Yani ben kestiremiyorum gerçekten mi değiller mesela ben anneme anne bugün hiç uyumadı dediğim zaman annem e napacaksın işte herkes böle çocuk büyütüyor yani o kadar yorgun insana bu cevap mı verilirŞimdi "bakmak zorunda degilciler"gelmeden söyleyeyim bence çok haklısın. En azından arada bir gelip 1/2 saat oyalasa sen de uyusan ya da bir rahat banyona girsen, gelirken bir tas çorba getirseler ölmezler...ama işte insanda vicdan olacak.
Ben o dönem yarım gün yardımcı tutmustum yine de ilk sene çok zordu. Yardıma gelen ablamiz ben cocukla ilgilenirken, yemeği yapıp etrafı topluyordu, bazen oyaliyordu bi yarim saatcik banyomu yapiyordum. Sana da maddi durum elverirse yardıma gelecek part time birini bulmani tavsiye edebilirim
O kadar dertliyim ki dün oturdum ağladım kimsesizlikten yan odanızda bi çocuk sabaha kadar ağlasa bakmaz mısınız ya ben gerçekten bunu anlamıyorum ben gece uyanınca ertesi gün kendimi hissediyorum diyo laf arası sürekliSiz böyle perişan olurken tabiki yardımcı olmalı. İnsan annesinden beklemezse kimden bekler bunu. Sonuçta isteğiniz tüm hayatını bıraksın gelsin kendini çocuğuma adasın değil. Ben böyle konularda gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum, annem bize soğuktur, bişey yapmasın hep biz yapalım diye bekler ama söz konusu torunu olunca akan sular duruyor. Size acımasa bile ki buda kabul edilmez, torununa nasıl kıyıyor.
İnşallahBeklentiniz normal bugun size yardim etmeye kere yarin sizde yardim etmeyin unutmayin cekriginiz sikintilari krese baslama yasi geldiginde rahat edersiniz insallah
Kötü hissediyorumO kadar dertliyim ki dün oturdum ağladım kimsesizlikten yan odanızda bi çocuk sabaha kadar ağlasa bakmaz mısınız ya ben gerçekten bunu anlamıyorum ben gece uyanınca ertesi gün kendimi hissediyorum diyo laf arası sürekli
kadar acı ya çok üzülüyorum gerçektenBende gecirdim bunları,geç çocuk sahibi oldum.lohusalik dönemim de alır gecti .oğlumu 1 ay emzirebildim.uykusuzluk yorgunluk stresten sütüm gitti.oglum gece 10-12 kere uyanıyor herseferindede mama iciyor bezini dolduruyordu. 1 yasina kadar hep böyle gecti.esimden hic fayda görmedim.sitem edip yardim isteyince anneligimi elestirdi.dogumdan sonra bir kere annemden Rica ettim artik uykusuzluktan ölecegim nolur bi gece idare et diye.okadar yorgundumki delirmek üzereydim.annem çocuğu bir kaç saat yanına alır idare eder diye düsündüm ama yok onun uykusu benden kiymetliydi üzüldügümle kaldım.
Zor zamanlarda geçiyor ama izi kalıyor yani.hic kimseden birsey beklememeyi ögreniyor insan.
Sabredin cocugunuz birqz daha büyüyünce insallah rahatliycaksiniz.kimseden kimseye fayda yok ne yazikki
Umarım en yakın zamanda isteğiniz olurHani bir zorlugu var elbette..Haklisiniz ama yardim da bir yerde vicdan.Herkesten ayni olgunluk ve iyi niyet gozetilmiyor ne yazik ki.
Benim soyle bir olayim var..
Boyle parklarda veya avm'lerde bebegi olanlari gordugum zaman cok imreniyorum.Hayatim boyunca neye imrendigim sorulsa bir cocuk derdim.
Gerci onun icin bir de erkek lazim ya onlarda baska mevzular..
Pekı uyum süreci nasıl oldu oglum 28 aylık 3 yas ve sonrası belkı kres olabılır calısma durumu olursa anneden ayrılmak zor olmadı mıbekledikleriniz fazla değil. ama vicdan meselesi tabii. kolaylıklar diliyorum, benimki de 3 yaşında. kreşe başladıktan sonra biraz nefes almaya başladım...
beklentileriniz normal ama normal değil. çocuğu kimseye güvenip yapmamalıydınız. kaldı ki kimsesiz de olabilirdiniz. ya yardımcı tutacaksınız ya da rica edeceksiniz birinden bir gün. herkes bunları yaşıyor.Herkese merhaba 13 aylık bi oğlum var.8 sene sonra dünyaya geldi.oğlumu tabiki çok seviyorum sorunum bu değil.ben yaşadığım şehirde tek başımayım eşim saolsun bişeyler yapmaya çalışır ama işi çok yoğun bana çok bi faydası yok.eşimin ailesi burda aslında ama kayınvalidem oğlumu görmedi bile o ayrı bi mesele .yardım etmek şöle bi dursun.oğlum ne gece uyur ne gündüz ve aşırı hareketli doktor bi sorunu yok dedi.şimdi bide diş çıkarıyor.1 haftadır her akşam 1-2 saat uykuyla güne devam ediyorum .bi annem var evde tek başına yaşıyor yani bi sorumluluğu yok.çocuk yan odada sabaha kadar ağlar bi kapıya bile gelmez kızım bu çocuk niye ağlıyor diye.asıl zoruma giden de bu .bi yemek isterim oda senede bir burnumdan getirir.artık istemiyorum zaten.kendi başımın çaresine bakmaktan gerçekten yoruldum.isterdim ki annem kızım bu gece ben bakayım sen uyu ama bilmiyorum fazla bi istek mi bu şumarıklık mı yapıyorum istemem öyle de olmayı çok konuştum kusura bakmayın dertlendim biraz.hiç evine çağırmaz rahat et demez sizler de nasıl bu durumlar ben çok mu şey bekliyorum
Uyku sorunuz olmasa kimseye ihtiyacınız olmaz inanınHerkese merhaba 13 aylık bi oğlum var.8 sene sonra dünyaya geldi.oğlumu tabiki çok seviyorum sorunum bu değil.ben yaşadığım şehirde tek başımayım eşim saolsun bişeyler yapmaya çalışır ama işi çok yoğun bana çok bi faydası yok.eşimin ailesi burda aslında ama kayınvalidem oğlumu görmedi bile o ayrı bi mesele .yardım etmek şöle bi dursun.oğlum ne gece uyur ne gündüz ve aşırı hareketli doktor bi sorunu yok dedi.şimdi bide diş çıkarıyor.1 haftadır her akşam 1-2 saat uykuyla güne devam ediyorum .bi annem var evde tek başına yaşıyor yani bi sorumluluğu yok.çocuk yan odada sabaha kadar ağlar bi kapıya bile gelmez kızım bu çocuk niye ağlıyor diye.asıl zoruma giden de bu .bi yemek isterim oda senede bir burnumdan getirir.artık istemiyorum zaten.kendi başımın çaresine bakmaktan gerçekten yoruldum.isterdim ki annem kızım bu gece ben bakayım sen uyu ama bilmiyorum fazla bi istek mi bu şumarıklık mı yapıyorum istemem öyle de olmayı çok konuştum kusura bakmayın dertlendim biraz.hiç evine çağırmaz rahat et demez sizler de nasıl bu durumlar ben çok mu şey bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?