evet kendisi salliyor. Ben Jokere gittim Fisher Price Aquarim diye bir model vardi onda cok oturuyordu ve cok büyük bir model ondan onu begenmedim. Birtane daha var yagmur ormandi diye onun icinde baya rahat yatiyordu ama onda paketli ürün yoktu. Bide bu chicco vardi onda acik yoktu. Evde kurdum biraz sallarken tak tak diye ses yapiyor ama cok fazla degil. Magazda sanki Fisher price yapmiyordu ama tam bilmiyorum cünkü ev tabiki daha sesiz bir ortam belki orda sadece duymadim. Degisik melodiler var, doga ve kalp sesi var benimkinde ve 4 sallama hizi. Müzigin sesi istersen kisabiliyorsun. Simdilik iyi gibi görüniyor. Ama daha bugün aldim. Benim kiz sallanmayi cok seviyor benimde kollarim yoruldu artik. Bide Fisher Price titresimli anakucagi var bende onun titresiminde cok rahatliyor. Gazina iyi geliyor herhalde.
Fısher prİca akvaryum salınacagı kullanan varmı bende onu almayı dusunuyorum cunku ıkı yonlu olarak salıyor ılerı gerı ve yana dogru
benimki uykuya cok zor daliyor yaaa aksamlarida gündüz uyumasindada öyle..... uyumaya calisirken elleri kolari hic durmaz sallayip cekistirip duruyor yada saclarini ve kulagini cekiyor, benim yüzümü yirtiyor ter atiyor resmen. ac desen ac degil alti temiz her seyine bakiyorum ama bilmiyorum niye. acaba uyutma seklimi hosuna gitmiyor... gögsümde uyutuyorum. baska türlü zaten hic basedemiyorum cünkü agliyor ve meme istiyor uyumak icin. süt fazla yada az geliyor desem oda degil her ikisinide denedim. hep sakinlesmek icin biseylere ihtiyaci var......
benimki uykuya cok zor daliyor yaaa aksamlarida gündüz uyumasindada öyle..... uyumaya calisirken elleri kolari hic durmaz sallayip cekistirip duruyor yada saclarini ve kulagini cekiyor, benim yüzümü yirtiyor ter atiyor resmen. ac desen ac degil alti temiz her seyine bakiyorum ama bilmiyorum niye. acaba uyutma seklimi hosuna gitmiyor... gögsümde uyutuyorum. baska türlü zaten hic basedemiyorum cünkü agliyor ve meme istiyor uyumak icin. süt fazla yada az geliyor desem oda degil her ikisinide denedim. hep sakinlesmek icin biseylere ihtiyaci var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?