Bebekli boşanmak.

avukatım bile böylesini görmedim dedi dayanamayıp ardından,normalde avukatada gitmek istemiyordu ben ödeyeceğim benim avukatım deyince geldi,ilk sorusu irem ölürse vekalet benim değil mi sanırsın 4.evrede hastalıgım var Allah gecinden versin durduk yere niye öldüm bilmiyorum

Ne pislik bir insanmis yahu

Bu adam gizli gizli kızınıza "anne babayı evden gönderecek, beni bi daha goremeyeceksin" falan diyor olabilir mi?

Bu adam gizli gizli kızınıza "anne babayı evden gönderecek, beni bi daha goremeyeceksin" falan diyor olabilir mi?
dememiştir inşallah ya çocuğuma bilmiyorum ki bide keşke olmasaydı uğraşmazdık falan diyor avukatla görüşürken salak herif,öyle denmez mi diye onay istiyor bide şey diyo neyse alacak nefesi varmış

dememiştir inşallah ya çocuğuma bilmiyorum ki bide keşke olmasaydı uğraşmazdık falan diyor avukatla görüşürken salak herif,öyle denmez mi diye onay istiyor bide şey diyo neyse alacak nefesi varmış
Sen bu hanzoyu çok mu aradın ya merhametsiz herif

Yani genel olarak genelleyeceğim ( alınmayın.) asker polis erkeklerin biraz eğitim seviyeleri düşük oluyor. Ama kadınların güvenlik kaygısı onları çekici kılıyor. Alıcıları her daim var. Karizmatik olmak mantığı devre dışı bırakıyormuş.

Olmasaydi uğraşmazdık dediği şey çocuğunuz mu?

siz bununla nerde nasıl tanıştınız

Olmasaydi uğraşmazdık dediği şey çocuğunuz mu?
Evet aptalın böyle deyip gülerek bahsettiği şey çocuğumuz ve avukatta bende tepki gösterince ehehe öyle denmez mi işte neyse alacak nefesi varmış dedi,keşke kendisiniin alacak nefesi olmasaymış Allah ondan alıp kızıma versin inş

Öyle cidden,benim evde koca kitaplıgım var oku konuşalım aynı şeyi okuyup diye çok denedim olmadı,kendi mezun olduğu alanla ilgili bişey bilmez,kitap okumaz,ben dünyayı gezmek isterim on ülke falan gezmişimdir.o sadece erzuruma gitmek ister( evlenmeden önce hayalime +1 derdi).Ama benle son zamanlarda hiçbişey ok değildi,hiçbir etkinliğe katılmaz geceden sabah 5-6 ya kadar telefonla konuşur ya da 2ye kadar dışarda gezerdi kahvede takılıyormus

siz bununla nerde nasıl tanıştınız
Çalıştığı birimde..hesabım çalınmıştı.Çalan kişide daha önce hayatımdaki kişi.Ben düğün günü terkedildim,çok ağır bir depresyon tedavisi gördüm çok mantıklı düşünemediğim bir zaman diliminde tanışmıştık….. insan böyle olaylardan sonra ani ve saçma kararları çok seri alabiliyor

Kocan dev bi ruh hastası. Gitsin tedavi olsun ama senden de uzak olsun. Manyağa bak sinirimi kaldırdı zır deli

avukatım çok uzun zamandır tanıdığım biri görüşlerini dayanamayıp yazdı 1.5 saatlik görüşme sonrası görüşleri

Ruh hastası bir eşin var.(insallah eski olur) Şakayla karışık içinin pisliğini ortaya döküyor gibi. Çocuk olmazsa, eşim ölürse gibi. Bir an once sorunsuz kurtulursunuz umarım. Çocukla da ne kadar az görüşürse o kadar kardır diye düşünüyorum.

Pazartesi gününden itibaren eski olacak inşallah,çok uzak bir tarihe vermediler şükür ki.Kurtuluyorum.Hayatında kesin birisi var yoksa ben kaç kez boşanalım desemde hiç ciddiye almadı git dedim almadı.Şimdi kendi bktan bir kavga çıkarıp bir anda anlaşmalı boşanma taraftarı oldu.

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim önünüze guzellikler cikarsin amin

ta kendisi
çocuğuna bunu diyen halka ne yapmaz
Orasını bilmiyorum ya halka bişey yapmaz belki kendi çocuğuna nafakasız hakim kabul etmeyecektir dedi avukatım diye minimum tutar 5000miş onu vermemek için bunu diyor olabilir ,zaten önce para derdine düştü sonra yalandan çocuk derdine düştü

Sonuç olarak nerede tanıştınız?

`