Bebekli boşanmak.

Aralarında iyisi de çok ama kırsal kafa genelde, gariban tipler. Normal hayatta adam yerine koyup selam verilmeyecek amelelerin eline böyle bir yetki verilince yaşadıkları güç zehirlenmesi de normal aslında. Mayası bozuksa direkt ölümle, silahla falan tehdit ediyor. Tek vasfı o çünkü. Bu hemşire-polis/asker kombinasyonu da hep aynı sonla bitiyor.

Çocuğunuzla birlikte çok güzel bir ömrünüz olsun

Cocug anneden nafaka almıyorsunuz ki

Bana vermeyecek ben almıyorum çocuğuna belli bir miktar belirtmesi gerekiyormuş vermesi gerekiyormuş aylık içi gitti 5 bin vericem diye..
Neyse boşanın da ilerde nafaka arttırma davası açarak iz çocuk için. Siz calisiyormussunuz size gerek yok ama çocuk için alın. Seneye falan arttırma davası açarsınız

Neyse boşanın da ilerde nafaka arttırma davası açarak iz çocuk için. Siz calisiyormussunuz size gerek yok ama çocuk için alın. Seneye falan arttırma davası açarsınız
Bu arada beş bine içinin gitmesi, çocuk olmasaydı demesi, sizin olmeniz durumunu konuşması falan ne kadar pislik biriymiş. Böyle birini yine duymuştum üstelik o da polisti tesadüf mü bilmiyorum. Gerçi ülkede boşanan erkeklerin yüzde doksanı bencil bir mal

yatılı misafir konunuzu okudum 2024teki. Boşanıyor olmanıza çok sevindim. Araba konusunda yazmışsınız orada da, arabayı boşanırken sizin alıyor olmanıza da çok sevindim. Bundan sonra inşallah çok güzel bir hayatınız olur kızınızla. Zaten belli ki çok bir baba figürü olmayacak hayatınızda, avukatta çocukla ilgili yaptığı konuşmalardan geçmiş konunuzdaki düşük sonrası verdiği tepkilerden ilgili ve merhametli bir baba olmadığı açık. O yüzden çocuğum o giderken çok ağladı çok hissetti çok üzüldüm diye kendinizi yıpratmayın, çocuğunuza babalık yapmamasını bilinçli olarak tercih etmeniz gereken biri o.

Hani hem avukat hem de siz hayatında biri olduğunu düşünmüşsünüz ya, şu eski konunuzu okuduktan sonra diyorum ki, olur da gerçekten biri varsa ve evlenip o aileye girerse çekeceği var, düşman başına yani o konuda anlattığınız aile ve eş. Siz kurtuluyorsunuz bu gözle bakın.

Bence ailesi buldu hatta çok sık konuşuyorlardı günde 5-6 saat telefonla konuşuyor bu en son bu hafta kuzenlerim geldi diyede baya takıldı dışarda belkide gelen başka biriydi ama
Bu haftalarda değişti ne değiştiyse hem kavga çıkarıp hem ayrılmak istemeye yeni başladı.Yoksa boşanmam gitmem modundaydı.Ben kurtuluyorum,buldukları memleketindendir üzülemiyorum beklentileri çok yüksek ama kadından şimdiden superwoman olması lazım,hem beş çocuk istiyor hem kadın calıssın evi daha çok o geçindirsin istiyor hem kendine özel günlerde hediye alınsın ama o hiçbişey almasın istiyor,gece çocuğu bir kere uyutmaz ama gece başka şeylerde istiyor.Hem iş hem çocuk hem her öğün 3-4 çeşit yemek şimdiden işi çok zor

Açarım belki.Özellikle 3 yaştan sonra açacağım kesin ama en azından kreş bulduğum da yarısını karşılasın bir zahmet

Bitti.Boşandık.

Konunuzu parça parça okudum.
Bende henüz çok yeni boşandım, çocuğum küçük benimde. Çocuklu bir boşanmada suçlu olan tek bir kadın bile görmedim. Ama tek tarafın çabası ile ilerlemiyor işte. Çok zor. Anne için çok zor. Rabbim inşallah bizlere yardım etsin.

Bunaldık buradan terbiyesiz anlayışsız bir adammış size doğru geleni yapın

Bitti.Boşandık.
geçmiş olsun emin olun kurtuldunuz. Ben de kızım 1,5 yaşındayken boşandım. İnanın hayatımda aldığım en doğru karardı. İnşallah bundan sonrası sizin ve çocuğunuz için daha iyi olur.

Gerçekten rabbim bize yardım etsin inşallah.Zaten çoğu şeyi ben yapıyordum ama şuan birebir kalmak daha bir acaba yetecek miyim yetişebilicek miyim her manada korkusu yaratıyor..Zor gerçekten..Ama anneyiz tek kalınca daha bir güçlü olmak durumundayız yeteriz bir şekilde umarım..

`