Benim böcek doğduğundan beri geceleri uyur. 3,5 aydır 2-3 kere ağladı geceleyin. Sancılarımız hat safhada olduğu zaman bile hatta gece emdiği vakitlerde gaz sancısı bile olmazdı. Uyku sersemi çıkarıverirdi gazını. Benim oğlan gündüz pek uyumaz. Sabah 10 gibi 1,5 saat uyur bir de saat 5-6 gibi 1 saat uyur. Onun dışında uykuları hep 30dk, 15dk.dır. Gündüz 1,5 saat uykusunu uyumadıysa akşam 7de pili biter. Ama uyuduysa 8,30'da. Uyku saatini geçe almaya çalıştım ama sabah hep aynı saatte uyandı. Ben de ona ayak uydurmaya başladım. 7e uyur 8e kadar biz de yemek yeriz. Sofradan kalkınca banyo yaparız, mamamızı yeriz gazımızı çıkarır kısk sesle azcık sevişiriz, gülüşürüz. Benimki kendiliğinden uyumaz. Ayağa alınca uyumamak için de acayip direniyor yatıracağımı anlayınca. O yüzden minik bir eğlence ritüelimiz var. Ama hop hop değil. Başını okşayıp kısık sesle sevgi sözcükleri söylerim. Çaktırmadan da sallarım. Gözleri kaymaya başlayınca yatağına yatırırım. Geceleri gazını çıkarırken pişpişten uyuyor zaten. Emerken de gözlerini açmıyor zaten. Akşam geç yatırınca sabah çok erken kalkıyor ve mızmızlanıyor. Bu yüzden saatini 10a alamadım. Hani 8e kadar uyur diyordum ama. Nasılsa sabah iş için kalkıyorum. Erken yatınca sabah mızmız olmuyor. Yatakta emzirdikten sonra bigi bugu diyor sonra ben uyuyakalınca o da uyuyor 1 saat kadar. Dün 8,30dan 00,30a kadar deliksiz uyudu mesela, sonra 2 st bir emdi sabah inanılmaz keyifliydi.