Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bulcuk

Minik prensim kollarımda
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
9.215
4
156
44
Diğer
kızlar benim oğlum hala zor uyyor kucağımda evi turlaya turlaya uyutuyorum artık kollrımın ağrısından duramıyorum nasıl alıştırıcam kendi kendine uyumaya böyle çok zorlanıyorum :sinifsinif:

şekercim ben koltuğa bırakıyorum emzirdikten sonra mıkırdana mıkırdana uyuyoo müziğide açıyorumm ...

Son düzenleme:
bazen emişirken bazen yatağına koyduğumda bazende salladığımda uyuyorrr uyusunda nasıl uyuduğu mühim değil.

benimki mümkün değil öyle mıkırdana mıkırdana uyusun katıla katıla ağlıo yatırınca

zeynep' i anneannesi kucakta uyumaya alıştırdı son zamanlarda. hoşuna gidiyor tabii annemin, sonra ben ne yapacağım düşünen yok yasakkelime ya kucakta, ya memede, ya da omuzda gaz çıkarırken uyur oldu.. hatta kuş uykusu yaptığı için yerin koyunca da uyanıyor çoğunlukla küçük hanım.. ama az önce ana kucağında kendi kendine uyumuş ben mutfaktayken nasıl mutlu oldum anlatamam hihoyyyt belki de tükendi enerjisi artık saatlerdir uyanık zira.. inşallah gazı az olur da bebişimin böyle uyur. benim kızım çok gazlı çooook. ondan uyuyamıyor geceleri kuzum :çok üzgünüm:

aynen bulcukum..ille kucakta uyuycak..uyanıkken de en fazla 1-2 dk yatıo ööle hıh mesela şimdi..bastı yaygarayı

Benim sıpada son zamanlarda azıttı :sinifsinif:
Emişirken uyumasa bile yerine koyunca baka baka uyurdu,bu aralar zorlanıyo..
kucakta pek uyutmak istemiyorum alışıyo hemennn,gazını çıkarırken uyumazsa emzik veriyorm.onuda bazen atar atmaz ağzından uyanıyo bazen işe yarıyo dalıyo geri uykuya..meseela dün gece çok uğraştırdı beni uyumadı sonra tıktım emziği saat 3 te uyudu sabah 7.30a kdar.zemuszemus

cashmircim merak etme bebeklerde özellikle ilk 3 ay alışkanlık diye bişey olmazmış. benim annem de gitmeden önce nile neler yapıyodu kucağında oynatıyodu eğlendiriyodu ama annem gitti sakin hayata da alıştı. genelde de memede uyuyo yada yatağına veya koltuğa yatırıyorum emziğini veriyorum o şekilde uyuyo...

bahair 3 ayda alışmazmı kucağa unuturmu dersin kıss alıp doya doya seveyim mi kucağıma alışacak diyyee sadece meme verirken ve gaz çıkarırken nerdeyse alyorum çocuğu kucağıma ödüm patlıyo alışacak diye çünkü?*?

eminim gizemcim. hatta özellikle 2. ay da çocuk gelişimi açısından bebekle kucaklaşmak gerekiyo... bol bol kucaklayınki özgüveni oluşsun. ama alamadığın zamanlarda da (o esna. da işin olabilir vs.) bebeğine de neden almadığını anlatırsansen konuştukça bebeğinin rahatladığını ve bıraktığında da bi sorunu olmadığı takdir de mızmızlanmadığını göreceksin...

evet öyle diyorlar canım.. umarım annesini izleyerek vakit geçirmeyi öğrenir benim kuzum da..aksi halde annem gittiğinde evde herhangi bir iş yapabilmem mümkün olmayacak.. sağlık olsun, biz de babaya yaptırırız işleri kaydirigubbakcemile3

valla benimki çok fazla alıştığı için kucağa bende alıyorum artık hep sarmaş dolaş uyyozruz resmen :))) ama ilerde kilosu artınca zor olcak umarım yatağında uyutmyaa alıştırabilirim emzik almıyor üstelik meme emmeyide bıraktı bırakıncada sütüm gitti tamamen

benim büyük kizimda kucakta uyuyordu evde dolasarak. seni korkutmak istemem ama 2 yasina kadar taşiyarak uyuttum öğle. artik bel agrisindan duramıyordum. sonra aldım karsima dedim kizim ben bunu artik yapamicam yan yana yatip uyucaksak olur baska olmaz artik. o günden beri kitap okuyup uyuyoruz. kücüklük suan bazen kucakta bazen titresimli anakucakta uyuyor. Benimkide kendi kendine uyumaz

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vallahi bizsaat 3 e 4 e kadar oturuyoruz. çünkü oğlum saatlerce ağlıyor. gaz sancısı çok fazla. düzen falan yok biz de. ne yapacağız bilemiyorum artık.

bizimde bi düzene girmedi.saat 2 olmak üzere şuan babsı sallıyo ana kucağında ama onun gözler faaltaşı gibi açık. off bende uyumak istiyorum artık ama.. ne zaman düzene girecek.

bnmkıde bazen meme de bazen kucakta. bazen yatağında uyuyor yeterkı uykusu olsun ama gaz sancısı olduğunda durdurmak mümkün değil.doktoru aradık sac kurutma maınesıni acın dedı hakkatende öyle uyudu. ama kıyamam sancısı olunca bnde ağlıyom valla onunla bırlıkte sackurutma makınesıne de alıstırmak ıstemıyom inş. sancısı olmaz oğlusumun yedıklerıme dıkkat edıyorum ama olacağı varsa oluyor. ılk 3 ay kolik oluyormus o yuzdenmiş

evet saç kurutma makinesinde benimkide uyyor açar açmaz dalıyor
yanlız 1 adet fönümüz meftah oldukaydirigubbakcemile3

bizimkiide meftah olabılır :) aman yeterkı ağlamasın durduruamıyom yoksa ... cok gecmıs olsun cnm hepimize gaz sancıları gecer ınş en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…