Bebek Beslenmesi bebeklerinizi akşam kaçta yatırıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim hergün 8.30 uyuyo bazen 7.30 bile olabilio ve gece moduna geçio 2,5 -3 saate bir uyur halde emziriyorum sabahta 7 ile 8 arası uyanıyor

herhalde bazı bebeklerin doğası böyle...
ama çok zor gerçekten, hele ki bir de sabah kalkıp insanın kafasını toplayıp gitmesi gereken bir işi varsa. Allah kolaylık ve sabır versin... Umarım bir şekilde kendi kendine ritmini tutturup bir düzen bulur bebeğin...

ablam zeki çocukların bebeklerin uyku problemleri yaşadığını söylemişti... bilmiyorum avuntu olarak çıkarılan bir laf mıdır, ama einstein in hic uyumayan bir bebek olduguna dair bir yazı okumuş bir yerlerde. benim kızım uyumadığında söylerdi, moralim düzelirdi.. Ama normal uyuyo şimdi, einstein lık bir durum yok yani :)

9-9.30 gibi uyur
eğer gün içinde az uyuduysa daha erkende olabiliyor
gece 1 kere kalkıyor emmiyor ve tekrar uyuyor
sabahda 7-8 arası uyaniyor

benim kızım 3,5 aylık.40 ından sonra akşam 8 de yatar.gecede 2 saat ara ile emmeye kalkar.sabah 6:6,30 arası kalkar sonra gün içinde sürekli uyumak ister.işe başlamadan önce saat 8 de uyuması iyidi ama şimdi işe başladım saat 7:30 gibi eve geliyorum oda yarım saat sonra uyuyor ve ben onu çok özlüyorum.

benim oğlan 16 aylık. şimdilerde gece 11.30 gibi yatıyor. gece en az 3 kere uyanıp emiyor. sabah da 9.30 ile 11 arası uyanıyor.

bugün tam 7 aylığız her akşam 20:00-20:30 da uyur aralıksız hiç kalkmadan sabah 06:da uyanır işe de başladığım için süer oluyor saat 16:00 da evde oluyorum kızımla 4 saatimiz geçiyor sonra yatıyor sabahları da benim kalktığım saatte kalkıyor süper oldu bu uyku düzenimizalkisalkisalkis

En erken 11 de uyuyoruz. Gün içinde uyuduğu oluyor anca evimin işini yapıyorum. akşam yatsın diye gündüz uyutmayayım desem, uyumadığında durmuyor sürekli yanında hop hop istiyor. Çok zorlanıyorum

benim paşam 11 aylık. önceden en geç 23'de uyurdu. şimdi en erken 23'de uyuyor. sabahta 09-10'da kalkıyor. bizde misafirler var. sonra düzenininin değişip uykusunun 21:30 ile 22:30 arasında başlaması lazım. şuan tamamen karıştı düzen.

9 aylık bebeğim 22:30, 23:30 arası uyuyor genelde. sabahta 08:45, 9 gibi uyanıyor.

Benim oglumda illa 11 de yatacak ben 9 gibi uyutmaya calisiyorum besliyorum ama inatla 11 i bekliyor ve gece 2 kere kalkiyor sabah 9 da uyaniyor sabah 11 gibi sekerleme yapiyor mutlaka genelde hep boyle bu aralar geceleri fazla kalkmaya basladi ama anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…