Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebekleriniz kaç aylık ve kaç kilo?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Pazartesi kendi doktoruna gideceğiz,bebeklerin idrarını almak için mutlaka bir yöntem vardır diye düşünüyorum.

Kız bebekler için özel yapıştırmalı idrar torbası kullanılıyor .Bebeğ,in idrarı yaptıktan sonra başka bir kaba boşaltıp labaratuara veriyosun....Ben ikiz kızlarım için bir kaç kez idrar verdim..

kızlarr benim kızım doğduğunda 2800 kilo boyu da 48 cm di
su anda 2ay 5 günlük 5400 kilo boyu da 60cm olmuşş
nasıl sizcee
ben seviniyorumm yanakları tombişleştii:)))

hay masallah yavrulariniza benim kizim 18 aylik ve 10 kilo
cok güzel yiyor ama kilo almiyor saglikli olsunda kilo almasin
yoksa annesi gibi kilo vermeye ugrasir

bendede öyle olmuştu yavrum 4100kilo 52 cm boy olarak doğdu :)sonra 10 gün sonra götürdüğümde ki kaka yapmıyordu 300 gr düşmüş kilosu hemen ek mama dedi dr muz başladık şuan hem beni hem mamasını yiyiyor aptamil veriyorum bu arada 4 aylık nugün oldu :)ve aşısını yaptırdık kilosu 8600 boyuda 69 cm olmuş tosunum benimmm :)aman ihmal etme ver diyolarsa ver önce seni emsin sonra mama ver bırakmaz umarım....

benim kızımda 5.ayını bitirdi.6.600 kilo.Etraafımdaki bebeklere göre zayıf gözüküyor ama napalım sağlıklı olsunda.

benim kızımda 5.ayını bitirdi. 6.600 kilo.etrafımdaki bebeklere göre zayıf kalıyo ama sağlık olsun napalım.

merhaba kızım 3.100 gr doğdu.Şu an 5.ayınıı bitirdi 6.ayından 7 gün aldı bugün.Kilosu 6.600 ve boyu 63 cm.Neden kiloyu az alıyoruz anlamadım.Beni emmiyor mama ve ek gıda veriyorum.Kendi ayındakiler ondan kilosu fazla.napabilirim arkadaşlar

benim kızım 85 günlük 5 645 kg 58 cm hem emiyor ve biraz da mama yiyor doğduğunda 2 300 kg idi.ama çok sağlıklı ve güçlüydü şimdide öyle çok şükür kendini kaldırmaya falan başladı bir tek gaz olayımız çok kötü hala devam ediyor ne zaman biter bilmiyorum hareket ettiği gün daha az oluyor ya da dolaşmaya çıkarttığım zamanlarda ama artık havalar soğumaya başladı hergün çıkamıyoruz.neyse hepsi ayrı bir zorluk ama bir bakışı dünyalara değer...

Sadece anne sütü aldığı halde 2 ay 1 haftalık oğlum şu an 7200 gr. 3700 gr doğmuştu. Çok fazla diye korkuyorum ama anne sütü obez yapmazmış. Haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Siz ne düşünüyosunuz?

kız maşallah sana ne süt varmış sende, ne yeyip ne içiyonda bukadar süt geliyor, aman nazar değmesin tabikide merak ettim valla, kilo alımı hızlı olmuş bebeğinin evet ama anne sütüne yapçak bişey yok maşallah diyorum gene bişey demiyorum valla :))))))

slm arkadaslar benimde 6.5 aylik bir oglum var..4.150 grm dogdu ve 55 cm idi simdi 8.700 grm..ve 80 cm..6 ay boyunca sadece emdi ve simdi yavas yavas ek gidaya basladi ve devam emiyor cok sükür..hic mama almadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…