- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.987
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Bebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Mesafe uzak oldugu icin erken yola cikacagiz. Onun uyku saatinde. O yuzden annemden rica ettim hatta bana gel, uykusu bolunmesin kaldirmayayim diye. Cok buyuk ihtimalle uyuyoe olacak. Uyandirirsak bayagi huysuzlanacak. Belki yolda tekrar uyuyacak vs. Ondan almayalim diyor esim de.Sanırım kıyamam götürürdüm
Aslında oğlun için en iyisi neyse o olsun uyku düzeni bozulup huzursuz olacaksa annne bırak ama evde olup sürekli enerji atması ona iyi gelecek se yeşillik ona göre
Yanl bebeğiniz için en doğru kararı vereceğinize eminimMesafe uzak oldugu icin erken yola cikacagiz. Onun uyku saatinde. O yuzden annemden rica ettim hatta bana gel, uykusu bolunmesin kaldirmayayim diye. Cok buyuk ihtimalle uyuyoe olacak. Uyandirirsak bayagi huysuzlanacak. Belki yolda tekrar uyuyacak vs. Ondan almayalim diyor esim de.
Yani oz bakimi konusunda cok iyidir ama oglan artik cok hareketli oldugu icin yorulabiliyor. Video falan acacak buyuk ihtimalle bir noktadan sonra ama oyle dk larca video basinda da tutmaz.Benim annem değil ama kayınvalidem var yakınımda. Benimde 3,5 yaşında oğlum var 1 yaşından sonra bir yere giderken genelde ona bırakıp öyle gittik. Yani anneniz güzel bakıyorsa bence bırakın vicdan yapacak bir şey yok. İnsan bazen bi nefes almak istiyor. Çocukla giderseniz muhtemelen doğru düzgün oturmadan ve hiç mutlu olmayarak geri geleceksiniz.
Ay bilmiyorum ki anlatsana biraz nasıl oluyor çocuksuz çıkabilmek :)
20 aydır hiç akşam bi yemeğe bile gidemedik
Başbaşa kalmak nasıl bi duyguydu acaba :)
Suçluluk kaplamıyor.Bebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Bu konuda sansliyim evet ama basbasa cikinca da eskisi gibi olmuyor yav :) bir bakmisiz bugun nasil kabiz oldu aksam ne yedireyim vs moduna donuvermis muhabbet :)Ay bilmiyorum ki anlatsana biraz nasıl oluyor çocuksuz çıkabilmek :)
20 aydır hiç akşam bi yemeğe bile gidemedik
Başbaşa kalmak nasıl bi duyguydu acaba :)
10 yıl ne yaaa yıktın beni şu anMoral bozmaktayım ama Benim 10 yıl oldu
Bir gece anaokulunda pijama partisi vardı gece orada kaldı
Gece 11.30 gibi çıktık eşim bir şeyler içelim dedi ama o bir önceki gece şehirdışında idi uykusuz bir bira içip geldik eve
Kaplamaz benim içimi suçluluk falan
Bi akşam 3 saatçik kim bakar benim bebeğe nolursunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?