Bebeklerinizi akşam kaçta uyuyor, sabah kaçta kalkıyor?

Çalışan anneler uyku konusunu nasıl çözüyor? Bebek planlıyoruz doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim ama işten eve gelmem en erken 17.30 olacak. E sadece 2 saat mi vakit geçireceğim bebemle

Bebeğim 2.5 aylık, biz de 5 dedin mi kalkıyoruz. Sabah olup uyanmadığı çok çok nadir. Boşaltım hareketleri ve ihtiyaçları bu saate ayarlı gibi, şimdilik durumlar böyle. Gece uykusuna da gün gün değişiyor, genellikle 8-9 arası uyuyor. Arada da kalkıyoruz fakat biraz sıklığı azaldı.

Yani doğduğunda gece beslenmek için kalkmadı mı hiç?

Yani doğduğunda gece beslenmek için kalkmadı mı hiç?
Kalkti tabiki. Alarmli gibo 8 de uyur 12 de emer 4 de emer 8 de yine emerdi. 4 saatte 1 di biyolojik alarmi. Ama o emzirmelerde de hic dikkatini dagitmadim. Los isikta sessizce emzirdim. Aglarsa kisik seste ilgilendim. Acikcasi 10 gunluk iken bile daha gece vati uyku saati bitmedi diye sessizce yapardim gece islerini. Bu 10 gunluk iken 5 aylik iken ise yaramiyor ama 1- 1.5 yasina gelipte gece kalktiginda daha gece bitmedi deyince anliyor.

Çalışan anneler uyku konusunu nasıl çözüyor? Bebek planlıyoruz doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim ama işten eve gelmem en erken 17.30 olacak. E sadece 2 saat mi vakit geçireceğim bebemle
Doğum izninden sonra 6 ay yarım gün çalışıyorsun diğer 6 ay 1,5 saat erken çıkıyorsun

Maşallah

Evet görüştüm, içerinin temizlenmesi lazım dedi yani kürtaj gerekiyormuş. Ben de bayramdan sonrayı bekliyorum belki kesilir umuduyla, kesilmezse mecburen yaptırıcam
Töbe estağfurullah ne alaka kürtaj? Doğum esnasında ne sıkıntı oluşmus ki rahmınızde

Töbe estağfurullah ne alaka kürtaj? Doğum esnasında ne sıkıntı oluşmus ki rahmınızde
İşlemin adı kürtaj.

A R Y A arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah.

Benim de benzer problemim oldu.

Evet bir operasyon geçirdim,temizlendi rahmim. Çok şükür geçti.

Senin de hemen geçer inşallah arkadaşım.

Sabah 5de kalkmasının sebebi yorgun düşmesinden. Yaşına göre uyku aralıkları ve kaç saat uyumalı takip ederek uyutmalısınız. Özellikle Son uykuya geç yatarsa böyle erken uyanma durumu oluyor. Geç yatsın iyi uyusun mantığı doğru değil. Ayrıca 2,5 aylık bir bebeğe göre maşallah dedim ben

İşlemin adının kürtaj olduğunu bılıyorum.
Bu yüzden dogurmus olan 6 aylık cocugunun uyku saatini soran bı anneye doğum esnasında veya sonrasında rahimde ne gıbı bir sıkıntı oluşmus ki böyle kanama olmuş ve kürtaj gerekli görülmüş onu soruyorum

Ben bilgi sahibiyim de hani... Siz çok dalgınsınız gibi

Arkadaşınızdan örnek vermişsiniz 4aylık çocuğun kesintisiz 11saat uyuması nasıl oluyor ? Çocuğu hiç beslemiyormu gece ? Eğer böyleyse ona özenmenize gerek yok. Zaten daha çok kül bebeğiniz ondan uzun süreler uyumasını beklemeyin 6aydan öncede bir uyku düzeni olmaz zaten bebeklerin. Ama sabah 5de uyanmasınında kesinlikle gün içinde ya çok fazla uyuyordur yada az uyuyordur gündüz uykularını internetten ayına göre bakıp takip edebilirsiniz. Sabah 5de uyanmasıda çok sağlıklı değil açıkcası.

20.00 da uyur sabah 08.00 de uyanır. 13 aylık 3 aydan beri bu düzeni var. 3 aydan beri de gece beslenmesini kestim daha doğrusu kendi istemedi. En son gece 12 de verirdim sonrasında içmezdi hiç. 1 yaşında da 12 de verdiğim mamayı kestim.

Doğrudur arkadaşım.

Benim dalgınlığıma geldi,kusura bakmayın.

Teşekkür ederim. Sizin neden böyle bir operasyona gerek duyuldu? Çok korkuyorum, operasyon sonrası çok ağrı oluyor mu?

Bebeğim 2.5 aylık...

Rahimde kalınlaşma olduğunu söylüyor doktor, kanama ilaçlarla durmadığı için operasyon yapılacak.

Teşekkür ederim. Sizin neden böyle bir operasyona gerek duyuldu? Çok korkuyorum, operasyon sonrası çok ağrı oluyor mu?
Rica ederim arkadaşım.

Doğum sonrası rahmimde kan pıhtısı mı ne kalmış,geçmiş zaman yanlış anlatmak da istemiyorum.

Kanamam çok uzun sürdü,1 gün çok oluyor,3 gün olmuyor,sonra gene başlıyordu,ultrasonda bakıldı. Operasyon ile temizlendi,3 gün sonra tertemiz oldum çok şükür.

Yok operasyon sonrası çok çok rahat ettim. Hiç ağrım olmamıştı. Ben de çok korkmuştum.

Anladım Sana da çok geçmiş olsun.

Ben de bayram sonuna gidip operasyonu yaptıracağım, çok yoruldum bu döngüden. Teşekkür ederim

Anladım Sana da çok geçmiş olsun.

Ben de bayram sonuna gidip operasyonu yaptıracağım, çok yoruldum bu döngüden. Teşekkür ederim
Rica ederim. Ben de çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allahım yardımcın olsun kolaylıkla şifa bulursun inşallah arkadaşım.

Benim bebeğimde 20:00 de uyur .22:00-24:00-02:00 emme saatleri siz nasıl gece emmesini kestiniz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…