Bebekli hayata alışamadım

Yok canım bütün gün bak demeye cesaret bile edemem baktırmamda.benim istediğim arada bi geldiğinde gece yanında durup uyutması

Annenden hayır yok belli ki kendin çözüm bulacaksin mecbur. Haklısın yoksa. O kendine batırmaya gelio demek ki. Kolik mi bebeğin. White noise falan iyi gelmio mu? Perdeleri blackout yaptır yattığı oda tam karanlik olsun öyle degilse.

Hep kalmıyorlar yazın gelip 1 hafta kalıyor asağıda yazdım yazlık bi şehirde yaşıyoruz biz
1 hafta kalıyorsa ben olsam 0 beklenti yaparım . Bakmıyor işte boşuna üzülme . Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Ki baksa ne bakmasa ne hayatında hiç bir değişiklik olmayacak

Çocuk büyütmek zor destek olan yoksa daha zor Allah yardım etsin valla benimde oglum var 15 aylık anlıyorum ama devir artık tırnağın varsa başını kaşı oldu kimseden fayda yok anneniz çok garipmiş insan torununa sevmek için bile olsa yarım saat bakmaz mı banyoyu bile çogu zaman oglumla beraber yaptım yeni yeni toparladık ama artık büyümüş yürümeye başladığı zaman dışarı çıkar güzelce gezdir yorulsun gelince de uyutursun mis gibi sana zaman kalır

1-2 saat Çocukla ilgilenip kızına destek olmaz ama kendine baktırır evladı ancak kendine baktırmak için doğuran ebeveynlerden nefret ediyorum.
Kaldı ki zaten sizinle yaşıyormus muhtemelen evladı ona baksın diye yanında kalıyor ne var 1 2 saat torunuyla ilgilense kızına destek olsa hiç mi içine vicdanına sığmıyor Rahatlığa bak açıkçası ben eşinizin yerinde olsam birlikte yaşamayı kabul etmezdim

bu nasıl bencilce üslup....Post sahibi annelik malesef zor. Anennle güzelce konuş imkanın varsa yarım gün yardımcı

Birlikte yaşamıyoruz senede 2 kere falan geliyorlar uzak bi şehirde yaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…