Bebekli boşanmak.

geçmiş olsun emin olun kurtuldunuz. Ben de kızım 1,5 yaşındayken boşandım. İnanın hayatımda aldığım en doğru karardı. İnşallah bundan sonrası sizin ve çocuğunuz için daha iyi olur.
Teşekkür ederim ,inşallah geriye dönüp bakınca tam olarak bunu diyeceğim

tekrar da deneseniz farklı olacağını pek düşünmüyorum giden yine boşa zaman olacak aileniz en azından destek işiniz de var kurtulmaya bakın çocuk mutsuz bir ailede büyümesin

sayfa sayfa okuyarak geliyordum ki o “bitti boşandım”ı görmeyi hiç beklemiyordum. harikasınız, o kadar doğru bir karar gibi görünüyor ki anlattıklarınızdan. okurken gögsüme öküz oturmuştu, kendinizi arındırmışsınız çok çok tebrik ederim hayatınız yavrunuzla yuvanızda huzurla geçsin bundan sonra.

Çok teşekkür ederim,inşalllaah

Bi evcil okuze ne kadar daha bakacaksınız. Okurken kalp krizi geçiriyordum . Bu adam baba mı olduğunu sanıyor şimdi

Siz gitmeyin evden.O nereye giderse gitsin.Peşini aramayın burnu sürtülsün biraz.Akıllanmazsa da kendisi bilir evinizi sakın terketmeyin.

Bi evcil okuze ne kadar daha bakacaksınız. Okurken kalp krizi geçiriyordum . Bu adam baba mı olduğunu sanıyor şimdi
Bakmayacağım artık gitti evden,beş bin liralık baba kendisi doğduğundan beri sözde baba bakarsan ama sorumluluk namına bişey girmedi hala hayatına doğru düzgün.. ayda 4 saat görüş hakkı var artık çocuğunu da,aynı evdeykende maksimum o kadar bakıyordu çocuğa zaten

Siz gitmeyin evden.O nereye giderse gitsin.Peşini aramayın burnu sürtülsün biraz.Akıllanmazsa da kendisi bilir evinizi sakın terketmeyin.
Bitti ya son kavgamızı geçen pazar çıkarttı pazartesi dilekçe verdik.İki gün öncede davamız görüldü,gerekçeli kararımızda çıktı istinafa gitmicez diye dilekçeyi dahi verdik yasal olarak kesin olarak boşandık iki tarafında vazgeçme ihtimali kalmadı bitti yani,aracı falan dün noterde üstüme geçirdim..evi terketmelik bir durum kalmadı kendine ev tuttu bu defa babamın evinden bana git demedi sevgilisi var galiba çok anlaşma yanlısı olmazdı yoksa bu kadar.

Allah kurtarmış.Hayırlı olsun inşallah

Ya özür dilerim ben yazinizi okuyunca hala evlisiniz diye böyle sert çıktım. Ama çok sevindim kurtulmuş olmanıza

`