Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebekleriniz kaç aylık ve kaç kilo?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim kızım bir haftalıkken 2600,bir aylıkken 4 kilo 55 cm idi.şimdi iki ay bir haftalık 5.4 kilo nasıl ? herkes minyon tipli ufak tefek diyor :/

prensesim geçen hafta 3 aylık kontrolünde 7200gr 62cmdi kuzucummm

maşaAllah kızına kaç kilo doğmuştu peki ? benim kuzu 3 kilo doğdu bir haftalıkken 2600 e düşmüştü ilk ay 1400,ikinci ay 1200 üçüncü ay 1100 gram aldı kilo alımı iyi gidiyor sadece anne sütüyle fakat biraz düşük kilolu doğdu bu aydan sonra kilo alımı azalır diye korkuyorum bakalım nasıl gidecek

benim kızımda 3300doğdu hiç kilo vermedi 1 haftalıkken 3500 olmuştu ilk ay 1200gram 2.ay 1700gram 3.ay 1000gram aldı. bu aydan sona daha az alır herhalde çünkü oyuna baknmaya yavaş yavaş başladı ya eskisi gibi emmiyo önceeden uzun uzun emerdi eee napalm artık olduğu kadar ilk 6 ay güzel büyüdümü sonra ek gıda vs. toparlarlar kuzularımız. benimkide sadece anne sütüyle besleniyo 6 ay inşallah böyle gider sonra başlıcaz mecbur ek gıdalara bende işe başlcam zaten. seninkide gayet güzel alyo kilo doktorumuz 1000gram en üst sınır zaten bundan fazlasına maşallah diyelim diyo seninkide hiç alt sınır olan 600grama hiç düşmemiş maşallah diyelim kuzucklarımıza

evet maşaAllah kuzucuklarımıza:) evet 6 ay birşey vermeyi düşünmüyorum bende sonra ek gıdaya başlarız bizimki gece uzun uyuduğu için kalkınca uzuuun uzun emiyo gndüz de güzel emiyo ama şöyle iki saat bekleyebilirse daha güzel emiyo zırt pırt emmek isterse o kadar güzel emmiyo hanımefendi :)

Benim bebeğim 40+0 da 2639 doğdu ilk ay 1170 gr aldı 2. Ay 1100 gr aldi. Bu ay sadece 700 gr almış sadece anne şutu alıyor süt artırıcı aldım acaba yetmiyor mu diye süt artırırken bu kez de sütun kalitesi düşer mi 3 aylık olanlar bizimle aynı mi ?

Önemli olan ilk başta sağlığı ve sonra bebeğin kilosundan çok kaç kg doğduğu ve ayda ne ladar aldığı. Kimileri yazmış şu kadar kilo maşallah diye ama kaç kg doğdu bebek. Kimisi 4 ğzeri doğuyor. 4 kg bir bebek için 7-8kg hiç fazla değil

Cnm belli bir ayda bebeğin ilgisi çevreye yöneldiği için daha az beslenmeye başlıyor. İkizlerim var başından beri sağarak veriyorum. Bu nedenle ne kadar içtiklerini ölçebilme şansım oluyor. Şu an üçüncü ayı bitirdik ve ikinci ay kadar içmiyor ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…