- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
Yani doğduğunda gece beslenmek için kalkmadı mı hiç?Gece uykusu 2.5 aylik icin en gec 20.00 olmalidir. 5 de kalktiginda gune baslamayin. Isiklari acmayin karanlikta durmaya devam edin. Zamanla o 5 i 7 ye ceker biyolojik saati
Kizim suan 5 yasinda. 20.30 yataga gidis. 21.00 uyuyus saati. Sabahda 7.30 8.00 civari kalkar doğduğundan beri duzen böyle
Kalkti tabiki. Alarmli gibo 8 de uyur 12 de emer 4 de emer 8 de yine emerdi. 4 saatte 1 di biyolojik alarmi. Ama o emzirmelerde de hic dikkatini dagitmadim. Los isikta sessizce emzirdim. Aglarsa kisik seste ilgilendim. Acikcasi 10 gunluk iken bile daha gece vati uyku saati bitmedi diye sessizce yapardim gece islerini. Bu 10 gunluk iken 5 aylik iken ise yaramiyor ama 1- 1.5 yasina gelipte gece kalktiginda daha gece bitmedi deyince anliyor.Yani doğduğunda gece beslenmek için kalkmadı mı hiç?
Doğum izninden sonra 6 ay yarım gün çalışıyorsun diğer 6 ay 1,5 saat erken çıkıyorsunÇalışan anneler uyku konusunu nasıl çözüyor? Bebek planlıyoruz doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim ama işten eve gelmem en erken 17.30 olacak. E sadece 2 saat mi vakit geçireceğim bebemle
MaşallahKalkti tabiki. Alarmli gibo 8 de uyur 12 de emer 4 de emer 8 de yine emerdi. 4 saatte 1 di biyolojik alarmi. Ama o emzirmelerde de hic dikkatini dagitmadim. Los isikta sessizce emzirdim. Aglarsa kisik seste ilgilendim. Acikcasi 10 gunluk iken bile daha gece vati uyku saati bitmedi diye sessizce yapardim gece islerini. Bu 10 gunluk iken 5 aylik iken ise yaramiyor ama 1- 1.5 yasina gelipte gece kalktiginda daha gece bitmedi deyince anliyor.
Töbe estağfurullah ne alaka kürtaj? Doğum esnasında ne sıkıntı oluşmus ki rahmınızdeEvet görüştüm, içerinin temizlenmesi lazım dedi yani kürtaj gerekiyormuş. Ben de bayramdan sonrayı bekliyorum belki kesilir umuduyla, kesilmezse mecburen yaptırıcam
İşlemin adı kürtaj.Töbe estağfurullah ne alaka kürtaj? Doğum esnasında ne sıkıntı oluşmus ki rahmınızde
Sabah 5de kalkmasının sebebi yorgun düşmesinden. Yaşına göre uyku aralıkları ve kaç saat uyumalı takip ederek uyutmalısınız. Özellikle Son uykuya geç yatarsa böyle erken uyanma durumu oluyor. Geç yatsın iyi uyusun mantığı doğru değil. Ayrıca 2,5 aylık bir bebeğe göre maşallah dedim benMerhaba arkadaşlar
2.5 aylık bir bebeğim var, ilk zamanlar kurulu saat gibi her gece 2 saatte bir beslenmek için ağlayarak uyanırdı. Son 15 gündür bu süreler 4 saate çıktı. Ama akşam erken uyuduğu için 21.00 gibi,
gece 1 de kalkıyor sonra 5 de kalkıyor ve artık uyumak istemiyor. Böyle bizim için de çok zor oluyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Bir tanıdığım 4 aylık bebeğini 22.30 uyutuyormuş gece beslenmesi olmadan sabah 9.30 da uyanıyormuş. Böyle bir düzen oluşturabilen var mı? Uykuya hasret kaldık eşimle
İşlemin adının kürtaj olduğunu bılıyorum.İşlemin adı kürtaj.
A R Y A arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah.
Benim de benzer problemim oldu.
Evet bir operasyon geçirdim,temizlendi rahmim. Çok şükür geçti.
Senin de hemen geçer inşallah arkadaşım.
Doğrudur arkadaşım.İşlemin adının kürtaj olduğunu bılıyorum.
Bu yüzden dogurmus olan 6 aylık cocugunun uyku saatini soran bı anneye doğum esnasında veya sonrasında rahimde ne gıbı bir sıkıntı oluşmus ki böyle kanama olmuş ve kürtaj gerekli görülmüş onu soruyorum
Ben bilgi sahibiyim de hani... Siz çok dalgınsınız gibi
Teşekkür ederim. Sizin neden böyle bir operasyona gerek duyuldu? Çok korkuyorum, operasyon sonrası çok ağrı oluyor mu?İşlemin adı kürtaj.
A R Y A arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah.
Benim de benzer problemim oldu.
Evet bir operasyon geçirdim,temizlendi rahmim. Çok şükür geçti.
Senin de hemen geçer inşallah arkadaşım.
Bebeğim 2.5 aylık...İşlemin adının kürtaj olduğunu bılıyorum.
Bu yüzden dogurmus olan 6 aylık cocugunun uyku saatini soran bı anneye doğum esnasında veya sonrasında rahimde ne gıbı bir sıkıntı oluşmus ki böyle kanama olmuş ve kürtaj gerekli görülmüş onu soruyorum
Ben bilgi sahibiyim de hani... Siz çok dalgınsınız gibi
Rica ederim arkadaşım.Teşekkür ederim. Sizin neden böyle bir operasyona gerek duyuldu? Çok korkuyorum, operasyon sonrası çok ağrı oluyor mu?
AnladımRica ederim arkadaşım.
Doğum sonrası rahmimde kan pıhtısı mı ne kalmış,geçmiş zaman yanlış anlatmak da istemiyorum.
Kanamam çok uzun sürdü,1 gün çok oluyor,3 gün olmuyor,sonra gene başlıyordu,ultrasonda bakıldı. Operasyon ile temizlendi,3 gün sonra tertemiz oldum çok şükür.
Yok operasyon sonrası çok çok rahat ettim. Hiç ağrım olmamıştı. Ben de çok korkmuştum.
Rica ederim. Ben de çok teşekkür ederim arkadaşım.AnladımSana da çok geçmiş olsun.
Ben de bayram sonuna gidip operasyonu yaptıracağım, çok yoruldum bu döngüden. Teşekkür ederim
Benim bebeğimde 20:00 de uyur .22:00-24:00-02:00 emme saatleri siz nasıl gece emmesini kestiniz anlamadım20.00 da uyur sabah 08.00 de uyanır. 13 aylık 3 aydan beri bu düzeni var. 3 aydan beri de gece beslenmesini kestim daha doğrusu kendi istemedi. En son gece 12 de verirdim sonrasında içmezdi hiç. 1 yaşında da 12 de verdiğim mamayı kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?