Nacizane tavsiyem konunu da kapattir..
Katılıyorum.
Koalina, profesyonel destek al; artabilir bu durum. Ben oğlum 10 günlükken psikolojik destek almaya başladım, 8 aylık da emzirmeyi kesip antidepresana başladım. Yardım almazsan daha ileri boyuta gidebilir, psikoz filan başlar iyi olmaz kuzum.
Ayrıca konunu da kapattır bak burası fikrini ıslah edememiş tiplerle kaynıyor, son yazdıklarından sonra gelir daha abuk subuk yazarlar, canın sıkılır gerek yok.
Evet maalesef. Eşim bna ssarılarak uyumayı hep isterdi ama ben bunaldığım için istemezdim. Sabah ben sarılayım dedim bebek mızırdandı, eşim de bak bunca sene sarılmadın şimdi istesen de sarılamıyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki, geçmişte istemediğim şeyleri bile özler oldum.randevunu al koalina
geçecek ama tek başına mücadele yolun zorlu olacak gibi görünüyor
burası da dahil olmak üzere belki yardım edeceğiz derken dediğimiz ufacık bir şey de sende olumsuz etki yaratabilir
eşin annen ya da herhangi birinin herhangi bir sözü de seni çok kırabilir
Merak ediyorum,ne alakası var acaba? Bebeğe olan sevgisini burada "oğluummm,herşeyim,bebeğimmm" diyerek mi göstermek gerekiyor? Bu mu yani? Sevgisi böyle mi ölçülüyor annelerin?Mesela bir konu daha dikkatimi çekti bir kaç mesajında bebek diye bahsetmiş, oğlum hiç okuyamadım, bebeğim bir kaç tane. Bu bile Acil desteğin gerekli olduğunu tek başına atlatamayacağını gösteriyor
Merak ediyorum,ne alakası var acaba? Bebeğe olan sevgisini burada "oğluummm,herşeyim,bebeğimmm" diyerek mi göstermek gerekiyor? Bu mu yani? Sevgisi böyle mi ölçülüyor annelerin?
Benim annem bana hep adımla seslenirmiş,o zaman annem benden nefret ediyor.
Koalina,Almayı düşünüyorum, herkes geçecek dediği için bekledim ama geçmiyor. Ölüp gitsem daha rahat diye düşünmeye başladım...
Kapatalım ablaKoalina,
profilinden de yazmıştım, burada da yineleyeyim, zaten zor bir süreçten geçiyorsun, yorumları kaldıramayacağını düşünüyorsan konunu kapatalım gülüm, ki ben gerçekten incitilmeni istemiyorum, lohusasın, bebekli yaşama alışmaya çalışıyorsun ve depresyondasın, bu haldeyken kırılmanı hiç istemem.
ben de cocugun yerinin annesinin yani oldugunu dusunenlerdenim. ama olmuyorsa zorlaya zorlaya anneligi sevemez ki insan.Yabancilar icinde cocuklarini kuvette boganlar da var, ama konu o degil :) cocuklu hayatla cocuksuz hayat elbette bir degil tipki 20 yasla 40 yasin da ayni olmadigi gibi ama en basitinden emzirme takintisi olmasa mamayla uykusunun duzene girecegine ornek verdim.. toplum olarak genellikle cocuktan oncesini yok saydigimiz icin oyle olmayanlarin cok daha rahat olmasi uzerineydi verdigim ornekler.. bu ulkede cocugunuzu babaya birakip gidemezsiniz, evlatlik da veremezsiniz aslinda.. o asamaya bile gelmek icin azami 2000 sene gerekiyor..
Büyüklerden destek aldım ama annem yarın gdiyor artık, 20 gün olacak nerdeyse. Ben hala her sbah uuyanırken rüya olması umuduyla kalkıyorum, her şeyin gerçek olduğunu görünce başlıyorum ağlamaya. Ölüyor gibiyim, eşime-anneme beni kurtarın der gibi bakıyorum. Geri dönüşü olmaması- çözümsüz bir işin içinde olmam daha da geriyor beni. İstesem de istemesem de hayatım böyle artık düşüncesinden yoruldum. Dışarı çıkmak, sevdiğim şeyleri yapmak bana çözüm olmuyor. Dün dışarı çıktık eşimle her çocuksuz çift gördüğümde ağladım, gezerken bir daha kkafamıza göre çıkamayız diye ağladım. Gözler şiş geri döndük eve.
Evet biliyorum insanlar sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için neler yapıyor ama keşke diyorum isteyen sahip olsaydı ben olmasaydım. Sonra bakıp üzülüyorum, suçsuz günahsız yazık diyorum. Kendime mi üzüleyim ona mı şaşırdım.
Benim düşüncem bu etrafımda çocuğunu bırakıp çalışanlarada kızıyorum bu düşüncemi yargılamaya hakkınız yok...! Siz sadece buna takilmayin bence çocuğuna isinamamis evebyn olmayı pek sevmeyen konu sahibine takılın olur mu ...?
O da ağlıyor ne yapalım diyor. Götüreyim memlekete iznin btene kadar kal diyor ama hiç bir şey içimi rahatlatmıyor.Koalina annen destek oluyor mu bu duruma?
Yani bebek bakımından bahsetmiyorum, ruhsal durumun hakkında ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?