır
bazen bi uyanır 2 saat uyumaz
kafasına göre işte
ama berrak çok kalkıyomuş geceleri yaa
çok zor olur sana, hele işe başlayınca
sabah 9 gibi uyur demişsin ya, o zaman oyalamak daha kolay olur belki
o saatte uyutmasan
defne 7 buçukta kalkıyor, 10 gibi uyuyormuş
öğleden sonra da 2 gibi uyuyup 4 buçuk gibi kalkıyor
önceden bir de 6 gibi uykusu gelirdi
uyudumu, gece uyumak bilmezdi
gülcede 15 günden beri 11 de uyuyor oysa 12 den önce uyumazdı şimdilik böyle bakalım bizimkinin pek düzeni yoktur heran bekliyorum bozulabılır bu durum diye
sabah 9 gibi uyur demişsin ya, o zaman oyalamak daha kolay olur belki
o saatte uyutmasan
defne 7 buçukta kalkıyor, 10 gibi uyuyormuş
öğleden sonra da 2 gibi uyuyup 4 buçuk gibi kalkıyor
önceden bir de 6 gibi uykusu gelirdi
uyudumu, gece uyumak bilmezdi
canım 5-6 gibi uyusa biraz uykusunu alır akşamda daha geç uyur diye düşünüyorum çok deniyorum uyutmayı ama neredeyse o beni uyutacak ama denemeye devam edicem işe başlayana kadar uğraşmam lazım yoksa dediğin gibi işe başlayınca iki saatte bir kalkmak beni çok yoracak ...
ya kızlar banada bi çözüm bulun lütfen benim oğlan 2,5 aylık ve gece 1,5 2den önce uyumuyoo beni delirtiyoo gündüzde 12de kalkıyoo lütfen yardım anason ve rezene demeyin bunları içemesine rağmen uyumuyoo sizce değişirmi...
ya kızlar banada bi çözüm bulun lütfen benim oğlan 2,5 aylık ve gece 1,5 2den önce uyumuyoo beni delirtiyoo gündüzde 12de kalkıyoo lütfen yardım anason ve rezene demeyin bunları içemesine rağmen uyumuyoo sizce değişirmi...
canım aynı dertten yanayız yalnız degilsin bende çözüm bulamıyorum keşke 2 olsa 3,4 gibi uyuyor 2 saatte bir yada 1,5 saatte kalkıp emiyor öglende2,3 gibi kalkıyor döndüremedim bi türlü
ne kadar güzel bence çok şanslısın benim bebeğimin uyku düzeni hala oluşmadı bir ara ohh be dedim ama bir hafta sürdü az uyuyon bir bebeğim var gündüz çok az uyuyor gece ise beş dakika önce uyuta bildim oysaki 23:00 dan beri uyutmaya çalışıyorum şuan saat 01:47 çok uğraşıyorum bu konuda uzman oldum neredeyse ama bebeğime sözüm geçmiyor.Bence bebeğin sana dinlene bilmen için şans veriyor senin bebeğininki gibi uyku düzenimiz olmasını isterdim.Hem uyku en iyi besindir.
Bende doğduğundan beri aynı sorunu yaşıyorum bu ay doktora gittiğimizde bir sıkıntınız varmı diye sordu uyku dedim doktor güldü ve o ciddi bir sıkıntı değil yani sizin için sıkıntı olur tabide bebeğin sağlığıyla ilgili bir sorun olmaması iyi dedi uykuya çözüm yok dedi hatta şimdi uyumazlar büyüyüncede uyanmazlar diye espiri yaptı.Bende bir çok yol denedim ama ben başarılı olıyorum ne yazıkki çok yoruluyorum yorulmanın dışında kendime hiç vkit ayıramıyorum üretemediğim için tüketmeye başladım cepten yiyorum şimdilik dilerimki en kısa zamanda bu sorunumuzda düzelir.