Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

:
aybike fatoş emzik bende denemek istiyrm emmeye devam ediyor degilmi alya dua
damaksız mı fatoş emzikler off kendi emzigini illa elimle tutunca emiyor yoksa atıyor ((

aminnnnnn

Damaksız canım fatoş emziklerr,bazı bebişler damaklıları almıyo dene istersen :1hug: benimki alıyo çok şükür :1rolleyes:

evet damaksız kiraz uçlu diyede geçiyor ayrıca kauçuk
benimki silikonları hemen öğrüyor zaten
işin kötüüsü yedek emzik bulamıyorum bunu yağmurcan vermişti bozulcak diye ödüm kopuyor
emzikten sonra melek kesildi bebem melekk

ya ben emziğe alıştıramadım hala ya ne tarz emizk verirsem vereyim öğürüyo
mama yediği için biberonla mama yerken yoruluyo ve uyyakalıyo

yaww bakkalarda bulunuyoda ben neden bulamıyomm yoksa bizim bura çokmu sosyetik allah allah yaa beyazcımm tatlım verdiğin linkte toptan satıyo ben bi koliyi ne yapayım yaa offf kafam karıştı çok...

fatos matos nafile tutmuo zilli.biberonda tutmuo.yarin bigun doktor mamaya basla derse napcami bilmiom mafoldumben midesi bulanio oguruo hemen.fon makinelerinin yaydigi radyasyon cok fazlaymis ama.ayrica gecen goturdugumuz prof.eger bebek gulmeye baslarsa cevreyle iletisime gecmis demektie bu yuzden kolik bitmistir dedi.

Son düzenleme:
yaww bakkalarda bulunuyoda ben neden bulamıyomm yoksa bizim bura çokmu sosyetik allah allah yaa beyazcımm tatlım verdiğin linkte toptan satıyo ben bi koliyi ne yapayım yaa offf kafam karıştı çok...

36 tane varmış canım pakette,satıcıya msj atmayı dene belki ufak paketleri vardır..yaşına kdar yeter onlar sana ama :roflol:

ya bende burdajki bakkallara sordum ama nafile..benmkide tutmuo tutsa bile atıo 1 dk sonra..ben hep ya pusette yada beşiğinde salayrk uyutuyorum.baştan okudumnyazılanları bahair cnm kucağa alşmaz demşsn bebek içinm ama benm oğlm felaket kucakçı nerden anlıo gezdiğini bilmem benm bütün gün pusette laptopu kucağma alıom doruğuda pusete koyuyom ölecene gün geöçişrios yada gezdiriorum mümkünmü tek başına koltukta yada pusette dursun..neden böle benm oğlum yaa..

canim bencede bilio yaramazlar.benim kizda surekli beni gezdirin havasinda.oturunca aglamaya baslio kaydirigubbakcemile2

selina salıncaktan bende almayı düşünüyorum bana yorumlarını yazarsan çok sevinirim kendinden sallanıyor deil mi

evet kendisi salliyor. Ben Jokere gittim Fisher Price Aquarim diye bir model vardi onda cok oturuyordu ve cok büyük bir model ondan onu begenmedim. Birtane daha var yagmur ormandi diye onun icinde baya rahat yatiyordu ama onda paketli ürün yoktu. Bide bu chicco vardi onda acik yoktu. Evde kurdum biraz sallarken tak tak diye ses yapiyor ama cok fazla degil. Magazda sanki Fisher price yapmiyordu ama tam bilmiyorum cünkü ev tabiki daha sesiz bir ortam belki orda sadece duymadim. Degisik melodiler var, doga ve kalp sesi var benimkinde ve 4 sallama hizi. Müzigin sesi istersen kisabiliyorsun. Simdilik iyi gibi görüniyor. Ama daha bugün aldim. Benim kiz sallanmayi cok seviyor benimde kollarim yoruldu artik. Bide Fisher Price titresimli anakucagi var bende onun titresiminde cok rahatliyor. Gazina iyi geliyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…